web analytics
...

Tegengif voor spike-eiwitten en COVID19-vaccinatie

(Of dit werkt geen idee, gebruik op eigen risico!!! Overleg altijd met een medisch onderlegd persoon aub)

 

Maak je eigen:

1,5 lb venkelzaad   (voor het maken van de thee om het shikiminezuur te krijgen)

NANO SOMA VOORGESTELD VOOR DIEGENEN DIE GEVACCINEERD ZIJN  – Een mogelijk tegengif voor degenen die zijn ingeënt.
Zoals vermeld in de  video  hierboven, kan dit de nanotech verwijderen en je lichaam in staat stellen zijn eigen juiste DNA terug te plaatsen waar
het zou moeten zijn. Het lijkt erop dat het prijskaartje is ingesteld op ongeveer $ 57 over de hele linie van wat ik heb gezien, maar dit is de website die ze
voorstelt om het te halen:  LIFE-ENTHUSIAST.COM *

PIJNBOOMOLIE VOORGESTELD  VOOR DEGENEN DIE ZIJN GEVACCINEERD:

Ik heb al wat lichte censuur opgemerkt   bij het zoeken naar deze items …
de tinctuur is niet langer  beschikbaar  en alleen de fles met 60 capsules is momenteel beschikbaar.*

COVID-vaccin || Bloed voor en na de prik

NIEUWE MOGELIJKE ONTDEKKING? PAARDEBLOEMBLADEXTRACT:

40734dbb6a4ff6ac1174614fd2496081 via Angel-Wings

Nieuwe optie: paardenbloembladextract om spike-eiwitten van Covid19-vaccinatie te blokkeren?

(BEGINT OM 14:57)

Ik raad aan om dit aan je medicijnkastje toe te voegen!
Geheimen van het paardenbloembladextract van de stam KLIK HIER.

De gemanipuleerde spike-eiwitten van SARS-CoV-2 kunnen worden GESTOPT door een gewoon “onkruid” dat elk jaar op gazons wordt uitgeroeid. Een Duitse universitaire studie wees uit dat de gewone paardenbloem ( Taraxacum officinale ) kan voorkomen dat spike-eiwitten zich binden aan de ACE2-celoppervlakreceptoren in menselijke long- en niercellen. Het op water gebaseerde paardenbloemextract, afkomstig van de gedroogde bladeren van de plant, was effectief tegen spike-eiwit D614 en een groot aantal mutante stammen, waaronder D614G, N501Y, K417N en E484K.

KLIK HIER OM HET HELE ARTIKEL TE LEZEN.

JUST IN: Covid19-vaccinaties zijn 98% -99% grafeenoxide:

Grafeenoxide (GO)

Ontdekkingen van grafeenoxide (GO):
GO-vezels zitten in plastic maskers.
GO-vezels zitten op PCR-testswabs.
GO zit in alle Covid-19-vaccins.
GO creëert trombose.
GO veroorzaakt bloedstolsels.
GO verstoort het immuunsysteem.
GO kan een cytokinestorm veroorzaken.
GO-toxiciteit kan longontsteking veroorzaken.
GO zorgt voor een metaalachtige smaak in de mond.
GO veroorzaakt een ontsteking van de slijmvliezen.
GO veroorzaakt een verlies in smaak en geur.
GO is magnetisch (vooral op de injectieplaats.)
GO blokkeert de ontgifting in het lichaam door glutathion te blokkeren.
GO kan worden geactiveerd door 5G-frequenties.
GO werd in 2019 al als adjuvans opgenomen in de griepprikken.
GO passeert de bloed-hersenbarrière.

Dus grafeenoxide kan fungeren als een solo-trigger voor de meeste COVID-symptomen. Dit is geen VIRUS of spike-eiwit, maar een middel voor chemische oorlogsvoering.

