...

29 september 2021

 

Tegengif voor spike-eiwitten en COVID19-vaccinatie

(Of dit werkt geen idee, gebruik op eigen risico!!! Overleg altijd met een medisch onderlegd persoon aub)

 

Maak je eigen:

1,5 lb venkelzaad   (voor het maken van de thee om het shikiminezuur te krijgen)

NANO SOMA VOORGESTELD VOOR DIEGENEN DIE GEVACCINEERD ZIJN  – Een mogelijk tegengif voor degenen die zijn ingeënt.
Zoals vermeld in de  video  hierboven, kan dit de nanotech verwijderen en je lichaam in staat stellen zijn eigen juiste DNA terug te plaatsen waar
het zou moeten zijn. Het lijkt erop dat het prijskaartje is ingesteld op ongeveer $ 57 over de hele linie van wat ik heb gezien, maar dit is de website die ze
voorstelt om het te halen:  LIFE-ENTHUSIAST.COM *

PIJNBOOMOLIE VOORGESTELD  VOOR DEGENEN DIE ZIJN GEVACCINEERD:

Ik heb al wat lichte censuur opgemerkt   bij het zoeken naar deze items …
de tinctuur is niet langer  beschikbaar  en alleen de fles met 60 capsules is momenteel beschikbaar.*

COVID-vaccin || Bloed voor en na de prik

NIEUWE MOGELIJKE ONTDEKKING? PAARDEBLOEMBLADEXTRACT:

40734dbb6a4ff6ac1174614fd2496081 via Angel-Wings

Nieuwe optie: paardenbloembladextract om spike-eiwitten van Covid19-vaccinatie te blokkeren?

(BEGINT OM 14:57)

Ik raad aan om dit aan je medicijnkastje toe te voegen!
Geheimen van het paardenbloembladextract van de stam KLIK HIER.

De gemanipuleerde spike-eiwitten van SARS-CoV-2 kunnen worden GESTOPT door een gewoon “onkruid” dat elk jaar op gazons wordt uitgeroeid. Een Duitse universitaire studie wees uit dat de gewone paardenbloem ( Taraxacum officinale ) kan voorkomen dat spike-eiwitten zich binden aan de ACE2-celoppervlakreceptoren in menselijke long- en niercellen. Het op water gebaseerde paardenbloemextract, afkomstig van de gedroogde bladeren van de plant, was effectief tegen spike-eiwit D614 en een groot aantal mutante stammen, waaronder D614G, N501Y, K417N en E484K.

KLIK HIER OM HET HELE ARTIKEL TE LEZEN.

JUST IN: Covid19-vaccinaties zijn 98% -99% grafeenoxide:

Grafeenoxide (GO)

Ontdekkingen van grafeenoxide (GO):
GO-vezels zitten in plastic maskers.
GO-vezels zitten op PCR-testswabs.
GO zit in alle Covid-19-vaccins.
GO creëert trombose.
GO veroorzaakt bloedstolsels.
GO verstoort het immuunsysteem.
GO kan een cytokinestorm veroorzaken.
GO-toxiciteit kan longontsteking veroorzaken.
GO zorgt voor een metaalachtige smaak in de mond.
GO veroorzaakt een ontsteking van de slijmvliezen.
GO veroorzaakt een verlies in smaak en geur.
GO is magnetisch (vooral op de injectieplaats.)
GO blokkeert de ontgifting in het lichaam door glutathion te blokkeren.
GO kan worden geactiveerd door 5G-frequenties.
GO werd in 2019 al als adjuvans opgenomen in de griepprikken.
GO passeert de bloed-hersenbarrière.

Dus grafeenoxide kan fungeren als een solo-trigger voor de meeste COVID-symptomen. Dit is geen VIRUS of spike-eiwit, maar een middel voor chemische oorlogsvoering.

Conclusie:
Initiële strategieën voor de ontgifting van grafeenoxide omvatten: C60* , actieve kool *, DMSO (zoek een holistische arts om u hierbij te helpen), terpentine pure geesten , dennennaaldthee/extractpillen en ozon (en andere zuurstoftherapieën zoals zoals MMS, enz.) – Dit is ook geweldig voor mondverzorging om infecties te bestrijden! Ook omdat GO glutathion lijkt te vervoeren, wat de detox stopt … je kunt natuurlijk glutathion krijgen van vitamine C, ik zou een Lyposoma-vitamine C aanbevelenomdat het gemakkelijker in het bloed wordt opgenomen en ook geen “blozen”-effect veroorzaakt dat de meeste vitamine C kunnen doen als u te veel inneemt. (Dat is echter geen slechte zaak, tenzij je uitgedroogd bent)

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van MMS, ik ben een dominee van Genesis II Church of Health and Healing en ik heb nog steeds toegang tot sites die je kunt gebruiken om wat te krijgen. Anders kun je gewoon vloeibare zuurstof op Amazon kopen en het een tijdje in een glas water laten staan, het zal langzaam veranderen in chloordioxide, aangezien het hoofdbestanddeel in deze flessen natriumchloriet is, wat nodig is voor chloordioxide (MMS) … Of je kunt het gewoon nemen zoals het is en het zal actief zijn in de maag, hoewel het misschien niet zo sterk is als het volledig geactiveerd gebruiken … Je kunt het mengen met citroen / limoensap om het sneller te activeren, maar de kritieke zuurroute veroorzaakt sommigen hebben maagklachten (zoutzuur van 4% is wat ik denk dat standaard is voor MMS-pakketten – dit is niet iets waar je jezelf mee moet rotzooien). Natuurlijk, zoals hierboven vermeld, kunt u gebruik maken vanNano Soma &  Paardebloem Extract.

