web analytics
...
Wetenschap

Wetenschappers hebben de plaats bevestigd waar de ziel leeft

Wetenschappers hebben de plaats bevestigd waar de ziel leeft

 

Weet je waar de ziel in ons lichaam leeft? In hart? In de borst? Of misschien maakt het deel uit van de geest? Sinds de oudheid hebben mensen geprobeerd de plaats te bepalen waar de ziel leeft, welk orgel daarvoor het vat is. Dus de Slaven associeerden het concept van de ziel met het woord “ademen”. De mens leeft terwijl hij ademt. Onze voorouders geloofden heilig dat het meest waardevolle in een persoon in de borst zit. De ziel werd beschouwd als een onafhankelijk deel van het lichaam, maar met een hogere trilling en is in staat om door het hele lichaam te bewegen, bijvoorbeeld om angst op de hielen achter te laten. De Chinezen waren ervan overtuigd dat de ziel precies in het hoofd zat. De inwoners van Babylon geloofden dat oren de bak voor de ziel waren. Verschillende wetenschappelijke theorieën interpreteren de plaats waar de ziel zich op verschillende manieren bevindt. Maakt de ziel deel uit van de hersenen? De eerste wetenschappelijke theorie over waar de ziel leeft, werd in de 17e eeuw naar voren gebracht door de Franse filosoof en wiskundige Rene Descartes. Volgens Descartes bevindt de ziel zich in de pijnappelklier – het enige ongepaarde deel van het menselijk brein.

De epifyse werd ontdekt door de Sovjetwetenschapper Nikolai Kobyzev. Zijn volgelingen stelden vast dat bij kinderen onder de zes jaar de vorm van de pijnappelklier qua vorm lijkt op het derde oog met de lens, fotoreceptoren en zenuwcellen als een normaal oog. Dan begint het omgekeerde proces en atrofeert het derde oog. Studies over vele jaren hebben aangetoond dat mensen die op volwassen leeftijd de pijnappelklier zijn oorspronkelijke vorm behouden, het geschenk van helderziendheid bezaten.

Over zulke mensen zeiden onze voorouders ‘voelt de ziel’. Betekent dit dat de ziel deel uitmaakt van de hersenen? Aan de George Washington University schoten wetenschappers een encyclogram bij patiënten die stierven aan een hartaanval of kanker. Bij alle stervenden, seconden voor de dood, zagen de indicatoren eruit alsof er een explosie in de hersenen was opgetreden.

Er verschenen zeer sterke stijgingen van elektrische impulsen. Wetenschappers hebben gesuggereerd dat een dergelijke abnormale golf kan duiden op het vrijkomen van een bepaalde hoeveelheid energie. Plots slaagden de onderzoekers erin de uitgang van de ziel te repareren?

De plaats van de ziel is in het hart Als de ziel in de hersenen leeft, waarom verbinden mensen hun ervaringen dan met het hart? Misschien is het hart wel het reservoir van de ziel? In sommige religies wordt aangenomen dat het de veertigste dag na de dood is dat de ziel de fysieke wereld volledig verlaat. Dankzij observaties van wetenschappers bleek dat op de veertigste dag na de dood de fysieke cellen van het menselijk hart vernietigd worden. In 2012 voerden Duitse wetenschappers een experiment uit om erachter te komen welke van de organen van het menselijk lichaam de ziel is. Honderd vrijwilligers met ernstige emotionele gevoelens werden uitgenodigd – inzinking, jaloezie, onbeantwoorde liefde. De kleinste veranderingen in hartslag, ademhaling en hartslag werden gemeten en gedurende enkele uren kregen de proefpersonen een video te zien met momenten uit hun verleden. Dus probeerden ze te begrijpen welk orgaan micropulsen afgeeft die optreden als gevolg van stress. Dat wil zeggen, ze probeerden de mentale manifestaties van de proefpersonen vast te stellen en te bepalen waar de ziel is. Zie ook Interviews met gerenommeerde experts op het gebied van onderzoek na de dood.

