web analytics
...

Ontdekking van groot belang uit het oude Babylon! Het lichaam van koning Anunnaki gedurende 12.000 jaar volledig intact

0da2381659354feba32c78634a0038bb via Angel-Wings

Laten we dit rapport beschouwen als de vondsten, en ze allemaal overboord gooien, zowel de Egyptologie als de Sumerische archeologische verenigingen van universitair onderzoek.

Ontdekking van groot belang uit het oude Babylon! Het verhaal van deze ontdekking begint in de zomer van 2002, een van de vooraanstaande ambtenaren die een grote privécollectie artefacten uit Mesopotamië bezat die nooit beschikbaar waren gesteld aan de academische gemeenschap.

Koning Nebukadnezar II, die een grote geconstrueerde vorm vrijgeeft. Een stofwolk die oorlogswapens in alle richtingen zendt, vergezeld van de achtpuntige sterren van Ishtar, de godin van de oorlog.

De afbeelding van dit zegel onthulde het geheim dat had geleid tot de renovatie en doorzoeking van het zomerpaleis, een geheim van oude vernietigingsmethoden die, wanneer ze niet meer onder controle waren, konden worden gebruikt om niet alleen de enkele stad Babylon te vernietigen, maar hele naties.

De unieke Discovery 3 Sarcofaag 12.000 jaar oude Geheimzinnige grafvondsten ouder dan Egypte, maar zoals in Egypte. Laten we dit rapport eens beschouwen als de vondsten, en ze allemaal overboord gooien van de Egyptologie en de Sumerische archeologische verenigingen van universitair onderzoek.

Ze bevestigen echter het niet-universitaire onderzoek, de Sumeriërs waren vóór de zondvloed op aarde en zijn de afstammelingen van de SHU MER, de mensen van Shu, die uit de oceaan op aarde kwamen. Zo is de indicatie, deze vondsten zijn zeker 12.000 jaar oud is waarschijnlijk niet de laatste indicatie van leeftijd. Het is heel goed mogelijk dat ze dateren van voor de zondvloed, zoals Göbelki Tepe. En aangezien de schattingen ook steeds ouder worden

Lees ook:   The Book of Enoch Banned from The Bible Tells the True Story of Humanity

Dus deze zoon bereikte al 14.000 jaar. De zondvloed was echter lt. Geologen 12.980 v.Chr. En het Gizeh-complex zal waarschijnlijk minstens 45.000 jaar oud zijn. Al zijn er geologen die praten over 800.000 jaar.

Laten we nu deze nieuwe ontdekkingen nemen en vergelijken. We kunnen er met recht van uitgaan dat we te maken hebben met getuigenissen van de geschiedenis die ons een eerste glimp van een prehistorische tijdsverdeling geven, evenals de objectiviteit en geschiedenis, een nieuw venster openen en het echte verleden veel dichterbij brengen.

Het is het eerste echte bewijs van de kennisdragers en hun gelijkheid met God als een entiteit die al vóór de zondvloed is als hun relatie met de mensen die rechtstreeks verband houdt met de beschavingsontwikkeling van de mensheid en dit documenteerde.

https://www.sci-nature.vip/2022/04/discovery-of-great-importance-from.html

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!