web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Annunaki: de film deel 1 en 2

Annunaki: de film aflevering één | Verloren Boek Van Enki – Tablet 1-5 | Astrale legendes

Zackaria Sitchins “The Lost Book of Enki” bevat getuigenissen uit de eerste hand en gesproken verhalen over de ervaringen van Enki, een geavanceerd buitenaards wezen afkomstig uit een geavanceerde beschaving op een andere planeet die 350.000 jaar geleden op aarde neerdaalde. De soort van Enki, geïdentificeerd als de Annunaki of Atlantiërs, speelde een cruciale rol in de engineering van de moderne mens en de aarde zoals we die vandaag de dag kennen. Bovendien vertelt de proloog, getiteld “Attestation of Endubsar”, het verhaal van een schrijver die door Enki zelf werd opgeroepen om Enki’s getuigenis op kleitabletten over te schrijven. Dit verhaal ontvouwt zich als het authentieke verhaal van de mensheid en onthult een verborgen en verboden verloren geschiedenis op aarde.

OPMERKING: De koninklijke Nibiru-leiders van de Annunaki-Atlantische afstamming belichaamden een fusie van Reptiliaanse en Lyraanse Siriaanse afkomst. Ze vertoonden verschillende Reptoïde kenmerken, vertoonden diverse donkere en lichte huidtinten, een robuust lichaamsbouw en torenhoge hoogten variërend van 2,5 tot 4,5 meter. Met behulp van verjongingskamers veranderden de Annunaki Atlantean Royal-leiders hun uiterlijk voor de aardbewoners die zij in elk deel van de wereld regeerden. Deze praktijk komt duidelijk naar voren in oude Sumerische, Griekse en Egyptische afbeeldingen

Lees ook eens:  Heeft Anunnaki Mars Als Tussenstation Gebruikt? Bewijs Van Oude Kernwapens Op Mars

Alle karakters en locaties worden afgebeeld in oude Mesopotamische-Soemerische beelden met een realistisch fantastisch perspectief. Het is belangrijk op te merken dat de representaties en historische gebeurtenissen die in deze film worden geportretteerd niet noodzakelijkerwijs overeenkomen met de perspectieven van dit kanaal en zijn dochterondernemingen, en ook niet de nauwkeurigheid van alle afbeeldingen en beelden impliceren.

Hoofdstukken:

00:41 Attestatie van Endubsar -Proloog

10:19 Tablet 1

29:00 Tablet 2

37:30 De mythe van Tiamat

45:48 Tablet 3

59:23 Tablet 4

1:19:30 Tablet 5

Annunaki: de filmaflevering twee | Verloren Boek Van Enki – Tablet 6-9| Astrale legendes

Hoofdstukken:

00:41 Een primitieve werker creëren

15:38 Geboorte van Adam

23:07 Geboorte van Eva

29:57 Thoth voegt voortplanting toe aan de mens

34:00 Het verloren verhaal van Adam en Eva

39:45 De nieuwe Annunaki van Aarde

47:20 Enki & Marduk missie op de maan

57:09 Anu bezoekt de aarde

1:02:05 Enki wordt mens

1:04:44 Geboorte van Adapa en Titi

1:11:45 Adapa bezoekt Nibiru

1:25:41 Het verloren verhaal van Kaïn en Abel

1:36:15 Enki-Me (Henoch) vertrekt naar de hemel

1:45:00 Marduk trouwt met een aardbewoner

1:55:40 Geboorte van Noach

Vervolg het tweede deel van Zackaria Sitchins “The Lost Book of Enki”, dat getuigenissen uit de eerste hand en gesproken verhalen bevat over de ervaringen van Enki, een geavanceerd buitenaards wezen afkomstig uit een geavanceerde beschaving op een andere planeet die 350.000 jaar geleden op aarde neerdaalde. De soort van Enki, geïdentificeerd als de Annunaki of Atlantiërs, speelde een cruciale rol in de engineering van de moderne mens en de aarde zoals we die vandaag de dag kennen. Inclusief de bijbelse heldendichten van – Genesis van Adam en Eva – Kaïn en Abel – Noach en de zondvloed

Lees ook eens:  Egyptische geleerden ontdekken Thoetmosis IV en zagen bizarre dingen op het plateau van Gizeh

 

Alle karakters en locaties worden GEPOTOGRAFEERD in oude Mesopotamische-Soemerische beelden met een realistisch fantastisch perspectief. Het is belangrijk op te merken dat de representaties en historische gebeurtenissen die in deze film worden geportretteerd niet noodzakelijkerwijs overeenkomen met de perspectieven van dit kanaal en zijn dochterondernemingen, en ook niet de nauwkeurigheid van alle afbeeldingen en beelden impliceren.

 OPMERKING: De koninklijke leiders van Nibiru van de Atlantische Annunaki-lijn, belichaamde een fusie van Reptiliaanse en Lyraanse Siriaanse afkomst. Ze vertoonden verschillende Reptoïde kenmerken, vertoonden diverse donkere en lichte huidtinten, een robuust lichaamsbouw en torenhoge hoogten variërend van 2,5 tot 4,5 meter. Met behulp van verjongingskamers veranderden de Annunaki Atlantean Royal-leiders hun uiterlijk voor de aardbewoners die zij in elk deel van de wereld regeerden. Deze praktijk komt duidelijk naar voren in oude Sumerische, Griekse en Egyptische afbeeldingen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