web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / ToekomstPolitiek-Elite

Microchip in uw hand geïmplanteerd? Waarom zorgen maken?

 • Implanteerbare microchips worden op de markt gebracht als het ultieme gemak, maar het doel is om het Internet of Bodies te creëren, dat door het World Economic Forum (WEF) wordt beschreven als een ecosysteem van “een ongekend aantal sensoren”, waaronder emotionele sensoren, “verbonden met, geïmplanteerd in of opgenomen in menselijke lichamen om menselijke lichamen en gedrag te monitoren, analyseren en zelfs te wijzigen.”
 • Zweden is een van de eerste gebruikers van implanteerbare microchips. De chip wordt net onder de huid van de hand geïmplanteerd en werkt met behulp van near-field-communicatie – dezelfde technologie die wordt gebruikt in smartphones – of radiofrequentie-identificatie (RFID), die wordt gebruikt in contactloze creditcards.
 • Geïmplanteerde betaalchips zijn een uitbreiding van het internet der dingen; ze zijn een manier om gegevens met elkaar te verbinden en uit te wisselen, en de voordelen moeten worden afgewogen tegen de mogelijke risico’s.
 • Landen over de hele wereld werken nu aan een systeem voor een centrale bank digitale valuta (CBDC), een fiat-valuta in digitale vorm die programmeerbaar is zodat u uw geld alleen aan bepaalde dingen of op specifieke plaatsen kunt uitgeven, zoals gewenst door de uitgever .
 • Uiteindelijk wordt alles verbonden met één implanteerbaar apparaat dat uw digitale identiteit, gezondheidsgegevens en programmeerbare CBDC’s bevat. Uw digitale identiteit omvat op zijn beurt alles wat er over u te weten kan komen via bewaking via geïmplanteerde biosensoren, uw computer, smartphone, gps, sociale media, online zoekopdrachten, aankopen en bestedingspatroon. Algoritmen zullen dan beslissen wat je wel en niet kunt doen op basis van wie je bent.
 • Hoewel implanteerbare microchips op de markt worden gebracht als het ultieme gemak, gaat het doel van deze trend veel verder dan u deuren zonder sleutels te laten openen en dingen te kopen zonder uw portemonnee.Het doel is om te creëren wat bekend staat als het  Internet of Bodies , door het WEF beschreven als een ecosysteem van “een ongekend aantal sensoren”, inclusief emotionele sensoren, “die zijn bevestigd aan, geïmplanteerd in of opgenomen in menselijke lichamen om te monitoren, analyseren en zelfs menselijke lichamen en gedrag aanpassen.”

  Sleutelwoorden in die zin die de PR-machine overslaat, is het gestelde doel om “het menselijk lichaam en gedrag te wijzigen”. En wie gaat die aanpassingen doen?

  Ze zeggen het niet, maar we kunnen er gerust van uitgaan dat het degenen zullen zijn die iets te winnen hebben bij de wijziging van uw acties en gedrag.

  Zweden effent de weg voor microchips

  Zoals opgemerkt in het NBC News-segment van 2019 hieronder, is Zweden een van de eerste gebruikers van implanteerbare microchips.

  De chip, ongeveer zo groot als een rijstkorrel, wordt net onder de huid van de hand geïmplanteerd en werkt met behulp van near-field-communicatie – dezelfde technologie die wordt gebruikt in smartphones – of RFID, dat wordt gebruikt in contactloze creditcards.

  Zweden is al min of meer een geldloze samenleving geworden. Nu zal dit kleine implantaat de behoefte aan debet- en creditcards helemaal vervangen, evenals identificatie en sleutels.

  Om een ​​artikel te betalen, hoeft u alleen maar uw linkerhand bij de contactloze kaartlezer te houden en de betaling wordt geregistreerd.

  Tot nu toe zijn naar schatting 5.000 tot 10.000 Zweden gechipt, hoewel de Zweedse autoriteiten beweren dat ze het exacte aantal niet weten, omdat er geen centraal register is.