Zuster Keri en Scott McKay – Zuster Keri legt uit hoe UVBI (Ultraviolet Blood Irradiation Therapy) grafeenoxide kan OPLOSSEN!!

Ik raad deze hele video ten zeerste aan, hij begint met Mike Adams, maar ongeveer een uur of zo begint Sister Keri. Uiteindelijk mag ze wat uitleggen over wat ze deed om nanotechnologische vergiften uit haar lichaam te verwijderen. Je kunt naar tijdmarkering 2:20/2:30~ gaan en ze zal beginnen met UVBI, Myers Cocktail en Glutathione IV’s. Je zou hier het meeste naar moeten luisteren, want ze legt uit hoe je dit voor elkaar kunt krijgen zonder wenkbrauwen op te trekken. Als je deze technieken probeert te doen, kan het je worden ontzegd ze te doen. Myers Cocktail en Glutathione IV’s kunnen echter worden gevonden door te zoeken naar vitamine C IV-klinieken. Ze hebben meestal altijd Myers Cocktail! Maar het belangrijkste hier is UVBI.

U kunt hier meer te weten komen over zuster Keri: https://www.targeted2free.com/

Ivermectine paardenpasta verkrijgen en gebruiken?

Je kunt Ivermectine bij Amazon bestellen:  https://amzn.to/3A6RULo

Niet goedgekeurd voor menselijk gebruik, Niet veilig voor kinderen, Gebruik op eigen risico, Geneesmiddelinteracties opzoeken. Dit product is ALLEEN voor gebruik door dieren.

COVID-19 genezen! Dr. Judy Mikovits spreekt over ‘vergieten’, herstel van een injectie en het verslaan van het ‘virus’

Je kunt Dimethyglycine hier kopen (het is het supplement dat Judy in de video suggereerde)

Is dennennaaldthee het antwoord op covid-vaccinafscheiding / -overdracht? Leer over suramine, shikiminezuur en hoe je je eigen extracten kunt maken


Natuurlijk nieuws )  Disclaimer: de informatie in dit artikel en de podcast is alleen voor informatieve doeleinden. Niets dat hier aanwezig is, is bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren of te behandelen, en er worden geen supplementen of producten te koop aangeboden met betrekking tot deze informatie.

Het nieuws verspreidt zich dat dennennaaldthee een oplossing kan bieden tegen het “afstoten” of overbrengen van  covid-vaccins , wat een fenomeen lijkt te zijn waarbij gevaccineerde mensen schadelijke deeltjes of stoffen verspreiden naar anderen om hen heen. Zie  dit artikel van een WordPress-blogsite genaamd ‘Ambassador Love’.

In dat artikel staat:

Er is een potentieel tegengif voor de huidige besmetting met spike-eiwitten die Suramine wordt genoemd. Het wordt gevonden in veel bossen over de hele wereld, in dennennaalden. Suramine heeft remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, mini-stolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli.

Dennennaaldthee is een van de krachtigste antioxidanten die er is en het staat erom bekend kanker, ontstekingen, stress en depressie, pijn en luchtweginfecties te behandelen. Pijnboomthee doodt ook parasieten.

Hieronder vindt u een volledige podcast en video die twee extractiemethoden onthult, beide eenvoudige, low-tech, goedkope methoden die bijna overal kunnen worden gebruikt.

bf2684c10765609d6005adf514daf1dc via Angel-Wings

Verse dennennaalden van geschikte bomen worden al eeuwenlang gebruikt als bronnen van vitamine C en andere fytochemicaliën die indianen gebruikten om luchtweginfecties en andere kwalen te behandelen. Vitamine C is een bekende remedie tegen scheurbuik, aangezien scheurbuik een ziekte is van vitamine C-tekort. Dennennaalden bevatten veel andere stoffen die de bloedplaatjesaggregatie  in het bloed lijken te  verminderen , waardoor mogelijk bloedstolsels worden voorkomen die leiden tot beroertes, hartaanvallen en diagnoses van longembolie. (Zie hieronder gepubliceerde wetenschappelijke bronnen.)

