web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Je ascendant en je uiterlijk

Aries Zodiac by khoitibet on DeviantArt

Ook een planeet die conjunct staat op je ascendant zegt iets over de ascendant.
Ik heb bv een schorpioen ascendant maar Neptunus staat op mijn ascendant dus ik kom geheimzinnig over maar ook dromerig en Vis ascendant-achtig.

Ascendant in Ram

Jij doet alles snel. Je komt met deze ascendant heel energiek over. Vaak heeft je gezicht de lijnen van een ram (hoofd met onderhelft geprononceerd of flinke neus). Je zal in het algemeen direct, assertief en soms agressief optreden. Je kunt goed voor jezelf opkomen! Je treedt de wereld tegemoet met flinke dosis werklust. Aanpakken is jouw motto. Daarom zet je er flink de pas in. Aantrekkelijk aan jou is (als man) dat je zo mannelijk overkomt. Vrouwen met deze ascendant kunnen op eigen benen staan. Ben jij een vrouw met Ram ascendant. Dan heb je een atletische uiterlijk of je bent sportief actief. Jouw ‘pit’ trekt mensen aan. Uiterlijk: je neus zou opvallen.Je zoekt een plek waar je actief bezig kunt zijn. Werkplek:)?

Beroemde Ram ascendanten:

Barbara Streisand, Henry Miller, Elke Sommer, Koningin Beatrix, Rasputin (die Cheiron – de genezer – op de ascendant heeft staan), Cromwell, Ruth Rendell,John Lennon, Bill Cosby en J.D. Rockefeller.
Taurus Zodiac Series by Anastasia Kosyanova

Ascendant in Stier

Jij doet alles degelijk. Je komt met ascendant in Stier rustig, degelijk en kalm over. De eerste indruk die mensen van je krijgen is van een gemoedelijk en aardig mens. Je bent solide, praktisch en nuchter. Je houdt niet zo van drukte, haastwerk en deadlines. Soms ben je een beetje lui en koppig. Een enkele keer krijg je een driftbui. In leerboeken wordt herhaaldelijk genoemd dat je jezelf voor de gek kunt houden. Maar ook dat je echt kunt genieten van de mooie dingen in het leven en van de natuur. Wat je ook doet, je doet het met charme. Uiterlijk zou je kunnen zijn gezegend met een stierenek.
Jij zoekt een rustige, liefst landelijke omgeving. Aantrekkelijk aan jou is je betrouwbaarheid en sensualiteit.

Beroemde mensen met ascendant in Stier zijn: Mia Farrow, Fabiola, Annemarie Jorritsma (in 2004 even onaangenaam verrast door transit Uranus over het primair MC en transit Saturnus over de zon in Kreeft) Henny Huisman en Christina Onassis.

Fashion illustration 🖤💕 @voguemagazine #art #artist #artistic #artistic #artwork #artworks #draw #drawing #drawings #drawingoftheday…

Ascendant Tweelingen:

Jij doet alles slim. Met deze ascendant lijk je eeuwig jong te blijven. Vlot, gemakkelijk pratend en schijnbaar lichtvoetig kom je het leven door (als er geen planeten zijn die je de voet dwars zetten). Je komt intelligent over en pikt snel iets op. Jij hebt gemakkelijk talen onder de knie, bijvoorbeeld. Iemand met deze ascendant ziet de omgeving als een grote leerschool en wil er alles van weten. Je kunt hem of haar vinden in stadscentra, in winkelcentra en bij allerlei leuke cursussen of gewoon onderweg. Om het dubbele van het teken te demonstreren doe je druk en doe je twee dingen tegelijk. Je beweegt er je handen nadrukkelijk bij. Je praat ook heel druk en snel. Je zou iets hebben van een vogeltje (ik geef het alleen maar door.). Aantrekkelijk aan jou is je sprankelende woordkeus. Jij weet precies wat je moet zeggen!
Jij zoekt een drukke omgeving met veel afwisseling.

