web analytics
11:11 Dubbele getallen

De schaamteloze sollicitatie van Mark Rutte

Greyhound Smile. Hi im Silver.

Vandaag zijn we getuige geweest van de schaamteloze sollicitatie van Mark Rutte naar een te verwachten toegeworpen bot van de Europese Unie.
In een vurig pleidooi voor een driekwart lege zaal, om de importantie van de figuur Rutte aan te geven, bleef Mark trouw aan zijn in Nederland opgebouwde reputatie van het verdraaien van de feiten, in de volksmond liegen genaamd, door een keuze voor de Europese Unie een keuze voor o.a. democratie en persvrijheid te noemen.
De overtuiging waarmee onze nationale Pinokkio het verderfelijke clubje als democratisch instrument kenschetste kan voor de neutrale kijker de indruk wekken dat Juncker himself tijdens de speech hand-en-spandiensten verrichte onder het strategisch geplaatste spreekgestoelte ter meerdere eer en glorie van het grote doel, de gelijk een ebola virus verspreiding van de Europese religie.

In de traditie van Goebbels, die echter nooit loog over de agenda van het naziregime, probeerde onze hedendaagse Joseph een sprookjesbeeld te schetsen dat er bij de anderhalve paardekop inging als de Judaskussen van Juncker.

Nou weet ik niet waar je de afgelopen paar jaar vertoefd heb, onder welke steen je hebt gelegen of in welke kast je hebt gezeten, waar de laatste optie de meest waarschijnlijke is, maar de door jou zo geprezen Europese Unie is de democratie en persvrijheid in rap tempo tot op het bot aan het afbreken Joseph.

In Brussel worden geen democratische beslissingen genomen, die ten goede komen aan de Europese burgers, in Brussel worden onder dreiging van sancties en chantage dictaten opgelegd aan autonome zelfstandige landen, die bij weigering als een kleuter op het schavot van de geïndoctrineerde staatsmedia worden geplaatst.

Lees ook:   Een gouden bed

Hoewel er in steeds meer landen een groeiend verzet op gang komt tegen het facistische bewind uit Brussel, neemt Mark bewust afstand van de realiteit in een desperate poging toe te kunnen treden tot de sekte van Juncker en co. om onder gelijkgezinde leugenaars en waarheidsverdraaiers te kunnen vertoeven, zeg maar zijn natuurlijke habitat.

Hoewel ik persoonlijk de toetreding van Rutte tot de kliniek in Brussel toejuich, vrees ik voor de voortgang van de carriėre van ‘mister tefal’ want in gezelschap van gelijkgezinde zullen de kwaliteiten van Markje genaamd liegen, bedriegen en alles weglachen volkomen in het niet vallen bij meer ervaren collega’s als Juncker en Timmermans.
Door een gebrek aan verdere kwaliteiten, behalve het plaatsen van Judaskussen op de perkamenten lippen van fossiele Eurofielen, ligt een degradatie tot archivaris in een stoffige kast in het verschiet voor Pinokkio, waarmee gek genoeg de cirkel van zijn bestaan rond zou zijn en hij de eerste zal zijn die uit de kast is gekomen, zonder daadwerkelijk de kast achter zich te hebben gelaten.

Auteur Michel Mulder

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button