web analytics

Klaus Schwab schept op WEF kan ‘uw onderbewustzijn op feiten controleren’ door ‘Je dromen te hacken’

Wetenschappers hebben een grimmige waarschuwing voor ons: de globalistische elite kan nu je dromen hacken, je onderbewustzijn op feiten controleren en je dromen richten met mind control-berichten om je gedrag te beïnvloeden – en ze zijn de technologie al aan het uitrollen.

 

Mindcontrol voor de massa, waarbij zelfs onze dromen gecontroleerd en gemanipuleerd worden – met of zonder onze toestemming – is volgens de wereldwijde elite de toekomst voor de mensheid.

Hoe zal dit er in werkelijkheid uitzien? Als een gewoon persoon die in een goed christelijk gezin is opgegroeid toevallig in de illusie leeft dat een vrouw geen penis kan hebben, of dat pedofilie slecht is, maak je dan geen zorgen, het WEF zal zijn dromen hacken, zijn onderbewustzijn binnendringen en herformuleer zijn gedachten.

Maar er zijn dappere wetenschappers die zich verzetten tegen het sirenenlied van de globalistische elite.

40 slaaponderzoekers hebben een open brief ondertekend waarin ze wetgevers oproepen om “targeted dream incubation (TDI)” te verbieden, aldus Science Magazine . In de brief waarschuwden ze dat grote multinationale ondernemingen, die hand in hand samenwerken met het World Economic Forum, al bezig zijn met het ontwerpen van de dromen van normale mensen en het beïnvloeden van hun gedrag.

Voordat we erop ingaan, abonneer je op het kanaal als je dat nog niet hebt gedaan, en sluit je aan bij de Peoples Voice Locals-community om het kanaal te steunen.

Zoals Yuval Noah Harari, hoofdadviseur van Klaus Schwab onlangs toegaf , treedt het World Economic Forum in de voetsporen van autoritaire dictators bij het nastreven van de droom van het elimineren van privacy, het monitoren van iedereen en het weten van alles wat je denkt, droomt, voelt en doet:

“Dictators hebben er altijd van gedroomd om privacy uit te bannen, iedereen in de gaten te houden, alles te weten wat je doet, denkt en voelt… Het is nu mogelijk.”

Lees ook:   5G APOCALYPSE - THE EXTINCTION EVENT

Yuval Noah Harari
Deze dromen van Harari en zijn WEF-collega’s zijn hard op weg om gerealiseerd te worden.

Een bedrijf in je dromen laten prikken is zeker een scenario dat je zou zien spelen in een cyberpunkverhaal – maar het gebeurt in werkelijkheid.

Coors Light is een van de bedrijven die toegang heeft gekregen tot de technologie om het vertrouwen te winnen van goedgelovige leden van het publiek die graag experimenteren. Sommige mensen hebben niets geleerd van de Covid-pandemie.

Maak kennis met Deirdre Barrett, droompsycholoog, redacteur van het academische tijdschrift Dreaming en WEF-medewerker.

Dus… is het gelukt? De globalistische elite heeft onpeilbare hoeveelheden tijd en geld in de agenda gepompt om het menselijk ras te beheersen, dus reken maar dat het werkte.

Hoewel droomtechniek momenteel onze actieve deelname vereist, waarschuwen slaaponderzoekers voor een nieuwe duistere realiteit, waar slechte acteurs passieve TDI-tactieken gebruiken via zaken als slimme luidsprekers.

“[Het] is gemakkelijk om je een wereld voor te stellen waarin slimme luidsprekers […] instrumenten worden van passieve, onbewuste nachtelijke reclame, met of zonder onze toestemming”, aldus de briefschrijvers. “Deze op maat gemaakte soundtracks zouden een achtergronddecor worden voor onze slaap, zoals de oneindige reclameborden die overal op de Amerikaanse snelwegen te vinden zijn, zijn geworden voor ons wakkere leven.”

Het is een relevante waarschuwing, vooral als je bedenkt dat het World Economic Forum heeft verklaard dat jouw gedachten niet langer de jouwe zijn. Je gedachten behoren nu tot Klaus Schwab en het WEF. En je moet niet proberen deze dystopische ontwikkeling te bestrijden, want het is voor je eigen bestwil.