  Op dit moment wordt beweerd dat de chips niet kunnen worden gevolgd, maar dat betekent niet dat ze in de toekomst onvindbaar zullen blijven.

  En hoewel deze vroege microchips slechts beperkte hoeveelheden informatie bevatten, weten we dat het WEF droomt van de implementatie van een wereldwijd digitaal identificatiesysteem dat alles zou bevatten dat u zich maar kunt voorstellen, van uw online zoekgeschiedenis en medische informatie tot uw persoonlijke bankgegevens, sociale kredietscore en meer.

  Mensen worden hackbaar

  Zoals opgemerkt door financiële technologie-expert Theodora Lau, zijn  geïmplanteerde betaalchips  “een uitbreiding van het internet der dingen;” ze zijn een manier om gegevens met elkaar te verbinden en uit te wisselen, en de voordelen moeten worden afgewogen tegen de mogelijke risico’s.

  Dit is met name het geval als en wanneer er meer persoonlijke informatie naar wordt gemigreerd, waardoor u kwetsbaar wordt voor hackers en surveillance. Ze vertelde  BBC News :

  “Hoeveel zijn we voor het gemak bereid te betalen? Waar trekken we de grens als het gaat om privacy en veiligheid? Wie gaat de kritieke infrastructuur beschermen, en de mensen die er deel van uitmaken?”

  Een  PBS NewsHour-  segment uit 2019 bespreekt ook enkele van de zorgen rond implanteerbare microchips.

  Belangrijk is dat zowat elke smartphone de chip kan lezen met de juiste scanner geïnstalleerd, en “iedereen zou hem kunnen hacken”, aldus Dr. Geoff Watson, een anesthesist die samenwerkt met de uitvinder van de chip “om ervoor te zorgen dat het  implantaat procedure  wordt uitgevoerd volgens een medische standaard.”

  Hoewel velen zeggen dat ze geen privacy-angst hebben rond de huidige microchips, is het redelijk om te vermoeden dat de privacy-zorgen zullen toenemen samen met de hoeveelheid persoonlijke informatie die op de chips wordt bewaard, en met het aantal mensen dat de implantaten heeft.

  Creditcarddiefstal was in het begin zeldzaam en ging meestal gepaard met fysiek verlies van de kaart. Tegenwoordig lijkt het alsof je een creditcard niet langer dan een handvol jaren kunt houden voordat deze op de een of andere manier wordt gestolen, ook al is de kaart nog steeds in jouw bezit.

  Identiteitsdiefstal is ook wijdverbreid en wordt met de dag erger, aangezien miljoenen illegalen die een nieuwe identiteit nodig hebben de zuidelijke grens van de Verenigde Staten overstromen.

  Zoals opgemerkt door het Centre for Immigration Studies, hebben illegale immigranten  geen “ongedocumenteerde”,  aangezien de meesten frauduleuze documenten zullen verkrijgen door middel van identiteitsdiefstal.

  Met andere woorden, ze stelen de legale identiteit van Amerikanen. In 2020 bedroegen de totale kosten voor  identiteitsdiefstal  en identiteitsfraude $56 miljard – de hoogste in de geregistreerde geschiedenis – en troffen 39 miljoen Amerikanen.

  Er is geen reden om aan te nemen dat diefstal en fraude niet zullen plaatsvinden, aangezien microchips steeds gebruikelijker worden.

  En dat risico komt bovenop de risico’s die gepaard gaan met het bespioneren en controleren van zowel uw gedrag als uitgaven door de overheid, zodra de microchips zijn verbonden met uw persoonlijke financiën en programmeerbare digitale valuta’s.

  In een interview in november 2019 met CNN  waarschuwde Yuval Noah Harari , hoogleraar geschiedenis en adviseur van WEF-oprichter Klaus Schwab, dat “mensen nu hackbare dieren zijn”, wat betekent dat er technologie bestaat waardoor een bedrijf of overheid u beter kan kennen dan u weet uzelf, en dat kan zeer gevaarlijk zijn bij misbruik.