Conclusie:
Initiële strategieën voor de ontgifting van grafeenoxide omvatten: C60* , actieve kool *, DMSO (zoek een holistische arts om u hierbij te helpen), terpentine pure geesten , dennennaaldthee/extractpillen en ozon (en andere zuurstoftherapieën zoals zoals MMS, enz.) – Dit is ook geweldig voor mondverzorging om infecties te bestrijden! Ook omdat GO glutathion lijkt te vervoeren, wat de detox stopt … je kunt natuurlijk glutathion krijgen van vitamine C, ik zou een Lyposoma-vitamine C aanbevelenomdat het gemakkelijker in het bloed wordt opgenomen en ook geen “blozen”-effect veroorzaakt dat de meeste vitamine C kunnen doen als u te veel inneemt. (Dat is echter geen slechte zaak, tenzij je uitgedroogd bent)

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van MMS, ik ben een dominee van Genesis II Church of Health and Healing en ik heb nog steeds toegang tot sites die je kunt gebruiken om wat te krijgen. Anders kun je gewoon vloeibare zuurstof op Amazon kopen en het een tijdje in een glas water laten staan, het zal langzaam veranderen in chloordioxide, aangezien het hoofdbestanddeel in deze flessen natriumchloriet is, wat nodig is voor chloordioxide (MMS) … Of je kunt het gewoon nemen zoals het is en het zal actief zijn in de maag, hoewel het misschien niet zo sterk is als het volledig geactiveerd gebruiken … Je kunt het mengen met citroen / limoensap om het sneller te activeren, maar de kritieke zuurroute veroorzaakt sommigen hebben maagklachten (zoutzuur van 4% is wat ik denk dat standaard is voor MMS-pakketten – dit is niet iets waar je jezelf mee moet rotzooien). Natuurlijk, zoals hierboven vermeld, kunt u gebruik maken vanNano Soma &  Paardebloem Extract.

Zuster Keri en Scott McKay – Zuster Keri legt uit hoe UVBI (Ultraviolet Blood Irradiation Therapy) grafeenoxide kan OPLOSSEN!!

Ik raad deze hele video ten zeerste aan, hij begint met Mike Adams, maar ongeveer een uur of zo begint Sister Keri. Uiteindelijk mag ze wat uitleggen over wat ze deed om nanotechnologische vergiften uit haar lichaam te verwijderen. Je kunt naar tijdmarkering 2:20/2:30~ gaan en ze zal beginnen met UVBI, Myers Cocktail en Glutathione IV’s. Je zou hier het meeste naar moeten luisteren, want ze legt uit hoe je dit voor elkaar kunt krijgen zonder wenkbrauwen op te trekken. Als je deze technieken probeert te doen, kan het je worden ontzegd ze te doen. Myers Cocktail en Glutathione IV’s kunnen echter worden gevonden door te zoeken naar vitamine C IV-klinieken. Ze hebben meestal altijd Myers Cocktail! Maar het belangrijkste hier is UVBI.

U kunt hier meer te weten komen over zuster Keri: https://www.targeted2free.com/

Ivermectine paardenpasta verkrijgen en gebruiken?

Je kunt Ivermectine bij Amazon bestellen:  https://amzn.to/3A6RULo

Niet goedgekeurd voor menselijk gebruik, Niet veilig voor kinderen, Gebruik op eigen risico, Geneesmiddelinteracties opzoeken. Dit product is ALLEEN voor gebruik door dieren.

COVID-19 genezen! Dr. Judy Mikovits spreekt over ‘vergieten’, herstel van een injectie en het verslaan van het ‘virus’

Je kunt Dimethyglycine hier kopen (het is het supplement dat Judy in de video suggereerde)

Is dennennaaldthee het antwoord op covid-vaccinafscheiding / -overdracht? Leer over suramine, shikiminezuur en hoe je je eigen extracten kunt maken


Natuurlijk nieuws )  Disclaimer: de informatie in dit artikel en de podcast is alleen voor informatieve doeleinden. Niets dat hier aanwezig is, is bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren of te behandelen, en er worden geen supplementen of producten te koop aangeboden met betrekking tot deze informatie.

