web analytics
11:11 Dubbele getallen

Directrice ontheven uit functie, Linda Hollink volgde haar hart i.p.v. de onmenselijke regels

Afgelopen weekend is onze interne nieuwsbrief – waarin ik mijn visie helder heb uitgesproken over het pakket aan maatregelen wat er nu massaal in Nederland over al onze kinderen wordt uitgerold – ongewild en zonder mijn toestemming doorgestuurd door één van de ontvangers naar de lokale pers.

Nederland met zijn verraders…Zucht wat erg je collega! NB!

En dan heb je er niets meer over te zeggen in 2021… Toch ben ik de persoon die dit heeft gedaan eeuwig dankbaar! Het is namelijk tijd, de hoogste tijd om ons massaal uit te spreken en om over onze angsten heen te stappen.

Hoe gaat het nu verder?

Het is inmiddels gebleken dat de tijd nog net niet rijp genoeg was om als schooldirecteur in het openbaar je mening te uiten, ook niet als je dat netjes doet en vanuit het hart. Dat op zich is natuurlijk al bijzonder in een ‘vrij land’ en fijn dat dat zichtbaar wordt gemaakt voor iedereen die het wil en kan zien.
Ook de keuzevrijheid is er nog even niet voor iedereen, niet voor het team, niet voor de mensen die direct de zorg voor onze kinderen dragen. Want er is natuurlijk geen enkel pedagogisch ‘kloppend’ hart dat de kinderen en de ouders kan laten ‘barsten’.

 

Lees het artikel verder via de link:

https://www.hallobewustnederland.nl/directrice-kinderdagverblijf-uit-functie-ontheven/

Onvoorstelbaar dat dit Nederland is een jaar later…

Lees ook:   Teveel mensen bezig met regels corona
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button