  Hij voorspelde dat algoritmen in toenemende mate zullen worden gebruikt om beslissingen te nemen die in het verleden door mensen zijn genomen, hetzij door jezelf, hetzij door iemand anders, inclusief of je al dan niet voor een bepaalde baan wordt aangenomen, of je een lening krijgt, welke scholastici leerplan dat u zult volgen en zelfs met wie u gaat trouwen.

  Het plan om de ‘nutteloze massa’ te beheersen

  In een ander interview besprak Harari wat  Schwab  de Vierde Industriële Revolutie noemt (lees:  transhumanisme ), waarbij hij opmerkte dat we nu leren om “lichamen en geesten te produceren” (wat betekent augmented bodies, en cloud en kunstmatige intelligentie-verbonden geesten) en dat een van de grootste uitdagingen waar we voor staan, zal zijn wat we moeten doen met alle mensen die daarbij overbodig zijn geworden.

  Hoe zullen niet-aangepaste mensen zin in het leven vinden als ze in wezen “nutteloos, zinloos” zijn? Hoe zullen ze hun tijd besteden als er geen werk is, geen mogelijkheid om in een of ander beroep door te groeien?

  Zijn gok is dat het antwoord “een combinatie van drugs en computerspelletjes” zal zijn. Ik laat je beslissen of dat een visioen is van utopie of de hel op aarde.

  Niets zal privé zijn – zelfs niet je lichaamsfuncties

  Het plan van het WEF voor het Internet of Bodies omvat zelfs biosensoren die je biologische functioneren en emotionele toestanden meten en bewaken.

  Het Pentagon en Profusa Inc. hebben al samengewerkt aan de ontwikkeling van een kleine implanteerbare biosensor die ziekte detecteert door  chemische reacties  in je lichaam te volgen.

  Het zou bijvoorbeeld kunnen bepalen of u bent geïnfecteerd met een virus zoals SARS-CoV-2 of griep lang voordat er symptomen optreden. Zoals uitgelegd door  Defense One , bestaat de biosensor uit twee delen:

  “Een daarvan is een 3 mm-streng hydrogel, een materiaal waarvan het netwerk van polymeerketens wordt gebruikt in sommige contactlenzen en andere implantaten. Het touwtje wordt onder de huid ingebracht met een injectiespuit en bevat een speciaal ontworpen molecuul dat een fluorescerend signaal naar buiten het lichaam stuurt wanneer het lichaam een ​​infectie begint te bestrijden.

  “Het andere deel is een elektronisch onderdeel dat op de huid is bevestigd. Het zendt licht door de huid, detecteert het fluorescerende signaal en genereert een ander signaal dat de drager naar een dokter, website, enz. kan sturen. Het is als een bloedlab op de huid dat de reactie van het lichaam op ziekte kan oppikken voordat de aanwezigheid van andere symptomen, zoals hoesten.”

  Nu maakt de sensor het mogelijk om de biologie van een persoon op afstand te onderzoeken via smartphone-connectiviteit, en Profusa wordt ondersteund door Google, het grootste dataminingbedrijf ter wereld.

  Dat wetende, is het moeilijk voor te stellen dat uw biologische gegevens niet zullen worden gebruikt om de winst van Google te vergroten en de controle door de overheid te vergroten.

  Terwijl Profusa verwachtte goedkeuring te krijgen van de Amerikaanse Food and Drug Administration in 2021, lijkt deze nog niet goedgekeurd te zijn.

  Andere monitoring- en volgapparatuur in de pijplijn

  Een andere uitvinding die klaar staat om uw gezondheid te volgen, zijn biocompatibele nabij-infrarode kwantumdot-micronaald-arrays.

  Zoals uitgelegd in een Science Translational Medicine-artikel uit 2019, is dit nieuwe  systeem voor het afleveren van vaccins  in staat om “patronen van nabij-infrarood licht-emitterende microdeeltjes op de huid af te leveren” die vervolgens kunnen worden “afgebeeld met behulp van aangepaste smartphones”.