Dennennaalden worden al duizenden jaren door inheemse bevolkingsgroepen over de hele wereld gebruikt als voedsel en als medicijn. Veel mensen geloven nu dat dennennaalden bescherming kunnen bieden tegen covid-spike-eiwitten – die gemanipuleerde biowapens zijn die worden aangetroffen in covid-vaccins – evenals tegen covid-vaccin “afstotende” deeltjes, die ook biologische wapens lijken te zijn die zijn ontworpen om wereldwijde ontvolking te bereiken.

Dr. Judy Mikovits beweert dat globalisten zich er terdege van bewust zijn dat dennennaaldthee het antwoord is op wapens voor ontvolking door covid, en dat ze in het geheim dennennaaldthee gebruiken om zichzelf te beschermen tegen de pest die ze op de wereld hebben losgelaten, legt Mikovitz uit.

Duiken in de wetenschap achter dennennaalden en covid

Als gepubliceerd laboratoriumwetenschapper besloot ik me met mijn laboratoriumkennis en -ervaring in deze vraag te verdiepen. Het koken van verse dennennaalden om thee te zetten is een extractiemethode die veel wordt gebruikt in de voedingswetenschap en in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM).

Water werkt als een oplosmiddel en door warmte en tijd worden sommige fytochemicaliën in de dennennaalden in het water geëxtraheerd, waardoor een dennennaaldthee wordt gemaakt. (Zo wordt alle thee gemaakt.)

Toen ik het gepubliceerde wetenschappelijke onderzoek over dit onderwerp las, had ik twee primaire vragen:

1) Welke moleculen worden gevonden in dennennaalden en wat zijn hun functies met betrekking tot het stoppen van bloedstolsels of het beschermen van niet-gevaccineerden tegen covid-vaccinatie?

2) Wat is de beste extractiemethode om deze moleculen uit dennennaalden te trekken? Is er een low-tech extractiemethode die bijna iedereen kan gebruiken, zonder dat er een laboratorium voor nodig is?

Door onderzoek ontdekte ik dat dennennaalden niet alleen suramine bevatten  , een groot molecuul dat wordt aangeprezen voor verschillende medicinale effecten, maar ook  shikiminezuur .

Lees ook:   De frequenties van spike-eiwitten voor elk van de vier belangrijkste vaccinaties

Shikiminezuur is de basis voor Tamiflu, en het is het molecuul dat wordt gevonden in het Chinese geneeskrachtige kruid Steranijs, dat plagen geneest

Stel je mijn verbazing voor toen ik ontdekte dat dennennaalden shikiminezuur bevatten, hetzelfde molecuul dat wordt aangetroffen in het steranijskruid dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt om plagen en aandoeningen van de luchtwegen te behandelen.

De Boston Herald publiceerde in 2010 een verhaal  dat onthulde dat onderzoekers extractietechnieken bestudeerden om shikiminezuur uit dennennaalden te oogsten om deze grondstof te leveren aan de farmaceutische industrie om antivirale, anti-griep en anti-pandemische geneesmiddelen op recept te vervaardigen. Uit dat verhaal:

Onderzoekers van de Universiteit van Maine in Orono zeggen dat ze een nieuwe en relatief gemakkelijke manier hebben gevonden om shikiminezuur – een belangrijk ingrediënt in het medicijn Tamiflu – uit dennennaalden te extraheren.

Shikiminezuur kan worden verwijderd uit de naalden van witte dennen, rode dennen en andere naaldbomen door de naalden eenvoudig in water te koken, zei professor scheikunde Ray Fort Jr.

Maar het geëxtraheerde zuur kan waardevol zijn omdat Tamiflu ’s werelds meest gebruikte antivirale medicijn is voor de behandeling van varkensgriep, vogelgriep en seizoensgriep. De belangrijkste bron van shikiminezuur is nu de steranijs, een ongewone stervormige vrucht die groeit aan kleine bomen die inheems zijn in China.

Het onderzoek is gefinancierd uit verschillende bronnen, waaronder het Maine Technology Institute, het Amerikaanse ministerie van landbouw, de National Science Foundation en de scheikundeafdeling van de universiteit.

Een studie gepubliceerd in ResearchGate bevestigt dat shikiminezuur antibloedplaatjesaggregerende activiteit biedt, wat betekent dat het helpt bij het stoppen van bloedstolsels:  inhoudsanalyse van shikiminezuur in de Masson Pine Needles en antibloedplaatjesaggregerende activiteit .

Uit de studie:

Shikiminezuur vertoonde, wanneer gescheiden door HPLC, een dosisafhankelijk remmend effect op de bloedplaatjesaggregatie geïnduceerd door adenosinedifosfaat en collageen bij konijnen. Vanwege het relatief hoge gehalte en de goede antibloedplaatjesaggregerende activiteit van shikiminezuur, kunnen de Masson-dennennaalden worden gebruikt als een potentiële bron van shikiminezuur.