Lees ook:   Malafide ondernemers zien in zorgboerderij goudmijn

Volgens Nita Farahany bezit het WEF nu je gedachten dankzij de ontwikkeling van een nieuwe generatie slimme hoofdbanden, slimme hoeden, oordopjes en zelfs tatoeages. Het WEF kan je emotionele toestanden volgen, je dromen beheersen, beelden decoderen die je in je geest, en krijg zelfs toegang tot je grootste geheimen, of je pincode naar je bankrekening.

Ze maakten geen grapje toen ze zeiden dat je niets zult bezitten. Het is het deel over gelukkig zijn, ze maakten er waarschijnlijk een grapje over.

Klaus Schwab bespreekt al lang een toekomst waarin hersenchips worden geïmplanteerd in menselijke proefpersonen om hun gedachten te beheersen.

Hij gelooft dat hersenchips een “fusie van de fysieke, digitale en biologische wereld” mogelijk zullen maken, met andere woorden, transhumanisme.

Tijdens een bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in 2017 vroeg Klaus Schwab aan Google-medeoprichter Sergey Brin of hij zich een toekomst kon voorstellen waarin iedereen een hersenchip heeft.

Klaus Schwab en het World Economic Forum zijn extatisch dat transhumanist Elon Musk vastbesloten is om zo snel mogelijk te beginnen met het testen van hersenimplantaten bij mensen.

In 2008 was Musk een WEF Young Global Leader, buigend en schrapend voor de globalistische elite samen met Emmanuel Macron, Jacinda Ardern en Justin Trudeau, die allemaal extreem-linkse autoritairen werden als premiers en presidenten in WEF-geïnfiltreerde landen.

In 2016 richtte Elon Musk Neuralink op , een bedrijf dat tot doel heeft het menselijk brein te verbinden met een computer. Het bedrijf ontwikkelt een hersenchip met ultrahoge bandbreedte om mensen, computers en kunstmatige intelligentie met elkaar te verbinden, wat Musk ‘een Fitbit in je schedel met kleine draadjes’ noemt .

In 2017 uitte Musk exact dezelfde gevoelens als Globalist WEF-oprichter Klaus Schwab.

Tijdens de World Government Summit 2017 in Dubai legde Musk uit dat kunstmatige intelligentie zo snel evolueerde dat mensen zouden moeten fuseren met digitale intelligentie om een ​​soort AI-mens hybride te worden.

Lees ook:   Dus ze hebben net toegegeven dat het ALLEMAAL een leugen is?

In 2020 toonden Musk en Neuralink hun succes door zo’n chip in varkens te implanteren, waarbij de mens hun volgende doelwit was.

In 2021 prees Musk de vooruitgang van Neurlink in een verontrustende video waarin hij beweerde dat een 9-jarige mannelijke makaken pingpong speelt met zijn eigen geest. Neuralinks werden volgens de video aan elke kant van de hersenen van de aap geplaatst. De links volgen de delen van de hersenen die gericht zijn op hand- en armbewegingen en registreren de neurale activiteit.

Elon Musk bevestigde toen dat hij tegen het einde van 2022 zou beginnen met het testen van hersenimplantaten bij mensen, hoewel de meerderheid van zijn gehersenspoelde laboratoriumapen stierf of hun vingers eraf kauwde, terwijl ze gruwelijk lijden ervoeren, waaronder gaten in hun schedels.

Mind control voor de massa, waarin zelfs onze dromen worden gecontroleerd en gemanipuleerd, is de gruwelijke realiteit die Klaus Schwab en zijn trawanten voor ogen hebben voor de toekomst van de mensheid.

Dit zijn donkere en verraderlijke tijden voor de mensheid. Ondanks de verzekeringen van de reguliere media, heeft de globalistische elitebijeenkomst in Davos niet het beste met ons voor. Ze verbeteren de toestand van de wereld niet.

wef nieuwe wereldorde
Ze zetten zich in om hun eigen leven te verbeteren, de planeet te ontvolken en de rest van ons te veroordelen om in een vorm van technologische slavernij te leven, zonder bezittingen, privacy of vrije wil.

Maar de toekomst is niet geschreven en de globalistische elite zal niet winnen. De mensen van de wereld worden langzaam wakker.

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button