web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenSpiritueel

Energetische reiniging van dingen

4dba7ff8c28ebc62f8f3b588412d204f AnGel-WinGs.nl

Vaak rijst de vraag hoe spullen met negatieve energie te zuiveren . Zo’n behoefte ontstaat wanneer we iemand iets willen geven – of zij als ons iets geven – of wanneer het ‘iets’ aanwezig was tijdens negatieve gebeurtenissen en destructieve energie absorbeerde.

Alle dingen moeten periodiek grondig worden schoongemaakt, zodat ze ons alleen met positieve energie vullen. Dit geldt met name voor sieraden gemaakt van natuurlijke metalen en stenen, gerechten gemaakt van natuurlijke materialen, omdat ze het meest vatbaar zijn voor het absorberen van energie.

Zout reiniging
Om sieraden schoon te maken, volstaat het om ze een week in gewoon steenzout te leggen. Het reinigt perfect de energie en absorbeert alle negativiteit. Na een week kunnen sieraden worden verwijderd en kan zout in de grond worden begraven of door het toilet worden gespoeld.

Van tijd tot tijd is het nuttig om al het bestek af te wassen met een zoutoplossing om de negatieve energie die erdoor wordt opgehoopt te neutraliseren. Het is ook goed om de vloeren met zout te wassen en de oppervlakken in huis af te vegen met een zoutoplossing.

Om de hoeken en tapijten schoon te maken, en ze verzamelen meer negatieve energie dan de rest van het huis, moeten ze met zout worden bestrooid en enkele uren laten liggen zodat het energievuil absorbeert. Daarna grondig vegen of stofzuigen.

Lees ook eens:  Wat aura's zijn en hoe kun je ze zien?

Kledingstukken die je energetisch wilt reinigen kun je ook in zout water wassen of met zout bestrooien en even laten intrekken en daarna goed uitschudden. “Donderdagzout” is bijzonder geschikt voor energiereiniging.

Reiniging door vuur
De reinigende kracht van vuur is al sinds de oudheid bekend en is in de moderne tijd voor ons beschikbaar. Kaarsen gemaakt van natuurlijke was zijn het meest geschikt om te reinigen. Het ding dat je wilt bevrijden van negativiteit kan 10-15 minuten boven een kaarsvlam worden gehouden.

Het is heel goed om spiegels schoon te maken met de kracht van vuur. Om dit te doen, moet je voor de spiegel gaan staan ​​​​om er niet in te worden weerspiegeld, dat wil zeggen vanaf de zijkant, en je hand met een brandende kaars over het spiegelblad bewegen, waarbij je aandacht besteedt aan het hele oppervlak. Je kunt cirkelvormige bewegingen maken met een kaars, achttekens tekenen, de kaars op en neer bewegen langs de contouren van de spiegel. Spiegels hopen veel negativiteit op, dus het is raadzaam om ze een keer per week schoon te maken.

Het is gunstig om naast de tv, computer, mobiele telefoon een kaars te plaatsen en deze volledig te laten opbranden – soms komen er negatieve berichten doorheen.

Lees ook eens:  Mensen met een spirituele gave worden door deze dingen beïnvloed |hoog geëvolueerde uitverkorenen

Reiniging met wijwater
Dingen en voorwerpen die energiezuivering nodig hebben, kunnen worden gewassen met wijwater of erin worden gewassen. Dus ze zal het negatieve wegnemen.
Om de sfeer in huis te verbeteren, is het gunstig om muren en plafonds met wijwater te besprenkelen of af te vegen – ze verzamelen ook negatieve energie, maar weinig mensen voeren hun natte reiniging uit, meestal beperkt tot vloeren. Muren en plafond mogen niet vergeten worden.

Wierook reinigen
Dingen die zuivering vereisen, kunnen van alle kanten worden ontsmet met wierook – degenen die het negatieve het beste neutraliseren. Dit zijn wierook, sandelhout, ceder, alsem, jeneverbes, mirre, citroen.

Op plaatsen waar beddengoed wordt bewaard, of het nu een plank of een kleedkamer is, is het raadzaam om wierook achter te laten. Op deze manier worden dingen beschermd tegen de negatieve energie die zich ophoopt als ze lang stil blijven hangen of liggen, en ze zullen ook altijd lekker ruiken.

Geluidsreiniging
Als je een metalen bel of een klankschaal in huis hebt, dan kun je voorwerpen die schoongemaakt moeten worden, ‘omhullen’ met geluid. De geluidsgolf zal door het object gaan en daardoor zijn energie zuiveren.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