...
Astrologie

De astrologie van grote p

De astrologie van grote penissenomg via Angel-Wings

Astrologie kan ons een geweldig inzicht geven in allerlei dingen over een man. Wat hij mooi vindt, hoe hij zijn emoties uitdrukt, hoe hij zich kleedt, enz. Maar kan astrologie bepalen of je geliefde of vriendje warmte inpakt? Ik zeg ja”!

Door de geboortekaartjes van beroemde, ‘goed opgehangen’ mannen te observerenwmpl cool via Angel-Wings, identificeerden we belangrijke astrologische factoren die betrekking hebben op de grootte van iemands ‘lid’.

Er waren een paar planeten en huizen waarvan we wisten dat we er op moesten letten:

Mars: vertegenwoordigt de penis
Het 8e huis: vertegenwoordigt de geslachtsorganen; de heerser van dit huis zou ook betrekking hebben op de geslachtsorganen.
Pluto: de natuurlijke heerser van het 8e huis, dat ook de geslachtsdelen regeert.
​​

Een van de meest voorkomende natale grafiekfactoren die we vonden in de grafieken van ‘goedhangende’ mannen was een sterke Mars-Jupiter-verbinding . In de astrologie vertegenwoordigt Mars de penis, terwijl Jupiter staat voor “expansie” en “overvloed”. Jij krijgt de drift. Liam Neeson heeft zijn Mars in Schorpioen tegenover zijn Jupiter in Stier. Jay-Z’s Mars in Waterman is driehoek zijn Jupiter in Weegschaal. Wilt Chamberlain’s Mars in Leo is driehoek zijn Jupiter in Boogschutter. Colin Farrell’s Jupiter is vierkant met zijn Mars in het 8e huis – OMG!

Planeten in het 8e huis , met name Mars, Pluto en Jupiter, kunnen wijzen op een sterke ‘begiftiging’. Mars en Pluto worden per ongeluk waardig (“sterk”) als ze in het 8e huis worden geplaatst. Met andere woorden, Mars en Pluto (die de geslachtsdelen vertegenwoordigen) verzamelen “kracht” in dit huis, wat verklaart waarom mannen met deze plaatsing vaak “goed bedeeld” zijn. Jupiter, zoals eerder vermeld, is de planeet van “uitbreiding”. Deze energie in het huis van genitaliën zou zich ook kunnen lenen voor het hebben van een groot lid. Tommy Lee heeft Mars in het 8e huis. Dat doet Colin Farrell ook.

Lees ook:   Venus in een teken

Heerser van het 8e huis in moeilijk aspect aan Jupiter: zoals eerder vermeld, regeert het 8e huis de geslachtsorganen, dus de heerser van het 8e huis beschrijft vaak de genitaliën. In een sterk aspect van de planeet van “expansie” wordt vaak een groot lid aangeduid. De heerser van John Holmes ‘8e huis, Venus, is nauw conjunct zijn Jupiter in het 6e huis. Anthony Kiedis heeft Jupiter square zijn 8e huisheerser, Venus.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button