Het nieuws verspreidt zich dat dennennaaldthee een oplossing kan bieden tegen het “afstoten” of overbrengen van  covid-vaccins , wat een fenomeen lijkt te zijn waarbij gevaccineerde mensen schadelijke deeltjes of stoffen verspreiden naar anderen om hen heen. Zie  dit artikel van een WordPress-blogsite genaamd ‘Ambassador Love’.

Lees ook:   Beri-Beri

In dat artikel staat:

Er is een potentieel tegengif voor de huidige besmetting met spike-eiwitten die Suramine wordt genoemd. Het wordt gevonden in veel bossen over de hele wereld, in dennennaalden. Suramine heeft remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, mini-stolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli.

Dennennaaldthee is een van de krachtigste antioxidanten die er is en het staat erom bekend kanker, ontstekingen, stress en depressie, pijn en luchtweginfecties te behandelen. Pijnboomthee doodt ook parasieten.

Hieronder vindt u een volledige podcast en video die twee extractiemethoden onthult, beide eenvoudige, low-tech, goedkope methoden die bijna overal kunnen worden gebruikt.

bf2684c10765609d6005adf514daf1dc via Angel-Wings

Verse dennennaalden van geschikte bomen worden al eeuwenlang gebruikt als bronnen van vitamine C en andere fytochemicaliën die indianen gebruikten om luchtweginfecties en andere kwalen te behandelen. Vitamine C is een bekende remedie tegen scheurbuik, aangezien scheurbuik een ziekte is van vitamine C-tekort. Dennennaalden bevatten veel andere stoffen die de bloedplaatjesaggregatie  in het bloed lijken te  verminderen , waardoor mogelijk bloedstolsels worden voorkomen die leiden tot beroertes, hartaanvallen en diagnoses van longembolie. (Zie hieronder gepubliceerde wetenschappelijke bronnen.)

Dennennaalden worden al duizenden jaren door inheemse bevolkingsgroepen over de hele wereld gebruikt als voedsel en als medicijn. Veel mensen geloven nu dat dennennaalden bescherming kunnen bieden tegen covid-spike-eiwitten – die gemanipuleerde biowapens zijn die worden aangetroffen in covid-vaccins – evenals tegen covid-vaccin “afstotende” deeltjes, die ook biologische wapens lijken te zijn die zijn ontworpen om wereldwijde ontvolking te bereiken.

Dr. Judy Mikovits beweert dat globalisten zich er terdege van bewust zijn dat dennennaaldthee het antwoord is op wapens voor ontvolking door covid, en dat ze in het geheim dennennaaldthee gebruiken om zichzelf te beschermen tegen de pest die ze op de wereld hebben losgelaten, legt Mikovitz uit.

Duiken in de wetenschap achter dennennaalden en covid

Als gepubliceerd laboratoriumwetenschapper besloot ik me met mijn laboratoriumkennis en -ervaring in deze vraag te verdiepen. Het koken van verse dennennaalden om thee te zetten is een extractiemethode die veel wordt gebruikt in de voedingswetenschap en in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM).

Water werkt als een oplosmiddel en door warmte en tijd worden sommige fytochemicaliën in de dennennaalden in het water geëxtraheerd, waardoor een dennennaaldthee wordt gemaakt. (Zo wordt alle thee gemaakt.)

Toen ik het gepubliceerde wetenschappelijke onderzoek over dit onderwerp las, had ik twee primaire vragen:

1) Welke moleculen worden gevonden in dennennaalden en wat zijn hun functies met betrekking tot het stoppen van bloedstolsels of het beschermen van niet-gevaccineerden tegen covid-vaccinatie?

2) Wat is de beste extractiemethode om deze moleculen uit dennennaalden te trekken? Is er een low-tech extractiemethode die bijna iedereen kan gebruiken, zonder dat er een laboratorium voor nodig is?

Door onderzoek ontdekte ik dat dennennaalden niet alleen suramine bevatten  , een groot molecuul dat wordt aangeprezen voor verschillende medicinale effecten, maar ook  shikiminezuur .