Prinses Amalia, koningin Victoria, Tony Blair, Bart de Graaff, prinses Irene en Kurt Cobain zijn voorbeelden van beroemde personen met ascendant Tweelingen.

My Scorpio ♏️ 🔥 “Zodiac” collection for my shop @daprint_shop ❤️ October 24-November 22 Symbol: The Scorpion Element: Water Planet: Pluto…

Ascendant Kreeft

Jij doet alles met zorg. Heb jij ascendant in het teken Kreeft dan ben je naar buiten toe zorgvuldig en zorgzaam. Het moederlijke type. Vrouwen met deze ascendant hebben vaak een uitgesproken vrouwelijk figuur. Je voelt je het prettigst in je eigen huis of tussen intimi. Else Parker geeft bij deze ascendant aan dat je soms de aandacht op je vestigt door te ‘schitteren door afwezigheid’. Je bent een beetje timide en speelt soms een rolletje. Je eigen emoties zou je gemakkelijker tonen door mee te leven met anderen (als zij het moeilijk hebben). Anders bewaar je ze voor thuis. Ik durf het haast niet te zeggen, maar veel Kreeften hebben een vollemaansgezicht (zie plaatje). Daar lijk jij natuurlijk niet op! Heb je als mannelijk Kreeft ascendant een buik als een tonnetje dan kun je je ascendant daarvan de schuld geven. Lees hierover meer bij het artikel over overgewicht. Aantrekkelijk aan jou is dat je (als vrouw) zo vrouwelijke bent en (als man) zo zorgzaam.
Jij zoekt een huiselijk sfeertje. Jouw omgeving moet vooral ‘gewoon’ zijn.

Vrouwen met Kreeftascendant zijn: Jeanne dArc, Ursula Andress, Silvia Millecam, Dolly Parton, Xaviera Hollander. Mannen: Willem Oltmans, Jerry Lewis, Bill Gates en Shakespeare.

Ascendant Leeuw

De Leeuw is zelf al een plaatje!
Jij doet alles stralend. Als je met ascendant Leeuw ergens komt valt dat meteen op! Je komt aanrijden met de duurste auto, je hebt de mooiste kleren of een opvallend kapsel. Een beetje dikdoen staat je wel. Zou het daarom zijn dat je helemaal straalt? Kun je niet door glamour alle aandacht naar je toetrekken, dan doe je het wel met behulp van stemgeluid. Leeuwen kunnen brullen! Je bent opvallend aanwezig in elk gezelschap! Desnoods door je omvang (lees daarover meer in het artikel over ‘zwaarwichtigheid’. Partners vallen naast jou een beetje weg. Ze verdwijnen naar de achtergrond. Met wat moeilijke aspecten op je ascendant kun je bazig overkomen! Misschien is het daarom beter dat je de leiding neemt in je beroepsleven.
Jij zoekt een omgeving waarin je tot je recht komt: een beetje prestigieus (een echte Leeuwascendant weet wat ik bedoel!)/ Aantrekkelijk aan jou is dat je zo levendig en vitaal bent.

Martin Luther (de monnik), Rubens (de schilder van volumineuze dames), Bush, O.J. Simpson, Marilyn Monroe,  Al Gore, Mick Jagger, het liefdespaar Charles en Camilla, Pompidou en Yul Bruynner (ook een manier om op te vallen: géén haardos) hebben Leeuwascendant.

My Virgo💜 Zodiac collection for my shop @daprint_shop August 22- September 23 Symbo

Ascendant Maagd

Jij doet alles precies. Met Maagd ascendant val je op door je aandacht voor details. Jij hebt de schoenen met de bijpassende oorbellen en nagellak in dezelfde kleur. Je hebt zelden ladders in je kousen en als je een man bent past je stropdas correct bij je pak. Keurig, in één woord! Het kost wel wat tijd om naar schoenen te zoeken, want je bent ook kieskeurig. In alle zaken ben jij degene die de puntjes op de i zet. Details zijn jouw kracht. Je hebt een timmermansoog en ziet meer dan andere mensen.aan andere mensen. Met moeilijke aspecten op je ascendant kun je pinnig en kritisch worden.
Hygiëne in de omgeving is voor jou van levensbelang. Wat jou aantrekkelijk maakt is juist die kuisheid (al is het soms maar de koele buitenkant).

