web analytics
11:11

Target huurt een satanist in om ‘Pride’-kledinglijn voor kinderen te ontwerpen

Target’s recente LGBTQI+ Pride-kledinglijn voor kinderen is ontworpen door een zelfverklaarde satanaanbidder die beweert : “Satan is hoop, mededogen, gelijkheid en liefde.”

Abprallen, een Brits merk onder leiding van een zelfverklaarde homoseksuele, transgender man die bekend staat als “Erik”, volgens de website , werkt al ongeveer een jaar samen met Target.

De Abprallen-collectie omvat een sweatshirt met de tekst ‘genees transfobie, geen transmensen’, een draagtas met de tekst ’te vreemd voor hier’ en een koerierspakket met de tekst ‘we horen overal bij’.

De kindermodeontwerper heeft een lange geschiedenis in het maken van door satan beïnvloede ontwerpen, waaronder de uitdrukking “Satan houdt van jou”, en het op de markt brengen van een ” trans heksen voor abortus” -speld, volgens de eigen Instagram-pagina van de ontwerper.

Abprallen’s andere kledingontwerpen bevatten afbeeldingen van pentagrammen, gehoornde schedels en verwijzingen naar duivels. “Satan respecteert voornaamwoorden”, luidt een eerder ontwerp op T-shirts en speldjes. Het is zelfs bekend dat deze items in december op de Satanic Flea Market in Londen worden verkocht, die het merk promootte op zijn sociale media.

TRENDING: Bill Gates is van plan de mensheid te microdoseren met kankercoating op ALLE groenten en fruit

“Een demon genoemd worden is iets waar ik tegen kan, en het idee van een transdemon is verdomd cool”, zei de ontwerper, die uitlegde dat zijn werk is ontworpen om jonge kinderen aan te spreken door gebruik te maken van kinderlijke en felle kleuren.

Lees ook:   College over gezondheid: Wat u niet mag weten over uw gezondheid - Complete presentatie

“Het grootste deel van mijn werk is gericht op gotische of donkere en satanische beelden afgewisseld met felle kleuren en positieve LHBT+-boodschappen.”

Nadenkend over een van zijn ontwerpen voor kinderen, gaf de ontwerper de invloed van Baphomet toe en beweerde hij dat de invloed en niet-binaire status van de demon “perfect” is voor kinderen.

“Ik ging voor dit ontwerp met een variant van Baphomet, een godheid die zelf een mengeling is van geslachten, wezens, ideeën en bestaansvormen. Ze verwerpen binaire stereotypen en verwachtingen. Perfect.”

Target reageerde niet op het verzoek om commentaar van The People’s Voice.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button