Shikiminezuur is de basis voor Tamiflu, en het is het molecuul dat wordt gevonden in het Chinese geneeskrachtige kruid Steranijs, dat plagen geneest

Stel je mijn verbazing voor toen ik ontdekte dat dennennaalden shikiminezuur bevatten, hetzelfde molecuul dat wordt aangetroffen in het steranijskruid dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt om plagen en aandoeningen van de luchtwegen te behandelen.

De Boston Herald publiceerde in 2010 een verhaal  dat onthulde dat onderzoekers extractietechnieken bestudeerden om shikiminezuur uit dennennaalden te oogsten om deze grondstof te leveren aan de farmaceutische industrie om antivirale, anti-griep en anti-pandemische geneesmiddelen op recept te vervaardigen. Uit dat verhaal:

Onderzoekers van de Universiteit van Maine in Orono zeggen dat ze een nieuwe en relatief gemakkelijke manier hebben gevonden om shikiminezuur – een belangrijk ingrediënt in het medicijn Tamiflu – uit dennennaalden te extraheren.

Shikiminezuur kan worden verwijderd uit de naalden van witte dennen, rode dennen en andere naaldbomen door de naalden eenvoudig in water te koken, zei professor scheikunde Ray Fort Jr.

Maar het geëxtraheerde zuur kan waardevol zijn omdat Tamiflu ’s werelds meest gebruikte antivirale medicijn is voor de behandeling van varkensgriep, vogelgriep en seizoensgriep. De belangrijkste bron van shikiminezuur is nu de steranijs, een ongewone stervormige vrucht die groeit aan kleine bomen die inheems zijn in China.

Het onderzoek is gefinancierd uit verschillende bronnen, waaronder het Maine Technology Institute, het Amerikaanse ministerie van landbouw, de National Science Foundation en de scheikundeafdeling van de universiteit.

Een studie gepubliceerd in ResearchGate bevestigt dat shikiminezuur antibloedplaatjesaggregerende activiteit biedt, wat betekent dat het helpt bij het stoppen van bloedstolsels:  inhoudsanalyse van shikiminezuur in de Masson Pine Needles en antibloedplaatjesaggregerende activiteit .

Uit de studie:

Shikiminezuur vertoonde, wanneer gescheiden door HPLC, een dosisafhankelijk remmend effect op de bloedplaatjesaggregatie geïnduceerd door adenosinedifosfaat en collageen bij konijnen. Vanwege het relatief hoge gehalte en de goede antibloedplaatjesaggregerende activiteit van shikiminezuur, kunnen de Masson-dennennaalden worden gebruikt als een potentiële bron van shikiminezuur.

… bereikte ongeveer 6% shikiminezuur van Masson-dennennaalden, wat mogelijk de hoogste opbrengst is van alle dennensoorten tot nu toe (Chen et al. 2014). Aangezien dennennaalden goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar zijn in Noord-Azië, Noord-Amerika en Europa, is er een sterke mogelijkheid om ze te gebruiken als medicijnfabrikant tegen minder beschikbare steranijssoorten

Uit die studie bleek dat dennennaalden ongeveer tweederde van het shikiminezuur van steranijskruid leveren:

Masson dennennaalden = 5,71% shikiminezuur
Steranijs = 8,95% shikiminezuur

We weten dus dat dennennaalden, die zeer veel voorkomen in Noord-Amerika, China en Europa, shikiminezuur leveren, een soort ‘wonder’-molecuul dat ongelooflijk nuttig kan zijn om bloedstolsels te stoppen en mensen te beschermen tegen luchtweginfecties.

Verder onderzoek leidde me naar een onderzoek dat neuraal netwerkonderzoek gebruikte om de extractieomstandigheden te optimaliseren om een ​​zeer efficiënt extract van dennennaalden uit te voeren: 17 Optimalisatie van extractievoorwaarden van shikiminezuur in dennennaalden  op basis van kunstmatig neuraal netwerk .

