web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Corona gekte was reden voor ons klimaat en Enge Ministers om….Build Back Better

Gelukkig durft Thierry Baudet het wél te zeggen. Eindelijk iemand…! Er is nml iets heel raars aan de hand aangaande het ”Build Back Better” verhaal.

In de video met ons ex- Minister president hoor je hoe hij in steenkolen Engels verteld over de fantastische mogelijkheid, om dankzij de coronapandemie (die het niet eens is) veranderingen door te gaan voeren, die nodig zijn om een klimaatbestendige wereld te gaan opbouwen en de welvaart en gezondheid te verbeteren.

Nou tot nu toe zien we nog maar weinig van enige welvaart die zij ons afnamen dankzij de euro/gulden omwisseling en qua gezondheid van mensen…want
half Nederland is chronisch ziek, (9 miljoen medelanders zijn dus ziek hé!?!!) dankzij allemaal medicijnen die zij toebedeeld krijgen van huisartsen, die daar weer voor betaald krijgen van de farmaceutische industrie, dat verdiend lekker! Half Nederland hé! Dat is huge… en i.p.v mensen te vertellen hoe je gezonder gaat eten, of wat gezond is, of kinderen op school te leren hoe gezonder te eten en koken, en om op verpakkingen op een etiket te vertellen wat er echt in zit en om echt gezonde voeding, en bv homeopathie en fythotherapie minder belachelijk te maken, spreekt Hugo de Jonge over een frikandel…???????

Maar ook daarbuiten spreken ook bijna alle regeringsleiders over dat ene zinnetje ”Build Back Better…”

Ja eh we zijn geen Sims 2, die we even opnieuw gaan spelen! Dat gaat zo niet lukken uiteraard met mensen die dit niet weten en die zomaar even met zijn allen in een leugen moeten geloven inmiddels ziek van angst voor elkaar en de wereld…? WTF dit verzin je toch niet…

Thierry deelt hieronder nog een foto van het boek geschreven door Klaus Schwab. En die ‘goede’ man is de oprichter van het World Economic Forum.
Bevriend dus met alle bekende wereldleiders. Ik heb het boek inmiddels en zal het gaan doornemen.

Het boek heet…
”Covid 19, The Great Reset.”

Psje hier een voorproefje alvast
waar-willen-we-naar-toe-met-de-wereld

En hier:

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/klaus-schwab-woordvoerder-van-de-nwo-the-great-reset/

Dus al die angst…die mondkapjes(gedragsexperiment), afstand moeten houden, niet naar je werk kunnen, sporten, school, etc etc!!!!!!! Geen geld meer verdienen…allemaal voor niets… het was maar een spelletje van de rijken der aarde…amazing of niet!? Voor niets!!!!!
W A zei het al!

Ze gebruiken dus bewust een z.g. corona crisis om de wereld rondom ons allen te veranderen.
Je mag je dan afvragen wat er in het vaccin zit of niet? Denk er maar eens goed over na.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