web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & Psyche

Een vrouw ontmoette de dubbelganger van haar man

Bizar!!!
Een vrouw genaamd Pixie Rose was aan het sporten in de sportschool en was stomverbaasd toen ze haar eigen man Caleb voorbij zag lopen , die op dat moment, zoals ze zeker wist, thuis was met hun zoontje!

Toen ze zich realiseerde dat deze man niet Caleb was, was haar verbazing nog groter, want hij leek precies op hem. Zelfde lengte, zelfde gezicht, zelfde bouw, zelfs met hetzelfde haar en dezelfde baard.  Ze raakte in gesprek met deze man en kwam erachter dat zijn naam Andy was . Later vertelde ze Caleb over hem en ze besloten samen naar de sportschool te komen om elkaar beter te leren kennen.  Ze besluiten ook om hun zoon mee te nemen om te zien of Caleb en Andy echt zo op elkaar lijken dat het kind zijn vader met Andy zou kunnen verwarren. Pixie Rose deelde dit geweldige verhaal op haar TikTok-account en plaatste een video waarin Caleb de kamer binnenliep met de baby in haar armen, waar Andy hem begroette.

Het kind in de armen van zijn vader kijkt verward als hij dezelfde “vader” voor zich ziet, alleen zonder bril. En toen Andy Calebs bril aannam en opzette, was de jongen totaal verrast en deed zijn mond open. “Dit is een complete dubbelganger van mijn man! Het is echt waanzin om ze naast elkaar te zien staan. Nee, het zijn helemaal geen familieleden! “Zegt Pixie Rose.

De video wekte grote interesse in sociale netwerken en honderden mensen lieten er reacties op achter en verwonderden zich over de ongelooflijke gelijkenis tussen Caleb en Andy. Sommigen hebben gesuggereerd hun DNA te testen om te zien of ze in het geheim van een tweeling gescheiden zouden kunnen zijn, anderen hebben gesuggereerd dat ze misschien dezelfde vader hebben gehad die zijn sperma aan een spermabank heeft geschonken. Maar Pixie Rose heeft er nog niets over gepubliceerd.

Lees ook:   Wijsheid 11

Источник: http://paranormal-news.ru/news/zhenshhina_sluchajno_vstretila_dvojnika_svoego_muzha/2022-04-27-18108

Ha ha soms hoop je wel eens dat je een dubbelgangster tegenkomt van dat wat jou wel aanspreekt hé!?

Hoe bizar is de gelijkenis wel niet…echt absurd!!!!!!!
Wow!

Beetje wel een fout brilletje paps! 😉

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