Die studie biedt het volgende recept voor extractie-optimalisatie:

  • Gebruik ongeveer 75% alcohol (zoals wodka) en 25% water
  • Gebruik een ultrasone reinigingsmachine met een roestvrijstalen vat
  • Stel de temperatuur in op 65 graden C.
  • Gebruik 280 ml extractie-oplossing voor elke 10 gram dennennaalden
  • Gebruik een duur van 25 minuten voor de ultrasone extractie
Lees ook:   Vitamines van levensbelang!

Deze afgewerkte “thee” moet door een koffiefilter of een ander papieren filter worden gefilterd om grote deeltjes te verwijderen. De resulterende vloeistof zal shikiminezuur, suramine, pigmenten en verschillende terpenen bevatten, en zal typisch enige verkleuring vertonen en een nogal scherpe smaak hebben.

Bekijk deze video om te zien hoe ik een ultrasone reinigingsmachine heb gebruikt om een ​​waterextract van rozemarijnkruid te maken:

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door het criminele imperium dat bekend staat als de Food and Drug Administration. Deze  producten  zijn niet bedoeld om een ziekte te  diagnosticeren , behandelen, genezen of voorkomen, omdat alleen de drugsmaffia dergelijke beweringen kan doen. Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen.

Hoe shikiminezuur te extraheren met een gewone espressomachine?

De meest opwindende bevinding in dit onderzoek was de ontdekking van een gepubliceerd wetenschappelijk artikel dat beschrijft hoe een gewone espressomachine wordt gebruikt om een ​​zeer efficiënte extractie van shikiminezuur uit steranijskruid uit te voeren.

Dat artikel is gepubliceerd in Science Direct:  Totale kwantificering en extractie van shikiminezuur uit steranijs (llicium verum) met behulp van vaste stof NMR en cellulose-oplossende waterige hydroxide-oplossingen .

Het artikel werd  in 2015 gepubliceerd in  Organic Letters en verschijnt ook  als pdf op de website van de Universiteit van Oregon.  (Deze link kan in sommige browsers problematisch zijn omdat deze spaties in de URL bevat).

Uit de samenvatting van die studie:

SAMENVATTING: Er is een nieuw, praktisch, snel en hoogrenderend proces ontwikkeld voor de extractie van heet water onder druk (PHWE) van multigram-
hoeveelheden shikiminezuur uit steranijs (Illicium verum) met behulp van een ongewijzigde huishoudelijke espressomachine.
Deze operationeel eenvoudige en goedkope methode maakt de efficiënte en ongecompliceerde isolatie van shikiminezuur en de gemakkelijke
bereiding van een reeks van zijn synthetische derivaten mogelijk.

Met andere woorden, ze  maken gebruik van de drukkamer van een espressomachine om shikiminezuur uit steranijs te extraheren door hitte + druk te extraheren .

In mijn ervaring kan het steranijskruid worden vervangen door gemalen verse dennennaalden (groen, niet bruin) om een ​​soortgelijk resultaat te bereiken, door shikiminezuur te extraheren uit dennennaalden. Om een ​​efficiënte extractie te ondersteunen, zou je de dennennaalden eerst willen vermalen met een goedkope kruidenmolen.

Ik ben van plan dit resultaat in mijn eigen laboratorium te reproduceren, maar dacht dat ik dit zo snel mogelijk openbaar moest delen vanwege de dodelijke bedreiging die momenteel voor de mensheid wordt gevormd door de bewapende covid-vaccins.

De auteurs van het onderzoek bevestigen verder dat shikiminezuur werkzaam is als een antiviraal molecuul dat ook  de virale replicatie in het lichaam remt :

Van shikiminezuurderivaten is ook aangetoond dat ze bruikbare biologische activiteit vertonen. Het meest opvallende is dat het bekende antivirale medicijn oseltamivir (Tamiflu), dat werkt als een virale neuraminidaseremmer, wordt gebruikt voor de behandeling van seizoensgriep en is ingezet tijdens H1N1-influenza-uitbraken.

