...
TipsMaatschappij & Psyche

7 Dagen om je leven te veranderen

Website: www.PaulMcKenna.com
Facebook: www.Facebook.com/ImPaulMcKenna
Twitter: @ImPaulMcKenna

Paul McKenna is de grootste hypnotherapeut ter wereld en staat erom bekend mensen te helpen bij het behandelen van de moeilijkste problemen. Paul McKenna, door The Times of London erkend als een van “’s werelds belangrijkste moderne zelfhulpgoeroes”, is de meest succesvolle non-fictie-auteur van het Verenigd Koninkrijk. In deze video neemt Paul je mee door de techniek van het programmeren van de geest die je zal helpen om je gelukkiger te voelen, je te concentreren op succes, je ware potentieel vrij te maken en meer overvloed in je leven te creëren. Om optimaal te profiteren van deze levensveranderende training, moet u ervoor zorgen dat u comfortabel op een rustige plek ligt of zit, bij voorkeur met gesloten ogen. Bekijk nu de video om te zien hoe u uw leven in 7 dagen kunt veranderen. Website: www.PaulMcKenna.com

Hij is heel erg goed dus probeer het eens uit, wie weet 😉

Lees ook:   Britten don't let us down!

Gerelateerde artikelen

Back to top button