… bereikte ongeveer 6% shikiminezuur van Masson-dennennaalden, wat mogelijk de hoogste opbrengst is van alle dennensoorten tot nu toe (Chen et al. 2014). Aangezien dennennaalden goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar zijn in Noord-Azië, Noord-Amerika en Europa, is er een sterke mogelijkheid om ze te gebruiken als medicijnfabrikant tegen minder beschikbare steranijssoorten

Uit die studie bleek dat dennennaalden ongeveer tweederde van het shikiminezuur van steranijskruid leveren:

Masson dennennaalden = 5,71% shikiminezuur
Steranijs = 8,95% shikiminezuur

We weten dus dat dennennaalden, die zeer veel voorkomen in Noord-Amerika, China en Europa, shikiminezuur leveren, een soort ‘wonder’-molecuul dat ongelooflijk nuttig kan zijn om bloedstolsels te stoppen en mensen te beschermen tegen luchtweginfecties.

Verder onderzoek leidde me naar een onderzoek dat neuraal netwerkonderzoek gebruikte om de extractieomstandigheden te optimaliseren om een ​​zeer efficiënt extract van dennennaalden uit te voeren: 17 Optimalisatie van extractievoorwaarden van shikiminezuur in dennennaalden  op basis van kunstmatig neuraal netwerk .

Die studie biedt het volgende recept voor extractie-optimalisatie:

  • Gebruik ongeveer 75% alcohol (zoals wodka) en 25% water
  • Gebruik een ultrasone reinigingsmachine met een roestvrijstalen vat
  • Stel de temperatuur in op 65 graden C.
  • Gebruik 280 ml extractie-oplossing voor elke 10 gram dennennaalden
  • Gebruik een duur van 25 minuten voor de ultrasone extractie

Deze afgewerkte “thee” moet door een koffiefilter of een ander papieren filter worden gefilterd om grote deeltjes te verwijderen. De resulterende vloeistof zal shikiminezuur, suramine, pigmenten en verschillende terpenen bevatten, en zal typisch enige verkleuring vertonen en een nogal scherpe smaak hebben.

Bekijk deze video om te zien hoe ik een ultrasone reinigingsmachine heb gebruikt om een ​​waterextract van rozemarijnkruid te maken:

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door het criminele imperium dat bekend staat als de Food and Drug Administration. Deze  producten  zijn niet bedoeld om een ziekte te  diagnosticeren , behandelen, genezen of voorkomen, omdat alleen de drugsmaffia dergelijke beweringen kan doen. Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen.

Hoe shikiminezuur te extraheren met een gewone espressomachine?

De meest opwindende bevinding in dit onderzoek was de ontdekking van een gepubliceerd wetenschappelijk artikel dat beschrijft hoe een gewone espressomachine wordt gebruikt om een ​​zeer efficiënte extractie van shikiminezuur uit steranijskruid uit te voeren.

Dat artikel is gepubliceerd in Science Direct:  Totale kwantificering en extractie van shikiminezuur uit steranijs (llicium verum) met behulp van vaste stof NMR en cellulose-oplossende waterige hydroxide-oplossingen .

Het artikel werd  in 2015 gepubliceerd in  Organic Letters en verschijnt ook  als pdf op de website van de Universiteit van Oregon.  (Deze link kan in sommige browsers problematisch zijn omdat deze spaties in de URL bevat).

Uit de samenvatting van die studie:

SAMENVATTING: Er is een nieuw, praktisch, snel en hoogrenderend proces ontwikkeld voor de extractie van heet water onder druk (PHWE) van multigram-
hoeveelheden shikiminezuur uit steranijs (Illicium verum) met behulp van een ongewijzigde huishoudelijke espressomachine.
Deze operationeel eenvoudige en goedkope methode maakt de efficiënte en ongecompliceerde isolatie van shikiminezuur en de gemakkelijke
bereiding van een reeks van zijn synthetische derivaten mogelijk.

Met andere woorden, ze  maken gebruik van de drukkamer van een espressomachine om shikiminezuur uit steranijs te extraheren door hitte + druk te extraheren .

In mijn ervaring kan het steranijskruid worden vervangen door gemalen verse dennennaalden (groen, niet bruin) om een ​​soortgelijk resultaat te bereiken, door shikiminezuur te extraheren uit dennennaalden. Om een ​​efficiënte extractie te ondersteunen, zou je de dennennaalden eerst willen vermalen met een goedkope kruidenmolen.

Ik ben van plan dit resultaat in mijn eigen laboratorium te reproduceren, maar dacht dat ik dit zo snel mogelijk openbaar moest delen vanwege de dodelijke bedreiging die momenteel voor de mensheid wordt gevormd door de bewapende covid-vaccins.

De auteurs van het onderzoek bevestigen verder dat shikiminezuur werkzaam is als een antiviraal molecuul dat ook  de virale replicatie in het lichaam remt :

Van shikiminezuurderivaten is ook aangetoond dat ze bruikbare biologische activiteit vertonen. Het meest opvallende is dat het bekende antivirale medicijn oseltamivir (Tamiflu), dat werkt als een virale neuraminidaseremmer, wordt gebruikt voor de behandeling van seizoensgriep en is ingezet tijdens H1N1-influenza-uitbraken.