Bovendien is aangetoond dat gefluoreerde shikimaat-analogen P. falciparum remmen en zijn ze getest als antimalariamiddelen. Bovendien vertoont van shikiminezuur afgeleid (?)-zeylenon (3) antikanker, antiviraal en antibioticumgedrag, en vertoont triacetylshikiminezuur
anticoagulerende en antitrombotische activiteit.

Let op de sleutelterm ‘antistollingsmiddel’ in de bovenstaande zin.

De studie, die werd uitgevoerd in Tasmanië, Australië, zocht bewust naar een goedkope, low-tech methode om shikiminezuur te extraheren uit gewone plantaardige ingrediënten (dennennaalden):

[Deze methode is een] goedkope, snelle heetwaterextractie onder druk (PHWE) … het eerste voorbeeld van het laboratoriumgebruik van een eenvoudige
espressomachine om de extractie van natuurlijke producten (anders dan cafeïne) uit plantaardig materiaal te vergemakkelijken.

We hebben specifiek geprobeerd relatief goedkope, ongecompliceerde en in de handel verkrijgbare apparatuur te gebruiken om de extractie van hoeveelheden steranijs van meerdere grammen te realiseren.21 Aangezien de pomp in een espressomachine de continue stroom van water bij temperaturen tot 96 °C bij een druk van typisch 9 bar dachten we dat een dergelijk systeem geschikt zou zijn voor onze doeleinden.

Dit idee is inderdaad geniaal in zijn eenvoud. En de auteurs van het onderzoek waren in staat om shikiminezuurkristallen te extraheren en vervolgens te zuiveren via een relatief eenvoudig proces.

Dit kan betekenen dat de “remedie” voor covid vrij beschikbaar is en op veel continenten groeit

Het resultaat van dit alles is dat een mogelijke “remedie” voor covid – of op zijn minst een verdediging tegen covid-uitscheiding / -overdracht – al door Moeder Natuur lijkt te worden geboden en direct beschikbaar is op meerdere continenten.

Zonder te hoeven vertrouwen op gepatenteerde, gecontroleerde geneesmiddelen en bewapende vaccins die duidelijk zijn ontworpen om ziekten te verspreiden en wereldwijde ontvolking te bereiken door massale sterfte, kunnen mensen die de covid-vaccinholocaust willen overleven eenvoudig dennennaalden oogsten en verwerken met behulp van espressomachines, en ze kunnen mogelijk hun eigen anti-pestmedicijn maken.

Natuurlijk zouden we graag meer onderzoek zien naar dit alles – en neem alstublieft de onderstaande veiligheidsmaatregelen in acht – maar het is duidelijk dat de wetenschap en geneeskunde alle geloofwaardigheid of interesse in het beschermen van de mensheid heeft verloren en nu opzettelijk werkt om miljarden mensen uit te roeien. Het is dus een dwaze opdracht om te wachten tot die industrie gemeenschappelijke geneeskrachtige planten gaat bestuderen. Er zal nooit financiering beschikbaar zijn voor dergelijk onderzoek, aangezien deze bevindingen de vaccin- en geneesmiddelenwinsten van Big Pharma niet vergroten.

Maar voor degenen die toegang hebben tot de juiste soorten dennennaalden – en die niet zwanger zijn of zwanger willen worden, zie hieronder – kan deze eenvoudige, natuurlijke remedie uiteindelijk een “wonder” -behandeling blijken te zijn die levens redt van beide covid en covid-vaccins.

Voor de goede orde, we verkopen geen dennennaalden of extracten van dennennaalden, dus regelgevers die dit artikel willen verbieden, zullen iemand anders moeten lastigvallen. We bieden deze informatie zoals ze is, zonder garantie, in het belang van “publicatie van noodautorisaties” ten behoeve van de mensheid en met de bedoeling levens te redden van het dodelijke vaccin.

https://www.survivethenews.com/antidote-spike-proteins-covid19-vaccination-fennel-star-anise-pine-needle-tea-turpentine-nano-soma/

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!