web analytics

Een vrouw ontmoette de dubbelganger van haar man

0997b78a101062b56b4a4cb6b53dbdda via Angel-Wings

Bizar!!!
Een vrouw genaamd Pixie Rose was aan het sporten in de sportschool en was stomverbaasd toen ze haar eigen man Caleb voorbij zag lopen , die op dat moment, zoals ze zeker wist, thuis was met hun zoontje!

Toen ze zich realiseerde dat deze man niet Caleb was, was haar verbazing nog groter, want hij leek precies op hem. Zelfde lengte, zelfde gezicht, zelfde bouw, zelfs met hetzelfde haar en dezelfde baard.  Ze raakte in gesprek met deze man en kwam erachter dat zijn naam Andy was . Later vertelde ze Caleb over hem en ze besloten samen naar de sportschool te komen om elkaar beter te leren kennen.  Ze besluiten ook om hun zoon mee te nemen om te zien of Caleb en Andy echt zo op elkaar lijken dat het kind zijn vader met Andy zou kunnen verwarren. Pixie Rose deelde dit geweldige verhaal op haar TikTok-account en plaatste een video waarin Caleb de kamer binnenliep met de baby in haar armen, waar Andy hem begroette.

11241b67132be6cf4072851a4b2ed8b3 via Angel-Wings

Het kind in de armen van zijn vader kijkt verward als hij dezelfde “vader” voor zich ziet, alleen zonder bril. En toen Andy Calebs bril aannam en opzette, was de jongen totaal verrast en deed zijn mond open. “Dit is een complete dubbelganger van mijn man! Het is echt waanzin om ze naast elkaar te zien staan. Nee, het zijn helemaal geen familieleden! “Zegt Pixie Rose.

66ef0e320539c6f3da98993a4c28a453 via Angel-Wings

De video wekte grote interesse in sociale netwerken en honderden mensen lieten er reacties op achter en verwonderden zich over de ongelooflijke gelijkenis tussen Caleb en Andy. Sommigen hebben gesuggereerd hun DNA te testen om te zien of ze in het geheim van een tweeling gescheiden zouden kunnen zijn, anderen hebben gesuggereerd dat ze misschien dezelfde vader hebben gehad die zijn sperma aan een spermabank heeft geschonken. Maar Pixie Rose heeft er nog niets over gepubliceerd.

Lees ook:   Wild jagen

Источник: http://paranormal-news.ru/news/zhenshhina_sluchajno_vstretila_dvojnika_svoego_muzha/2022-04-27-18108

Ha ha soms hoop je wel eens dat je een dubbelgangster tegenkomt van dat wat jou wel aanspreekt hé!?

Hoe bizar is de gelijkenis wel niet…echt absurd!!!!!!!
Wow!

Beetje wel een fout brilletje paps! 😉

Gerelateerde artikelen

Back to top button