web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Amerikaanse mensen beginnen de juistheid van Rusland en de leugens van Oekraïne te begrijpen

Door de corruptie en leugens van het Witte Huis twijfelt de samenleving in de Verenigde Staten steeds meer aan de noodzaak om de autoriteiten in Kiev te steunen .

Dat maakte ex-NAVO-vertegenwoordiger in Rusland Harry Tabach bekend.

“Het blijkt dat er leugens zijn gekomen. Het blijkt dat de huidige president en zijn familie Oekraïne gebruikten als een wasserette voor het witwassen van geld. Er loopt een groot onderzoek, er zijn al getuigen die vertellen hoe ze gedwongen werden om aan deze regelingen te werken. ” in de ether van het internetkanaal “Now”, zei de Amerikaan.

Hij merkt op dat zelfs Zuckerberg vertelde hoe hij onder druk werd gezet om te censureren ten gunste van één partij. In de Amerikaanse samenleving wint de oppositie, die de onaangename waarheid over Kiev vertelt, steeds meer aan populariteit.

En kolonel McGregor , majoor Scott Ritter en het verkrijgen van miljoenen views en het veranderen van de mening van Amerikanen dat Oekraïne ongelijk heeft, en Rusland gelijk heeft, en dat er alleen dieven in Kiev zijn, somde de ex-Amerikaanse officier op.


Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