Bovendien is aangetoond dat gefluoreerde shikimaat-analogen P. falciparum remmen en zijn ze getest als antimalariamiddelen. Bovendien vertoont van shikiminezuur afgeleid (?)-zeylenon (3) antikanker, antiviraal en antibioticumgedrag, en vertoont triacetylshikiminezuur
anticoagulerende en antitrombotische activiteit.

Let op de sleutelterm ‘antistollingsmiddel’ in de bovenstaande zin.

De studie, die werd uitgevoerd in Tasmanië, Australië, zocht bewust naar een goedkope, low-tech methode om shikiminezuur te extraheren uit gewone plantaardige ingrediënten (dennennaalden):

[Deze methode is een] goedkope, snelle heetwaterextractie onder druk (PHWE) … het eerste voorbeeld van het laboratoriumgebruik van een eenvoudige
espressomachine om de extractie van natuurlijke producten (anders dan cafeïne) uit plantaardig materiaal te vergemakkelijken.

We hebben specifiek geprobeerd relatief goedkope, ongecompliceerde en in de handel verkrijgbare apparatuur te gebruiken om de extractie van hoeveelheden steranijs van meerdere grammen te realiseren.21 Aangezien de pomp in een espressomachine de continue stroom van water bij temperaturen tot 96 °C bij een druk van typisch 9 bar dachten we dat een dergelijk systeem geschikt zou zijn voor onze doeleinden.

Dit idee is inderdaad geniaal in zijn eenvoud. En de auteurs van het onderzoek waren in staat om shikiminezuurkristallen te extraheren en vervolgens te zuiveren via een relatief eenvoudig proces.

Dit kan betekenen dat de “remedie” voor covid vrij beschikbaar is en op veel continenten groeit

Het resultaat van dit alles is dat een mogelijke “remedie” voor covid – of op zijn minst een verdediging tegen covid-uitscheiding / -overdracht – al door Moeder Natuur lijkt te worden geboden en direct beschikbaar is op meerdere continenten.

Zonder te hoeven vertrouwen op gepatenteerde, gecontroleerde geneesmiddelen en bewapende vaccins die duidelijk zijn ontworpen om ziekten te verspreiden en wereldwijde ontvolking te bereiken door massale sterfte, kunnen mensen die de covid-vaccinholocaust willen overleven eenvoudig dennennaalden oogsten en verwerken met behulp van espressomachines, en ze kunnen mogelijk hun eigen anti-pestmedicijn maken.

Natuurlijk zouden we graag meer onderzoek zien naar dit alles – en neem alstublieft de onderstaande veiligheidsmaatregelen in acht – maar het is duidelijk dat de wetenschap en geneeskunde alle geloofwaardigheid of interesse in het beschermen van de mensheid heeft verloren en nu opzettelijk werkt om miljarden mensen uit te roeien. Het is dus een dwaze opdracht om te wachten tot die industrie gemeenschappelijke geneeskrachtige planten gaat bestuderen. Er zal nooit financiering beschikbaar zijn voor dergelijk onderzoek, aangezien deze bevindingen de vaccin- en geneesmiddelenwinsten van Big Pharma niet vergroten.

Maar voor degenen die toegang hebben tot de juiste soorten dennennaalden – en die niet zwanger zijn of zwanger willen worden, zie hieronder – kan deze eenvoudige, natuurlijke remedie uiteindelijk een “wonder” -behandeling blijken te zijn die levens redt van beide covid en covid-vaccins.

Voor de goede orde, we verkopen geen dennennaalden of extracten van dennennaalden, dus regelgevers die dit artikel willen verbieden, zullen iemand anders moeten lastigvallen. We bieden deze informatie zoals ze is, zonder garantie, in het belang van “publicatie van noodautorisaties” ten behoeve van de mensheid en met de bedoeling levens te redden van het dodelijke vaccin.

https://www.survivethenews.com/antidote-spike-proteins-covid19-vaccination-fennel-star-anise-pine-needle-tea-turpentine-nano-soma/

Deel & let's open the minds!

