web analytics
11:11 Dubbele getallen

Massa hysterie Covid

Ze willen je kinderen eten – KANNIBALISME

Kannibalisme. We dachten dat het iets uit het verleden was, maar is dat zo?
QAnon heeft sinds gisteren veel berichten geplaatst waarin hij kannibalisme noemt in een van zijn Q-drops.

Hij verwijst specifiek naar een website genaamd CannibalClub. Op de site leggen ze uit hoe geweldig een gerecht menselijk vlees kan zijn en dat het alleen voor de verlichte is. Deze mensen zijn ziek! Toen was er een facebookpagina met de naam human farming-project, die in feite zegt dat ze mensen of slechtere kinderen boeren. Deze Adrenochrome junkies zullen straks niet meer over straat kunnen lopen. Oordeel komt voor deze dieren. Is 5G gevaarlijk? Steeds meer mensen denken van wel. Is het daarom dat ze sociale media met deze onderwerpen censureren? Wat is de rol van nanotechnologie en slim stof in de lucht? Willen ze totale controle over onze gedachten en emoties? Q zei: FISA INDICTMENTS = START, wanneer zien we dit? Morgen? Wat is de betekenis van 10, 11 en 12 april?

Jezus werd gekruisigd en stond op uit de dood. Zal JFK jr. terugkeren? Is hij Vincent Fuska? VERKLAART Donald Trump binnenkort? The Great Awakening vindt nu plaats en jij maakt deel uit van het grootste moment in de wereldgeschiedenis. Ga zitten. Neem wat popcorn. En geniet van de show. Omdat jij, mijn vriend, naar een film kijkt. WWG1WGA! Als je van mijn inhoud geniet, zorg er dan voor dat je deze leuk vindt, reageert en abonneert! BACKUP KANAAL: wanneer zien we dit? Morgen? Wat is de betekenis van 10, 11 en 12 april? Jezus werd gekruisigd en stond op uit de dood. Zal JFK jr. terugkeren? Is hij Vincent Fuska? VERKLAART Donald Trump binnenkort? The Great Awakening vindt nu plaats en jij maakt deel uit van het grootste moment in de wereldgeschiedenis. Ga zitten. Neem wat popcorn. En geniet van de show. Omdat jij, mijn vriend, naar een film kijkt. WWG1WGA! Als je van mijn inhoud geniet, zorg er dan voor dat je deze leuk vindt, reageert en abonneert! BACKUP KANAAL: wanneer zien we dit? Morgen? Wat is de betekenis van 10, 11 en 12 april? Jezus werd gekruisigd en stond op uit de dood. Zal JFK jr. terugkeren? Is hij Vincent Fuska? VERKLAART Donald Trump binnenkort? The Great Awakening vindt nu plaats en jij maakt deel uit van het grootste moment in de wereldgeschiedenis. Ga zitten. Neem wat popcorn. En geniet van de show. Omdat jij, mijn vriend, naar een film kijkt. WWG1WGA!

Lees ook:   Onrecht in NL
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button