Beroemde mensen met jouw ascendant zijn: Hugh Hefner (altijd op zoek naar schone maagdenJ) , Kevin Costner, regisseur Fellini en Winnie Sorgdrager.

Ascendant Weegschaal

Jij doet alles het liefst samen. Jij bent altijd correct gekleed en gaat liever in een pak gehuld dan in een vrijetijdsbroek met vaal shirt. Je komt charmant en aardig over. Je stelt het ook op prijs als de mensen om je heen net zo aardig zijn als jij. Van kritiek, woorden of harde geluiden raak je uit je evenwicht. Dat moeten we niet hebben, want dan kun je helemaal uit het lood geslagen zijn. Je bent zelf juist zo diplomatiek. Ook doen de mensen er goed aan je niet voor een ad hoc beslissing te stellen. Kiezen is jouw fort niet! Gekozen worden kennelijk wel, want jouw ascendant vind je terug in het artikel over Amerikaanse presidenten.
Jouw omgeving moet vooral mooi zijn. Meestal zijn mensen met ascendant Weegschaal zelf goed geproportioneerd. Ze zien er goed uit. Niet alleen dat maakt je aantrekkelijk. Je bent ook complimenteus en galant.

Beroemde mensen met jouw ascendant zijn: David Bowie, Catherina Valente, Nancy Reagan, John F. Kennedy, Bill Carter (kijk bij het artikel over Presidents of the U.S.A.) en James Dean.

 

Ascendant Schorpioen x

Jij doet alles intens. Dit is de meest sexy ascendant van de dierenriem. Je hebt een hese stem, zwoele blik of je bent uitdagend. Al zeg je helemaal niks, je bent voelbaar aanwezig! Er zijn mensen die van jou erg onder de indruk raken. Je kijkt een beetje te doordringend of je doet wat stug en streng. Niet echt een houding die mensen op hun gemak stelt. Je kijkt een beetje wantrouwig de wereld in. Van jou verwachten mensen dat je ‘nee’ zult zeggen als ze je wat vragen. Vaak hebben ze daar gelijk in, al kom je er misschien op terug. Je verdedigt jezelf goed.
Jouw omgeving mag best kaal of ruig zijn. Je bent niet bang uitgevallen en soms fanatiek in wat je doet.

Beroemde mensen: Calvijn (van het calvinisme), Edith Piaf (non, je ne regrette rien), president Putin van Rusland, Pim Fortuyn, Grace Kelly (prinses Gracia van Monaco), Margareth Thatcher (beiden vrouwen met een ongenaakbare uitstraling, Icequeen)en Klaas Bruinsma.
A Simple Tumble? — Art for Llewellyn’s 2015 Astrological Calendar by...

Ascendant Boogschutter

Jij doet alles doelbewust. Mensen met ascendant Boogschutter zouden vaak lange gezichten hebben (zoals van een paard, zie hieronder!), maar ze trekken geen lange gezichten. Het zijn positief en opgewekt ingestelde mensen die graag in de buitenlucht zijn of op reis. Een beetje betwerig en pedant schoolmeesterachtig in hun optreden soms, dat wel. Misschien is het daarom beter dat ze leraar worden. Maar doen ze dat niet dan kunnen ze ook gaan preken. Ze zijn tegemoetkomend en buigen zich vriendelijk naar je toe als ze in een goede stemming zijn. Aantrekkelijk aan jou is je spontaniteit en enthousiame. Omdat alles bij Boogschutter langer en groter is dan normaal zou dat bij jou ook het geval kunnen zijn. Bijvoorbeeld: een lange hals (als bij een paard, zal ik maar zeggen). Nu is ascendant Boogschutter ook een factor bij dikker zijn dan normaal, vooral als Jupiter er een vierkant op maakt. Er zouden veel modellen en ballerina’s zijn met Boogschutterascendant. Je voelt je prettig buiten of daar waar je iets kunt laten groeien (jezelf, je kennis, je planten, dieren of kinderen).