Shares

Gerelateerde berichten


Aydın escort muğla escort tekirdağ escort manisa escort balıkesir escort konyaaltı escort alanya escort manavgat escort didim escort kemer escort aksaray escort burdur escort kırklareli escort kastamonu escort adıyaman escort belek escort trabzon escort elazığ escort ordu escort kütahya escort ısparta escort rize escort maraş escort yalova escort giresun escort yozgat escort tokat escort şanlıurfa escort sivas escort batman escort erzurum escort sinop escort kırşehir escort karaman escort kırıkkale escort bolu escort amasya escort niğde escort uşak escort edirne escort çorum escort osmaniye escort zonguldak escort van escort erzincan escort söke escort nazilli escort kuşadası escort efeler escort didim escort çine escort bodrum escort fethiye escort marmaris escort dalaman escort menteşe escort milas escort ortaca escort seydikemer escort çerkezköy escort çorlu escort ergene escort kapaklı escort malkara escort süleymanpaşa escort akhisar escort alaşehir escort salihli escort şehzadeler escort soma escort turgutlu escort yunusemre escort bandırma escort altıeylül escort ayvalık escort bigadiç escort burhaniye escort gönen escort karesi escort susurluk escort ayvacık escort biga escort çan escort gelibolu escort yenice escort akçaabat escort araklı escort of escort ortahisar escort yomra escort karakoçan escort kovancılar escort altınordu escort fatsa escort perşembe escort ünye escort tavşanlı escort simav escort domaniç escort eğirdir escort yalvaç escort ardeşen escort cayeli escort fındıklı escort pazar escort afşin escort dulkadiroğlu escort Elbistan escort onikişubat escort pazarcık escort türkoğlu escort altınova escort çiftlikköy escort çınarcık escort bulancak escort espiye escort eynesil escort görele escort piraziz escort tirebolu escort yağlıdere escort sorgun escort sarıkaya escort çayıralan escort boğazlıyan escort akdağmadeni escort erbaa escort niksar escort turhal escort zile escort viranşehir escort suruç escort siverek escort karaköprü escort haliliye escort eyyübiye escort akçakale escort zara escort Yıldızeli escort suşehri escort şarkışla escort gemerek escort kozluk escort sason escort aziziye escort horasan escort oltu escort palandöken escort yakutiye escort ayancık escort boyabat escort gerze escort kaman escort mucur escort ermenek escort sarıveliler escort keskin escort yahşihan escort gerede escort göynük escort mengen escort mudurnu escort göynücek escort gümüşhacıköy escort merzifon escort suluova escort taşova escort bor escort çamardı escort ulukışla escort banaz escort eşme escort sivaslı escort havsa escort ipsala escort keşan escort osmancık escort sungurlu escort bahçe escort hasanbeyli escort kadirli escort toprakkale escort alaplı escort çaycuma escort ereğli escort kilimli escort başkale escort ipekyolu escort özalp escort tuşba escort kemah escort refahiye escort tercan escort üzümlü escort http://www.ddtshanghaiescort.com Antalya escort Bursa escort Mersin escort Aydın escort Balıkesir escort Çanakkale escort Kıbrıs escort Kütahya escort Manisa escort Muğla escort Tekirdağ escort Trabzon escort Yalova escort Isparta escort Maraş escort Ordu escort Rize escort Sivas escort Afyon escort Aksaray escort Giresun escort Şanlıurfa escort Yozgat escort Erzurum escort Amasya escort Çorum escort Tokat escort Uşak escort Van escort Bolu escort Burdur escort Kırşehir escort Niğde escort Osmaniye escort Zonguldak escort Düzce escort Edirne escort Erzincan escort Karabük escort Karaman escort Kastamonu escort Kırıkkale escort Kırklareli escort manavgat escort alanya escort belek escort aksu escort finike escort gazipaşa escort güllük escort kaş escort kemer escort kepez escort konyaaltı escort korkuteli escort kumluca escort lara escort muratpaşa escort serik escort gemlik escort gürsu escort inegöl escort iznik escort mudanya escort nilüfer escort orhangazi escort osmangazi escort yıldırım escort kuşadası escort didim escort nazilli escort söke escort efeler escort bandırma escort altıeylül escort edremit escort karesi escort susurluk escort bodrum escort gümbet escort turgutreis escort dalaman escort fethiye escort köyceğiz escort marmaris escort çerkezköy escort çorlu escort kapaklı escort süleymanpaşa escort meram escort anamur escort erdemli escort mezitli escort silifke escort tarsus escort akhisar escort salihli escort soma escort turgutlu escort girne escort lefkoşa escort biga escort çan escort gelibolu escort dinar escort emirdağ escort sandıklı escort merzifon escort suluova escort taşova escort yeşilyurt escort gerede escort mengen escort bucak escort kadirli escort osmancık escort sungurlu escort akçakoca escort ipsala escort keşan escort kilimli escort üzümlü escort aziziye escort palandöken escort yakutiye escort bulancak escort espiye escort tirebolu escort safranbolu escort lüleburgaz escort gediz escort simav escort tavşanlı escort elbistan escort fatsa escort ünye escort ardeşen escort çayeli