web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkVitaminen & Kruiden

Is dit een mogelijk tegengif voor het COVID-vaccin?

medical equipment medicine syringe 7bee50ed5e65577204ce533d0c96481e AnGel-WinGs.nl

 

Dennennaald thee

Is er een mogelijk tegengif voor het COVID-vaccin dat degenen kan beschermen die zijn geïnjecteerd met het brouwsel en zichzelf voordoen als een COVID-vaccin ? Dr. Judy Mikovits denkt van wel. Mikovits, die te zien was in de  film Plandemic , onthulde onlangs de naam ervan: suramine. De verontrustende horrorverhalen van de COVID-vaxxed lijken nooit te eindigen. Ten eerste zijn er alle talrijke nadelige effecten van degenen die het COVID-niet-vaccin hebben genomen,   waaronder migraine, blauwe plekken, zware en onregelmatige menstruatie, miskramen, mogelijke onvruchtbaarheid en mogelijk dodelijke bloedstolling. (Je kunt lezen wat mensen zelf rapporteren in deze  Reddit-groep  – eng). Dan is er het bizarre fenomeen van de COVID vaxxed deze effecten door aan niet-gevaccineerde mensen door  gewoon bij hen in de buurt te zijn. Bovendien is er het fenomeen van  magneten die aan de COVID-vaxxed  op de injectieplaats blijven plakken . Het doel van het COVID-niet-vaccin is om je RNA te programmeren om spike-eiwitten te maken, zodat je lichaam antilichamen tegen hen maakt, antilichamen die je zogenaamd beschermen tegen SARS-CoV-2. Hoewel er veel problemen zijn met deze theorie – inclusief het feit dat  er geen echte SARS-CoV-2 is  en dat  spike-eiwitten berusten op de ongegronde veronderstelling  van een geïsoleerd en gezuiverd virus – bestaat er ook een duidelijk gevaar dat deze kunstmatig geïnduceerde spike-eiwitten zal u schade berokkenen. Dit is waar het mogelijke tegengif voor het  COVID-vaccin komt binnen.

Mogelijk tegengif tegen COVID-vaccin: Suramine

Suramine is een medicijn dat is gebruikt als medicijn tegen aandoeningen als Afrikaanse slaapziekte en rivierblindheid. Het is al 100 jaar bekend bij de medische professie. Onlangs  bleek uit een kleine gerandomiseerde klinische studie van de University of California San Diego dat een enkele intraveneuze dosis suramine een dramatische verbetering veroorzaakte van de kernsymptomen van autisme, ook wel autismespectrumstoornis (ASS) genoemd. Dus wat is suramine precies? Het blijkt weer een ander farmaceutisch medicijn te zijn, namelijk een extract van een natuurlijke stof, in dit geval dennennaalden. Dit volgt het Big Pharma-bedrijfsmodel van  biopiraterij – natuurlijke planten en stoffen vinden, er een chemische stof van isoleren, er een patent op krijgen en het verkopen, terwijl we wetenschappelijke tijdschriften en de media gebruiken om iedereen te vernietigen die beweert dat de oorspronkelijke plant geneeskrachtige waarde heeft.

Lees ook:   De ziekte van Kwasaki door vaccinaties, harfalen etc....

Het artikel  Mogelijk tegengif voor het V-serum en de huidige spike-  eiwitbesmetting doet goed werk om door het konijnenhol te gaan om te onthullen wat suramine doet en waar het vandaan komt:

“Hier is het spoor van wetenschap en gegevens die de afgeleide relatie tussen dennennaalden en suramine aantonen (“het tegengif van de elist” tegen microbiële ziekten) – en dat ook een potentieel tegengif biedt voor degenen die zijn getroffen door de besmetting met spike-eiwitten … activiteiten van een groot aantal enzymen die betrokken zijn bij de synthese en modificatie van DNA en RNA: DNA-polymerasen (103, 104), RNA-polymerasen (103, 105, 106), reverse transcriptase (18, 103), telomerase (67) en betrokken enzymen bij het opwinden/afwikkelen van DNA (107, 108) worden geremd door suramine, evenals histon- en chromatine-modificerende enzymen zoals chromobox-eiwitten (109), methyltransferasen (110) en sirtuin-histondeacetylasen (111).Dit is medisch gesproken voor het remmen van de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA … Suramine vertoonde ook remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade (71, 130) … Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, ministolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatie cycli.”

Bijzonder interessant! Het onthult dat suramine de bloedstolling  of  bloedstolsels remt   (een belangrijk thema in de hele  COVID-operatie ) – precies het probleem dat ervoor zorgde dat ambtenaren op hun hoede waren voor de AstraZeneca en Johnson & Johnson COVID-vaccins, waardoor veel Europese landen ze gingen verbieden, en ook waardoor de Amerikaanse CDC ze op een gegeven moment stopte. Bloedstolling is ook een thema van COVID zelf, nog vóór de komst van vaccins . Wat ook heel fascinerend is, is dat suramine het gerapporteerde vermogen heeft om de activiteiten van enzymen die betrokken zijn bij DNA- en RNA-synthese te verminderen. Dit is precies wat de andere 2 COVID-vaccins – die gemaakt door Moderna en Pfizer – proberen te promoten.

Lees ook:   De komende dreiging Pfizer baas breekt los

Dus, in gewoon Engels, dit spul zou mogelijk alle vreselijke bloedstolsels waar mensen aan lijden kunnen vertragen of stoppen, plus mogelijk de ongepaste RNA- en DNA-replicatie blokkeren die de mRNA-apparaten proberen teweeg te brengen.

Suramine is afgeleid van dennennaalden

388f5c4e7491e93c40032fea24f6e8a0 AnGel-WinGs.nl

Dus waar komt suramine vandaan? Dennennaalden. Het is een van de vele fytochemicaliën of plantchemicaliën die afkomstig zijn van dennennaalden, zoals het bovenstaande artikel samenvat:

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