web analytics

Dit houdt 99% van de mensen single!” – FIX DIT om liefde te vinden

Dr. Joe Dispenza is een internationale spreker, onderzoeker, auteur en docent die gepassioneerd is over de bevindingen uit de neurowetenschappen, epigenetica en kwantumfysica om de wetenschap achter spontane remissies te onderzoeken.

Hij gebruikt die kennis om mensen te helpen zichzelf te genezen van ziekten, chronische aandoeningen en zelfs terminale ziekten, zodat ze een meer vervuld en gelukkig leven kunnen genieten en hun bewustzijn kunnen ontwikkelen. Dr. Joe is de bestsellerauteur van de New York Times van You Are the Placebo: Making Your Mind Matter, waarin ons vermogen wordt onderzocht om te genezen zonder medicijnen of operaties, maar alleen door te denken.

Zijn meest recente boek, Becoming Supernatural, vertelt hoe we de chemie van onze hersenen opzettelijk kunnen veranderen om diep mystieke, transcendentale ervaringen te initiëren en een gezonder lichaam, geest en spiritueel leven te ontwikkelen. Dr. Joe werkte niet altijd in de neurowetenschappen. Hij begon als chiropractor en behaalde zijn doctoraat in de chiropractie aan de Life University in Atlanta, GA. Hij had een succesvolle chiropractische praktijk, maar op een dag kreeg hij een gevaarlijk ongeluk. In 1986, tijdens het fietsen in een triatlon, werd Dr. Joe aangereden door een vrachtwagen.

Hij brak zes wervels in zijn ruggengraat en zijn artsen vertelden hem dat hij nooit meer zou kunnen lopen. Dr. Joe vroeg vier verschillende chirurgen wat hij moest doen, en ze schreven alle vier een gecompliceerde operatie voor. De operatie zou een deel van zijn pijn verlichten, maar zou bijna garanderen dat hij nooit meer zou kunnen lopen. Maar dat was niet goed genoeg. Hij weigerde de operatie te ondergaan en begon zich in plaats daarvan voor te stellen dat hij volledig genezen was.

Lees ook:   HERSTEL VAN COVID

Hij visualiseerde de genezing van elke wervel en reconstrueerde zijn ruggengraat in gedachten. In slechts tien en een halve week heeft Dr. Joe was weer op de been en in twaalf weken was hij weer aan het trainen en weer aan het werk in zijn chiropractische kliniek.

Hij genas zichzelf volledig met alleen zijn geest.

Ik heb Dr. Joe nu een paar keer op de podcast gehad (aflevering 826 en aflevering 679) en in het verleden hebben we het gehad over het ontsluiten van de kracht van de geest en het doorbreken van de verslaving aan negatieve gedachten.

Maar in de aflevering van vandaag wilde ik het veranderen en Dr. Joe vragen naar relaties. Ons gesprek blies me zo weg dat ik dit interview in twee delen moest splitsen, dus houd ons in de gaten voor het tweede deel op woensdag! Maar voor nu, sluit me aan bij aflevering 1054 om te leren hoe je je geest kunt transformeren voor blijvende liefde en magnetische relaties met de ongelooflijke Dr. Joe Dispenza! Hij genas zichzelf volledig met alleen zijn geest.

Ik heb Dr. Joe nu een paar keer op de podcast gehad (aflevering 826 en aflevering 679) en in het verleden hebben we het gehad over het ontsluiten van de kracht van de geest en het doorbreken van de verslaving aan negatieve gedachten. Maar in de aflevering van vandaag wilde ik het veranderen en Dr. Joe vragen naar relaties.

Ons gesprek blies me zo weg dat ik dit interview in twee delen moest splitsen, dus houd ons in de gaten voor het tweede deel op woensdag! Maar voor nu, sluit me aan bij aflevering 1054 om te leren hoe je je geest kunt transformeren voor blijvende liefde en magnetische relaties met de ongelooflijke Dr. Joe Dispenza! Hij genas zichzelf volledig met alleen zijn geest.

Lees ook:   Coronaweekend Jensen

Ik heb Dr. Joe nu een paar keer op de podcast gehad (aflevering 826 en aflevering 679) en in het verleden hebben we het gehad over het ontsluiten van de kracht van de geest en het doorbreken van de verslaving aan negatieve gedachten. Maar in de aflevering van vandaag wilde ik het veranderen en Dr. Joe vragen naar relaties.

Ons gesprek blies me zo weg dat ik dit interview in twee delen moest splitsen, dus houd ons in de gaten voor het tweede deel op woensdag! Maar voor nu, sluit me aan bij aflevering 1054 om te leren hoe je je geest kunt transformeren voor blijvende liefde en magnetische relaties met de ongelooflijke Dr. Joe Dispenza! we hebben het gehad over het ontsluiten van de kracht van de geest en het doorbreken van de verslaving aan negatieve gedachten. Maar in de aflevering van vandaag wilde ik het veranderen en Dr. Joe vragen naar relaties.

Ons gesprek blies me zo weg dat ik dit interview in twee delen moest splitsen, dus houd ons in de gaten voor het tweede deel op woensdag! Maar voor nu, sluit me aan bij aflevering 1054 om te leren hoe je je geest kunt transformeren voor blijvende liefde en magnetische relaties met de ongelooflijke Dr. Joe Dispenza! we hebben het gehad over het ontsluiten van de kracht van de geest en het doorbreken van de verslaving aan negatieve gedachten. Maar in de aflevering van vandaag wilde ik het veranderen en Dr. Joe vragen naar relaties.

Ons gesprek blies me zo weg dat ik dit interview in twee delen moest splitsen, dus houd ons in de gaten voor het tweede deel op woensdag! Maar voor nu, sluit me aan bij aflevering 1054 om te leren hoe je je geest kunt transformeren voor blijvende liefde en magnetische relaties met de ongelooflijke Dr. Joe Dispenza!

Lees ook:   Zelf bescherming/Even weer bij jezelf komen

Gerelateerde artikelen

Back to top button