escort birecik escort eyyübiye escort kırıkkale escort siverek escort suruç escort viranşehir escort kangal escort şarkışla escort suşehri escort yıldızeli escort erbaa escort niksar escort turhal escort akçaabat escort araklı escort of escort ortahisar escort sorgun escort istanbul masaj salonu ankara masaj salonu izmir masaj salonu bursa masaj salonu antalya masaj salonu adana masaj salonu konya masaj salonu şanlıurfa masaj salonu gaziantep masaj salonu kocaeli masaj salonu mersin masaj salonu diyarbakır masaj salonu hatay masaj salonu manisa masaj salonu kayseri masaj salonu samsun masaj salonu balıkesir masaj salonu maraş masaj salonu van masaj salonu aydın masaj salonu tekirdağ masaj salonu sakarya masaj salonu denizli masaj salonu muğla masaj salonu bağcılar masaj salonu bahçelievler masaj salonu esenler masaj salonu esenyurt masaj salonu kadıköy masaj salonu kağıthane masaj salonu kartal masaj salonu küçükçekmece masaj salonu maltepe masaj salonu pendik masaj salonu sultangazi masaj salonu ümraniye masaj salonu üsküdar masaj salonu aliağa masaj salonu alsancak masaj salonu bayraklı masaj salonu bornova masaj salonu buca masaj salonu çeşme masaj salonu çiğli masaj salonu gaziemir masaj salonu karşıyaka masaj salonu konak masaj salonu menemen masaj salonu ödemiş masaj salonu torbalı masaj salonu çankaya masaj salonu keçiören masaj salonu mamak masaj salonu polatlı masaj salonu sincan masaj salonu alanya masaj salonu belek masaj salonu kaş masaj salonu kemer masaj salonu korkuteli masaj salonu lara masaj salonu manavgat masaj salonu serik masaj salonu side masaj salonu didim masaj salonu efeler masaj salonu kuşadası masaj salonu nazilli masaj salonu altıeylül masaj salonu bandırma masaj salonu edremit masaj salonu karesi masaj salonu susurluk masaj salonu gemlik masaj salonu gürsu masaj salonu inegöl masaj salonu mudanya masaj salonu nilüfer masaj salonu osmangazi masaj salonu yıldırım masaj salonu biga masaj salonu çan masaj salonu gelibolu masaj salonu adıyaman masaj salonu afyon masaj salonu ağrı masaj salonu aksaray masaj salonu amasya masaj salonu ardahan masaj salonu artvin masaj salonu bartın masaj salonu batman masaj salonu bayburt masaj salonu bilecik masaj salonu bingöl masaj salonu bitlis masaj salonu bolu masaj salonu burdur masaj salonu çanakkale masaj salonu çankırı masaj salonu çorum masaj salonu düzce masaj salonu edirne masaj salonu elazığ masaj salonu erzincan masaj salonu erzurum masaj salonu eskişehir masaj salonu giresun masaj salonu gümüşhane masaj salonu ığdır masaj salonu ısparta masaj salonu karabük masaj salonu karaman masaj salonu kastamonu masaj salonu kilis masaj salonu kırıkkale masaj salonu kırklareli masaj salonu kırşehir masaj salonu uşak masaj salonu kütahya masaj salonu malatya masaj salonu mardin masaj salonu nevşehir masaj salonu niğde masaj salonu ordu masaj salonu trabzon masaj salonu osmaniye masaj salonu rize masaj salonu siirt masaj salonu sinop masaj salonu sivas masaj salonu tokat masaj salonu karahayıt masaj salonu pamukkale masaj salonu nizip masaj salonu şahinbey masaj salonu şehitkamil masaj salonu antakya masaj salonu defne masaj salonu iskenderun masaj salonu darıca masaj salonu gebze masaj salonu gölcük masaj salonu izmit masaj salonu körfez masaj salonu akşehir masaj salonu beyşehir masaj salonu ereğli masaj salonu karatay masaj salonu meram masaj salonu selçuklu masaj salonu akhisar masaj salonu alaşehir masaj salonu soma masaj salonu turgutlu masaj salonu akdeniz masaj salonu anamur masaj salonu erdemli masaj salonu mezitli masaj salonu silifke masaj salonu tarsus masaj salonu toroslar masaj salonu yenişehir masaj salonu bodrum masaj salonu dalaman masaj salonu fethiye masaj salonu köyceğiz masaj salonu marmaris masaj salonu menteşe masaj salonu milas masaj salonu adapazarı masaj salonu serdivan masaj salonu atakum masaj salonu çarşamba masaj salonu ilkadım masaj salonu eyyübiye masaj salonu siverek masaj salonu viranşehir masaj salonu çerkezköy masaj salonu çorlu masaj salonu erbaa masaj salonu adana escort adapazarı escort adıyaman escort afşin escort afyon escort ağrı escort ahlat escort akçaabat escort akçakale escort akçakoca escort akdeniz escort akhisar escort aksaray escort akşehir escort aksu escort akyazı escort alanya escort alaşehir escort aliağa escort altıeylül escort altınordu escort amasya escort anamur escort ankara escort antakya escort antalya escort araklı escort ardahan escort ardeşen escort arnavutköy escort atakum escort avanos escort avcılar escort aydın escort ayvacık escort ayvalık escort aziziye escort babaeski escort bafra escort bağcılar escort bağlar escort balıkesir escort bandırma escort bartın escort batıkent escort batman escort battalgazi escort bayburt escort belek escort besni escort beylikdüzü escort beyşehir escort biga escort bilecik escort bingöl escort birecik escort bismil escort bitlis escort bodrum escort bolu escort bor escort bornova escort boyabat escort bozüyük