Lees ook:   ‘Prism pakt miljoenen mensen’

Om te bepalen in welk orgaan de ziel zich bevindt, zijn de wetenschappers in dit experiment niet geslaagd. Studies hebben aangetoond dat een persoon tijdens intense ervaringen pijn in de voorwand van de borst ervaart . Hier zijn de lymfesystemen en knooppunten, evenals de zonnevlecht. Wetenschappers hebben gesuggereerd dat er een specifiek gebied in het lymfestelsel is dat onze spirituele kwaliteiten beheerst. Daarom voelen mensen tijdens sterke ervaringen ernstige pijn in de borststreek. Maar lang niet alle wetenschappers zijn het met deze conclusie eens. Kan bloed een container zijn voor de ziel? Amerikaanse wetenschappers zijn ervan overtuigd dat het bloed het reservoir van de ziel is. Artsen registreren veranderingen niet alleen in karakter, maar ook in het uiterlijk van mensen die het bloed van iemand anders hebben ontvangen. Verhoogt lengte, gewicht, verandert de vorm van de oren en kin. De voormalige militaire arts Alexander Litvin heeft enkele jaren geleden een bloedtransfusie ondergaan. Hij verloor ongeveer drie liter en het verlies van vernieuwing was snel nodig. De bloedgroep van Alexander was zeldzaam, vierde, en de vereiste hoeveelheid was er niet.

De collega’s van Alexander hebben bloed gedoneerd. Als gevolg hiervan ontving hij bloed van verschillende mensen. Lange tijd begreep hij niet waarom zijn lichaam zo begon te veranderen. Zijn lengte nam toe na een bloedtransfusie met vier centimeter en zijn gewicht groeide met vijf kilogram. Dit gewicht duurde ongeveer acht jaar. ‘ Ik heb nieuwe gewoonten en vage herinneringen aan gebeurtenissen die nog nooit in mijn leven zijn voorgekomen. Er was nog een interessant punt. Gedurende het hele leven verandert de oorlel nooit.

Lees ook:   Ogen spiegels van de ziel en kijken in de ogen van een ander

Nadat mijn bloed was getransfundeerd, veranderde de vorm van mijn oorlel . ‘ Is bloed echt een reservoir van de ziel? Orgaantransplantaties geven inzicht in waar de ziel daadwerkelijk leeft. Fysiologen uit de Verenigde Staten observeerden begin 2012 een groep oudere patiënten voor wie donoren jonge mensen waren. Algemene indicatoren van hun vitale activiteit na transplantatie zijn vele malen toegenomen. Bovenal waren de artsen verrast dat de ontvangers na de operatie hun karaktereigenschappen veranderden.

Anatoly Leonidovich Uss, de belangrijkste non-staff transplantoloog van Wit-Rusland, is het eens met de theorie dat een zieldeeltje ook kan overgaan op een patiënt met een getransplanteerd orgaan. ‘Elk menselijk weefsel is redelijk. Daarom begint het getransplanteerde orgaan, dat in een vreemde omgeving valt, zijn karakter te vertonen . ” Critici zijn van mening dat patiënten met getransplanteerde organen op een onbewust niveau dankbaarheid voelen voor donoren, dus lenen ze hun eigenschappen. Op vijftigjarige leeftijd werd bij Vasily Ganzevich cardiale astma vastgesteld. Alleen een harttransplantatie kon hem helpen. Na de operatie voelde de man zich veel jonger en begon zes maanden later met gemak vijf kilo te heffen. De man begon van sportgames te houden.

Vóór de operatie was hij nergens dol op en kon hij zelfs niet zelfstandig bewegen, zonder hulp. De hele levensstijl van Vasily Ganzevich is veranderd. Nu moet hij zichzelf opnieuw herkennen. ‘ Toen ik erachter kwam dat ik een transplantatie nodig had, had ik maar één vraag: wat als ik het hart van een gangster krijg? ” In de staten van patiënten die orgaantransplantaties nodig hebben, waarschuwen artsen voor een mogelijk risico. En de meeste mensen stemmen ermee in om met een kunstmatig orgaan te leven in plaats van met een donor. Het is niet bekend wat een getransplanteerd orgaan met zich meebrengt, behalve een kans op een nieuw leven. Waar is de ware plaats voor de ziel Artem Lugovoi, reanimator: ” Vergeet DNA niet. Het is zelf een hoogenergetische structuur. De set chromosomen is voor iedereen hetzelfde, maar dankzij DNA zijn we allemaal anders . ” Het blijkt dat de menselijke ziel niet in een apart menselijk orgaan leeft, niet in het hart, de hersenen, maar elke cel in het lichaam vult. En in de vorm van informatie kan het deeltje samen met een van de organen van het donorlichaam aan een andere persoon worden overgedragen.

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/uchenymi-ustanovleno-mesto-gde-zhivet-dusha/

Gerelateerde artikelen

Back to top button