  Kortom, het zou dienen als een onzichtbare tatoeage van uw vaccinatieboekje.

  Bill Gates  heeft ook de ontwikkeling gefinancierd van een anticonceptie-microchip die met een afstandsbediening kan worden in- en uitgeschakeld. De Nationale Post schrijft:

  “De anticonceptiemicrochip … zou bijna twee decennia aan een hormoon bevatten dat gewoonlijk in anticonceptiva wordt gebruikt en 30 microgram per dag afgeven … De Bill & Melinda Gates Foundation heeft meer dan $ 4,5 miljoen aan MicroCHIPS, Inc. gegeven om een ​​persoonlijk systeem te ontwikkelen dat stelt vrouwen in staat om hun vruchtbaarheid te reguleren’…”

  In november 2019 kondigde Daré Bioscience, een in San Diego gevestigd biofarmaceutisch bedrijf, aan dat het een overeenkomst had bereikt om MicroCHIPS Biotech over te nemen en de  anticonceptiemicrochip  aan zijn portfolio zou toevoegen.

  Interessant is dat MicroCHIPS in 2014 er vertrouwen in had dat het het product in 2018 op de markt zou kunnen brengen, maar vanaf 2022 is het nog in ontwikkeling.

  Programmeerbare digitale valuta zijn de volgende

  Landen over de hele wereld werken nu aan een systeem voor een CBDC, een fiat-valuta in digitale vorm die programmeerbaar is zodat je je geld alleen aan bepaalde dingen of op specifieke plekken kunt besteden, zoals gewenst door de uitgever.

  In de onderstaande video geeft WhatsHerFace commentaar op de aankondiging van Canada in 2021 van zijn plan voor een CBDC die universeel toegankelijk zal zijn, zelfs als je geen bankrekening of mobiele telefoon hebt.

  Wat voor soort apparaat zou dat kunnen vervullen? Een geïmplanteerde microchip natuurlijk, met uw digitale identiteit en digitale portemonnee erop.

  In 2007 vertelde de Amerikaanse zakenman en filmproducent Aaron Russo   “Infowars” dat het doel van de Nieuwe Wereldorde was om “een één-wereldregering te creëren, waar iedereen een RFID-chip in zich heeft geïmplanteerd, en al het geld moet in die chips.”

  “Er zal geen contant geld meer zijn, en deze [informatie] is mij rechtstreeks van Rockefeller zelf gegeven”, zei Russo. “Dus ze kunnen elk geld opnemen dat ze willen, wanneer ze maar willen. Ze zeggen: ‘Je bent ons zoveel belasting verschuldigd’, en ze halen het gewoon uit je chip. Volledige controle. En … als je protesteert tegen wat ze doen, zetten ze je chip uit en heb je niets … Het is totale controle over de mensen.”

  Fast-forward naar april, en Canada verankert nu permanent zijn door de overheid opgelegde  sancties tegen demonstranten  in zijn nieuwe begroting.

  Zoals u zich wellicht herinnert, heeft de Canadese regering de bankrekeningen afgesloten van deelnemers aan het truckerprotest tegen vaccinmandaten, en zelfs van degenen die slechts $ 25 aan het protest hebben gedoneerd.

  Crowdfundingplatforms zullen nu strenger worden gereguleerd en de overheid lanceert ook een wettelijke herziening van cryptocurrencies. Stelt u zich eens de controle voor die de Canadese regering zou hebben gehad met een programmeerbare CBDC.

  De regering had de donaties helemaal kunnen voorkomen en de rekening kunnen afsluiten van iedereen die zelfs maar een paar dollar aan de vrijheidsbeweging probeerde te geven.

  Een zorgvuldig opgesteld plan voor wereldheerschappij

  Dit alles gebeurt op hetzelfde moment dat de Wereldgezondheidsorganisatie, een ander diepgeworteld technocraatbolwerk, een  wereldwijd vaccinpaspoortsysteem bouwt  .