escort buca escort bucak escort bulancak escort bulanık escort bünyan escort burdur escort bursa escort çan escort çanakkale escort canik escort çankaya escort çankırı escort çarşamba escort çayeli escort çekmeköy escort çerkeş escort çerkezköy escort çeşme escort ceyhan escort çivril escort çorlu escort çorum escort çubuk escort çukurova escort çumra escort dalaman escort darıca escort datça escort davutlar escort defne escort denizli escort derince escort develi escort didim escort digor escort dinar escort diyadin escort diyarbakır escort doğanşehir escort doğubayazıt escort dörtyol escort dulkadiroğlu escort düzce escort edirne escort edremit escort efeler escort elazığ escort elbistan escort emirdağ escort erbaa escort erdemli escort ereğli escort erenler escort ergani escort ergene escort erzincan escort erzurum escort escort esenler escort eskil escort eskişehir escort espiye escort eyyübiye escort fatih escort fatsa escort fethiye escort finike escort fındıklı escort gaziantep escort gaziemir escort gebze escort gediz escort gelibolu escort gemerek escort gemlik escort gerede escort giresun escort gölbaşı escort gölcük escort görele escort görükle escort göynük escort gümbet escort gümüşhane escort güngören escort güroymak escort gürsu escort hakkari escort haliliye escort hatay escort haymana escort horasan escort iğdır escort ilgaz escort i̇lkadım escort i̇negöl escort i̇skenderun escort isparta escort i̇stanbul escort i̇zmir escort i̇zmit escort i̇znik escort kadirli escort kadıköy escort kağıthane escort kağızman escort kahta escort kaman escort kangal escort kapaklı escort karabük escort karacabey escort karahayıt escort karaköprü escort karaman escort karatay escort karesi escort kars escort karşıyaka escort kartal escort kaş escort kastamonu escort kaynaşlı escort kayseri escort keçiören escort kemer escort kepez escort keşan escort keskin escort kestel escort kilis escort kırıkhan escort kırıkkale escort kırkağaç escort kırklareli escort kırşehir escort kızıltepe escort kocaeli escort kocasinan escort konak escort konya escort konyaaltı escort körfez escort korkuteli escort köyceğiz escort kozan escort kumluca escort kumru escort kuşadası escort kütahya escort lara escort lüleburgaz escort malatya escort malazgirt escort malkara escort maltepe escort mamak escort manavgat escort manisa escort maraş escort mardin escort marmaris escort melikgazi escort menemen escort menteşe escort meram escort mersin escort merzifon escort mezitli escort milas escort mucur escort mudanya escort mudurnu escort muğla escort muratpaşa escort muş escort mut escort nazilli escort nevşehir escort niğde escort niksar escort nilüfer escort nizip escort nurdağı escort ödemiş escort of escort oltu escort onikişubat escort ordu escort orhangazi escort ortahisar escort ortaköy escort osmancık escort osmangazi escort osmaniye escort palandöken escort pamukkale escort pamukova escort patnos escort payas escort pazar escort pazarcık escort pendik escort polatlı escort rize escort safranbolu escort şahinbey escort sakarya escort salihli escort samandağ escort samsun escort sandıklı escort şanlıurfa escort sapanca escort sarıçam escort sarıkamış escort sarıyer escort şarkışla escort şehitkamil escort selçuklu escort selim escort serdivan escort serik escort seyhan escort siirt escort silifke escort simav escort sincan escort sinop escort şişli escort sivas escort siverek escort şırnak escort söğüt escort söke escort soma escort sultangazi escort suluova escort sungurlu escort sur escort suruç escort suşehri escort susurluk escort talas escort tarsus escort taşova escort tavşanlı escort tekirdağ escort terme escort tire escort tirebolu escort tokat escort torbalı escort toroslar escort trabzon escort turgutlu escort turhal escort türkoğlu escort tuzla escort ulus escort ümraniye escort ünye escort ürgüp escort urla escort uşak escort üsküdar escort üzümlü escort van escort varto escort viranşehir escort yahşihan escort yahyalı escort yakutiye escort yalova escort yatağan escort yenişehir escort yeşilyurt escort yıldırım escort yıldızeli escort yomra escort yozgat escort yunusemre escort yüreğir escort zara escort zeytinburnu escort zile escort zonguldak escort mersin escort fethiye escort

adana escort adana escort bayan adiyaman escort adiyaman escort bayan afyon escort afyon escort bayan ağrı escort ağrı escort bayan aksaray escort aksaray escort bayan amasya escort amasya escort bayan ankara escort ankara escort bayan antalya escort antalya escort bayan ardahan escort ardahan escort bayan bartın escort bartın escort bayan batman escort batman escort bayan bayburt escort bayburt escort bayan bilecik escort bilecik escort bayan bingöl escort bingöl escort bayan bitlis escort bitlis escort bayan burdur escort burdur escort bayan bursa escort bursa escort bayan çanakkale escort çanakkale escort bayan çankırı escort çankırı escort bayan çorum escort çorum escort bayan www.dalilaescort.com