web analytics

Tegen griep bacteriën en virussen ; Uien

Uien en Mayo (geen grap)
9cc25f152858b313d4177a0e7a8ad025 AnGel-WinGs.nl

In 1919, toen de griep 40 miljoen mensen doodde, was er een dokter die de vele boeren bezocht om te zien of hij hen kon helpen de griep te bestrijden. Veel van de boeren en hun familie hadden het opgelopen en velen stierven.

De dokter kwam deze ene boer tegen en tot zijn verbazing was iedereen heel gezond. Toen de dokter vroeg wat de boer deed dat anders was, antwoordde de vrouw dat ze een ongeschilde ui in een schaal had gelegd in de kamers van het huis (toen waarschijnlijk maar twee kamers). De dokter kon
het niet geloven en vroeg of hij een van de uien mocht hebben en onder de microscoop wilde leggen. Ze gaf hem er een en toen hij dit deed, vond hij het griepvirus in de ui. Het heeft duidelijk de bacteriën geabsorbeerd, waardoor het gezin gezond bleef.

Nu hoorde ik dit verhaal van mijn kapper in AZ. Ze zei dat enkele jaren geleden veel van haar werknemers griep kregen en dat gold ook voor veel van haar klanten. Het jaar daarop plaatste ze verschillende schalen met uien in haar winkel. Tot haar verbazing werd geen van haar medewerkers ziek. Het moet werken… Probeer het en kijk wat er gebeurt. We hebben het vorig jaar gedaan en we hebben nooit griep gehad.

Nu is hier een PS voor…. Ik stuurde het naar een vriend in Oregon die regelmatig materiaal aan mij bijdraagt ​​over gezondheidskwesties. Ze antwoordde met deze zeer interessante ervaring over uien:

Bedankt voor de herinnering. Ik weet niets van het verhaal van de boeren…. Maar ik weet wel dat ik longontsteking kreeg en onnodig te zeggen dat ik erg ziek was… Ik kwam een ​​artikel tegen waarin stond dat je beide uiteinden van een ui moest afsnijden om het in een lege pot…..de pot ’s nachts naast de zieke patiënt plaatsen. Er stond dat de ui ’s morgens zwart zou zijn van de ziektekiemen…. En ja hoor, het gebeurde
zomaar… De ui was een puinhoop en ik begon me beter te voelen.

Lees ook:   Brandwonden genezen met yoghurtbacteriën

Een ander ding dat ik in het artikel las, was dat uien en knoflook die in de kamer werden geplaatst jaren geleden velen van de zwarte pest hebben gered. Ze hebben krachtige antibacteriële, antiseptische eigenschappen.

Dit is de andere opmerking: als we maagproblemen hebben, weten we vaak niet wat we de schuld kunnen geven. Misschien zijn het de uien die de schuld krijgen. Uien absorberen bacteriën, dat is de reden waarom ze zo goed zijn in het voorkomen dat we verkouden en grieperig worden en het is
precies de reden waarom we een ui die een tijdje heeft gelegen nadat hij is opengesneden, niet zouden moeten eten!

OVERGEBLEVEN UIEN ZIJN GIFTIG

Ik had het geweldige voorrecht om door Mullins Food Products, Makers of Mayonaise te toeren. Mullins is enorm en is eigendom van 11 broers en zussen in de familie Mullins. Mijn vriendin, Jeanne, is de CEO.

Er kwamen vragen over voedselvergiftiging en ik wilde delen wat ik van een chemicus had geleerd: de man die ons onze rondleiding gaf, heet Ed. Hij is een van de broers. Ed is een scheikunde-expert en is betrokken bij de ontwikkeling van het grootste deel van de sausformule.
Hij heeft zelfs een sausformule ontwikkeld voor McDonald’s.

Houd er rekening mee dat Ed een expert is in voedselchemie. Tijdens de rondleiding vroeg iemand of we ons echt zorgen moesten maken over mayonaise. Mensen zijn altijd bang dat mayonaise zal bederven. Het antwoord van Ed zal je verbazen. Ed zei dat alle commercieel gemaakte mayonaise volkomen veilig is. “Het hoeft niet eens gekoeld te worden. Het kan geen kwaad om het te koelen, maar het is niet echt nodig.” Hij legde uit dat de pH in mayonaise zo is ingesteld dat bacteriën in die omgeving niet kunnen overleven. Hij praatte toen
over de schilderachtige essentiële picknick, met de kom aardappelsalade op tafel en hoe iedereen de mayonaise de schuld geeft als iemand ziek wordt.

Lees ook:   12 Medische mythen ontkracht

Ed zegt dat als er voedselvergiftiging wordt gemeld, de ambtenaren eerst kijken wanneer het ‘slachtoffer’ voor het laatst UIEN heeft gegeten en waar die uien vandaan kwamen (in de aardappelsalade?). Ed zegt dat het niet de mayonaise is (zolang het geen zelfgemaakte Mayo is) die in de buitenlucht bederft. Het zijn waarschijnlijk de uien, en zo niet de uien, dan zijn het de AARDAPPELEN.

Hij legde uit dat uien een enorme magneet zijn voor bacteriën, vooral ongekookte uien. Je moet nooit van plan zijn om een ​​deel van een gesneden ui te bewaren.. Hij zegt dat het niet eens veilig is als je het in een hersluitbare zak stopt en in je koelkast legt. Het’
dat het een gevaar voor je kan zijn (en pas dubbel op voor die uien die je in je hotdogs in het honkbalpark stopt!):proost: Ed zegt dat als je de overgebleven ui neemt en kookt als een gek, het waarschijnlijk wel goed komt , maar als je die overgebleven ui in plakjes snijdt en op je boterham legt, vraag je om problemen. 

Zowel de uien als de vochtige aardappel in een aardappelsalade zullen sneller bacteriën aantrekken en laten groeien dan commerciële mayonaise zelfs maar zal beginnen af ​​te breken. Ook mogen honden nooit uien eten. Hun magen kunnen uien niet verwerken. Onthoud dat het gevaarlijk is om een ​​ui te snijden en deze de volgende dag te gebruiken om te koken
Het wordt zelfs voor één nacht zeer giftig en creëert giftige bacteriën die ongunstige maaginfecties kunnen veroorzaken vanwege overtollige galafscheiding en zelfs voedselvergiftiging. 
Bron onbekend

Gerelateerde artikelen

Back to top button