Beroemde mensen met Boogschutter ascendant: Prins Laurent, Conny Palmen, Lee Curtis, Angela Groothuizen, Paul de Leeuw, Carlo Boszhardt

Sagittarius Moons have an emotional need for knowing. They seek comfort from enriching experiences that shape their world view.  They tend to be adventurous with a happy go lucky attitude, esp…

Ascendant Steenbok

Jij doet alles voorzichtig en gereserveerd. Jij bent een kat-uit-de-boom kijker en komt daarom wat terughoudend over. Je bent letterlijk of figuurlijk zwaarwichtig. Kalm en onverstoorbaar doe je je plicht, maar soms hang je ineens de pias uit. Moet kunnen, toch? Mannen met deze ascendant zouden een voorkeur hebben voor de geitensik. Je stem is nogal monotoon en droog. Kortom: je ziet eruit als een degelijke burger of ambtenaar. Geen wonder dat je verlangt naar een ordelijke, opgeruimde omgeving. Maar bergklimmen vind je vast ook leuk! Je aantrekkelijkheid zit in je (vermeende) hardheid of je koele blik. Ook kun je vaderlijk optreden.

Beroemde mensen met Steenbok ascendant: Ad Melkert, koningin Elisabeth van Engeland, Wim Kok, Sean Connery, Paul Newman
capricorne par Joseph Soiza

Ascendant in Waterman

Jij doet alles anders. Je komt met deze ascendant heel modern en onafhankelijk over. Er is iets bijzonders aan je uiterlijk (fysiek of je kleedt je bijzonder). Je zal in het algemeen vriendelijk maar afstandelijk optreden. Men ziet jou niet snel huilen in het openbaar. Misschien heb je iets a-symmetrisch in je gezicht of lichaam? Dat zou passen bij ascendant Waterman. Wat jou aantrekkelijk maakt is je kameraadschappelijke optreden. Je kunt echt met iedereen van hoog tot laag opschieten. Jij vindt het fijn om in een vereniging of partij te zitten, bij je vrienden.

Bjorn Borg heeft de ascendant in Waterman. Zo ook Roseanne Barr.

Download Acuario Fondo Animado apk 1.6 for Android. Mostrar todos su libertad e independencia con Acuario Fondo Animado.

Ascendant Vissen

Jij doet alles behoedzaam. Je wilt niemand beledigen of lastig vallen, immers. Iemand met ascendant in het teken Vissen is tegemoetkomend, tolerant en hulpvaardig. Als je deze ascendant hebt zul je merken dat je erg gevoelig bent voor de effecten van medicijnen, drugs, voedingssupplementen en alcohol. Je bent snel allergisch en overgevoelig voor allerlei factoren van buitenaf, ook de sfeer! Je probeert daarom aan de invloed van anderen te ontsnappen, bijvoorbeeld door een koptelefoon op te zetten. Helaas voor dames met ascendant Vissen: Vissen houden soms ook vocht vast. Ergens las ik ook iets over vissenogen. Maar die heb jij natuurlijk niet. Hooguit heb je snel vochtige ogen. Wat jou aantrekkelijk maakt is je inlevingsvermogen. Jij voelt precies de stemming aan! En schept de juiste!

Weinig beroemde mensen in mijn bestanden hebben deze ascendant. Toch vond ik er een paar: Gerard Cox, Ringo Starr, Robert Redford, Fassbinder, Mart Smeets, David Carradine, Whitney Houston en Demi Moore, : Koningin Wilhelmina en Caroline van Monaco.
Ascendant Vissen vind je ook vaak bij ‘mollige’ mensen. (Net als bij kreeft)
Zodiac Digital Art Glossy Print 'Pisces' by SaganDigitalArt

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