...
Politiek-Elite

“Ze zullen ons een chip geven”: de Communistische Partij waarschuwde voor een verborgen dreiging

“Ze zullen ons een chip geven”: de Communistische Partij waarschuwde voor een verborgen dreiging

Het beleid
De Communistische Partij vermoedde dat de autoriteiten methoden gebruikten om de bevolking te beheren met behulp van chippen. Dit werd donderdag aangekondigd, lang niet de laatste partij in de partij – de eerste secretaris van de Tatarstan-afdeling van de Communistische Partij Hafiz Mirgalimov.

 

Waarschuwing van de eerste secretaris
Volgens hem helpt de coronavirus pandemie de autoriteiten bij het uitwerken van methoden om de bevolking te beheren door middel van chippen.

“Naar mijn mening, zoals in een tijdschrift werd gezegd, helpt een pandemie bij het ontwikkelen van methoden voor het beheersen van de toekomstige digitale staat. Ze zullen ons beschuldigen . Dit is een gevaarlijk fenomeen “, zei Mirgalimov op een persconferentie van de Communistische Partij-fractie in de Staatsraad van de republiek.

Te oordelen naar zijn daden, is de eerste secretaris van de afdeling Tatarstan van de Communistische Partij niet geneigd het belang van beperkende maatregelen te overdrijven. Zo nam Mirgalimov op 22 april deel aan een ongecoördineerde betoging bij het monument voor Lenin in Kazan. De volgende dag werd hij in het ziekenhuis opgenomen met een vermoedelijke coronavirusinfectie. Maar een tweede test gaf een negatief resultaat op COVID-19.

Is hij niet de eerste, niet de laatste?
Mirgalimov werd de eerste redelijk hoge vertegenwoordiger van een van de Russische politieke partijen, die de gevaren van chippen verklaarde. Hoewel hij vermoedelijk niet de enige is. En niet alleen binnen de Communistische Partij zijn gelijkgestemde mensen.

Bedenk dat begin mei een schandaal losbarstte over de terugtrekking uit de lucht van de release van het auteursprogramma van Besogon TV, Nikita Mikhalkov . Dat wil zeggen dat het eerst op 1 mei op het kanaal “Rusland 24” werd vertoond, en tweemaal. Maar herhaalde shows op 2 en 3 mei gingen niet in de ether.

Lees ook:   'I Still Have Spasms' - Celine Dion stelt Europese tourdata uit vanwege aanhoudende gezondheidsproblemen

Mikhalkov zei zelf dat censuur de reden is om te weigeren zijn nieuwe programma te herhalen. Het programma ging over de bedoeling van Microsoft-oprichter Bill Gates om alle mensen op aarde te chippen, evenals zijn volgers in Rusland, vertegenwoordigd door de Duitse Gref en andere ‘digitalizers’.

Na deze overdracht wendde de plaatsvervanger van de Doema, Dmitry Ionin, zich tot Bill Gates met het verzoek om uit te leggen of hij echt besloot de Russen te chippen. Hij schreef de oproep in het Russisch in de reacties op een van de berichten van de miljardair op Instagram.

Ionin legde zelf uit dat hij chiping beschouwt als een complottheorie. Er is niets bekend over wat Bill Gates antwoordde. Het is mogelijk dat hij zichzelf de kwestie van de staatsdoema-afgevaardigde heeft laten negeren, hoewel dit moeilijk te geloven is.

Serieus, een verscheidenheid aan theorieën bloeide in weelderige kleuren na het uitbreken van de pandemie van het coronavirus. Herinner me er tenminste aan dat in sommige landen 5G-torens werden verbrand. Gelukkig bereikte dit Rusland niet. Hoewel er één aflevering was met het branden van een celtoren.

In het algemeen kan worden aangenomen dat er meer dan één proefschrift zal worden gewijd aan de studie van dit fenomeen. Tenzij het natuurlijk gebeurt, waarschuwde de eerste secretaris van de afdeling Tatarstan van de Communistische Partij van de Russische Federatie.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/politics/1498338-chip/

Gerelateerde artikelen

Back to top button