  Zodra CBDC’s en een wereldwijd vaccinpaspoortsysteem operationeel zijn, zal het niet lang meer duren voordat ze worden gecombineerd tot één – waarschijnlijk in de vorm van een implanteerbare microchip.

  We kunnen dit voorspellen omdat ze ons hebben verteld dat dit het plan is. Kijk maar eens door de WEF-websitebeschrijvingen van  The Great Reset  en de  Vierde Industriële Revolutie .

  Lees het witboek van de  Rockefeller Foundation van  april 2020, “National COVID-19 Testing Action Plan – Strategische stappen om onze werkplekken en onze gemeenschappen te heropenen”, waarin de richting van sociale controle wordt uiteengezet door de implementatie van permanente COVID-19-tracking- en tracingmaatregelen.

  Kijk naar de  ID2020 Alliance , een  publiek-private samenwerking  opgericht door Bill Gates’  Gavi, The Vaccine Alliance , The Rockefeller Foundation, Microsoft, Accenture en Ideo.org.

  Leden van de alliantie zijn onder meer de Learning Economy Foundation, opgericht door de Verenigde Naties in 2018, Facebook, Mastercard, ShareRing, Simprints en anderen.

  ID2020 begon als een digitale identiteitsprogramma voor Bangladesh en is sindsdien uitgebreid met “de implementatie van digitale technologieën die aansluiten bij de visie van de  [Learning Economy] Foundation  van een wereld waarin leerlingen hun educatieve vooruitgang in kaart kunnen brengen om hun academische, werkgelegenheids- en levensdoelen.”

  Uiteindelijk wordt alles aangesloten op één implanteerbaar apparaat.

  Op dit moment is het een twijfel of een vaccinpaspoort of een digitaal identiteitsplatform de basis zal zijn voor wat komen gaat, maar wat zeker is, is dat hoe het ook wordt genoemd, het uw digitale identiteit, vaccinatiestatus en andere gezondheidsproblemen zal omvatten. data en programmeerbare CBDC’s.

  Uw digitale identiteit omvat op zijn beurt al het andere dat over u bekend kan worden door middel van  bewaking  via geïmplanteerde biosensoren, uw computer, smartphone, gps, sociale media, online zoekopdrachten, aankopen en bestedingspatroon.

  Stel je voor dat een AI elke beweging en elke hartslag die je maakt luistert, bekijkt en scoort, en algoritmen die beslissen wat je wel en niet kunt doen op basis van je gedrag, expressie, sociale contacten en persoonlijke opvattingen.

  Voeg daar nog technologieën aan toe die uw gedrag en emotionele toestand kunnen wijzigen, met of zonder uw medeweten, wat het  WEF-briefingdocument voor 2020  op het Internet of Bodies beschrijft. Het klinkt misschien als sciencefiction, maar dit is wat ze van plan zijn te doen.

  Elke nieuwe technologie, elke nieuwe bewakingsmogelijkheid die ze naar voren brengen, is om dit doel te bevorderen.

  Decennialang hebben we technologieën omarmd met een focus op gemak en/of veiligheid. Zo binden ze ons altijd in.

  Maar we zullen alles verliezen dat de moeite waard is om voor te leven als we doorgaan op deze weg zonder onfeilbare privacywaarborgen en persoonlijke autonomierechten.

  Lees meer op:  Articles.Mercola.com

 • https://www.naturalnews.com/2022-04-27-microchip-implanted-in-your-hand-why-worry.html

Mijn idee is altijd dat het door je lichaam gaat zwerven… lijkt me al niet gezond… en dan de rest…wat gaat het die anderen aan wat je doet en waar je bent!?
Dat zou alleen voor intimi moeten zijn!

Lees ook eens:   Robbert van den Broeke Wat klopte er van mijn helderziende indrukken die ik had bij vermissing Hebe en Sanne

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