web analytics
...
AngelWingsMaatschappij & Psyche

Alleengeboren tweelingen

Het zou je maar overkomen!

https://www.slideshare.net/mazielinska/ik-wou-dat-ik-twee-hondjes-was-door-aranka-reeuwijkwillems

Ik ben heel benieuwd naar dit boek en ga dit zeker lezen.
Ik herken al veel in de aanwijzingen dat je een tweeling zou zijn geweest, of misschien afgesproken had dat je samen met een andere ziel (soulmate dat is zeker) geboren zou worden en de andere ziel haakt
af op het laatste moment.
Als meisje van 4 jaar oud wist ik het zeker, ik had een tweelingzusje ergens, ik was niet alleen gekomen.
Waarschijnlijk hadden ze haar weggeven en mij dat niet verteld.
Tweelingen hebben mij ook altijd gefacineerd.
Het leek me ook heerlijk om zo geboren te worden, nml, nooit meer alleen.
Op mijn website hier heb ik er nog wel meer over geschreven in het verleden.

M.E Erfelijk of? Tweeling?

 

 

Lees ook:   Kapper knipt daklozen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept