web analytics

Belofte…

@savagebabez

I’m staying. I don’t care how hard it is or might get. Love can overcome. I’m staying. ❤️

I hope i have shown you how much I love you by waiting??

 

1969 ITALYOVERKNEE#platformhighheelslatex #Hothighheels

Time for motivational quotes by quotego #waiting#feelings#love#lovelife#lovequotes#lifequotes#famous#quotestagram#quotes#quoteoftheday#worthless#worth#motivationalquotes#inspiration#waitingfor#instagood#instagram

That's another frustration for me!

JDC

Geen Doutzen , geen Lopez , geen Meijs , geen enkele andere vrouw dan jij ! Jij bent voor mij namelijk de allermooiste vrouw op aarde ..

Wat doe je als de ander zegt "Ik hou van je" maar jij voelt het (nog) niet zo? A) ik glimlach en geef de ander een kus B) ik doe net of ik het niet gehoord heb en begin over iets anders C) ik zeg "Ik hou ook van jou" terug terwijl ik het niet zo voel D) ik zeg eerlijk dat ik het nog niet zo voel

Lees ook:   Great Buddha Quotes

Gerelateerde artikelen

Back to top button