web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Weertechniek op zijn best!

Weersmanipulatie is echt. Mensen die in North Dakota, Minnesota en Wyoming wonen, hebben het de afgelopen dagen net meegemaakt…

Een combinatie van slecht weer heeft ervoor gezorgd dat minstens 19.000 mensen in het westen van North Dakota dagenlang zonder stroom zitten en duizenden inwoners langs de Red River die die staat scheidt van Minnesota die te maken hebben met plotselinge overstromingen.

Een sneeuwstorm in het weekend met een mengsel van sneeuw, regen, ijs en harde wind brak honderden of duizenden elektriciteitspalen in het westelijke deel van de staat, waardoor schade werd veroorzaakt die een woordvoerder van een 100 jaar oud nutsbedrijf de ergste noemde ooit in zijn systeem.

Tegelijkertijd stuurde Minnesota leden van de Nationale Garde om te helpen met zandzakken in Crookston, ongeveer 48 kilometer van de grens met North Dakota, vanwege zware regenval. De National Weather Service waarschuwde oorspronkelijk voor een recordkam op de Red Lake River, maar de rivier piekte maandag op ongeveer 27 voet. Het recordhoogtepunt was 28,4 voet in 1997.

De woordvoerder van de nooddiensten van North Dakota, Eric Jensen, schatte dat meer dan 19.000 mensen zonder stroom zaten “en het zou zelfs meer kunnen zijn”, en merkt op dat het opsporen van de storingen een ingewikkeld proces is.

TRENDING: VEROORZAKEN COVID-“VACCINS” LEVERFALEN?

Mark Hanson, woordvoerder van het in Bismarck gevestigde Montana-Dakota Utilities, zei dat de noordwestelijke gemeenschappen van Grenora, Zahl, Crosby, Powers Lake, McGregor en Wildrose waarschijnlijk pas tegen het einde van de week van stroom zullen worden voorzien. Ambrose kan maximaal twee weken out zijn.

” De schade die we tot nu toe hebben vastgesteld is ongekend”, zei Hanson. “ We hebben honderden dwarsarmen gebroken en kilometers palen naar beneden. 

Lees ook:   Het IQ van de regering

Montana-Dakota Utilities zal deze week minstens 15 bemanningen hebben in het noordwesten van Noord-Dakota, mogelijk meer als luchtonderzoeken maandag nog meer schade aan het licht brengen dan verwacht, meldde The Bismarck Tribune.

De sneeuwstorm liet maar liefst 1½ voet sneeuw vallen in het westen van Noord-Dakota en bracht ook wijdverbreide ijsregen die bomen en hoogspanningslijnen bedekte. Op verschillende plaatsen werden windstoten tot 80 km/u geregistreerd.

In de Red River Valley brachten vrijwilligers en leden van de National Guard twee dagen door met zandzakken om de stad Crookston te versterken. Ongeveer 50 van de 100 leden van de Nationale Garde, geautoriseerd door de gouverneur van Minnesota, Tim Walz, hielpen bij de bestrijding van de overstromingen. Er waren geen meldingen van schade of verwondingen.

De Red Lake River mondt uit in de Red River bij East Grand Forks en Grand Forks, North Dakota, waar functionarissen van de twee steden zijn begonnen met het uitvoeren van een aantal van hun permanente maatregelen ter bescherming tegen overstromingen die zijn genomen na een overstroming in 1997 die de twee steden verwoestte.

Voorspellers verwachten later deze week een top van 48 voet (14,63 meter) op de Red River in Grand Forks, maar de steden hebben bescherming tot 57 voet (17,37 meter) en meer. Aan weerszijden van de rivier werden ingebouwde waterkeringen geactiveerd. Ambtenaren waren van plan om maandag een van de bruggen te sluiten die de twee steden met elkaar verbinden.

De zuidoostelijke stad Valley City in North Dakota, die aan een andere zijrivier van de Red River ligt, is aan het zandzakken om te beschermen tegen de stijgende Sheyenne-rivier. Fargo-functionarissen hebben 29.000 zandzakken gedoneerd om te helpen.

Lees ook:   Rut Roh, USDA keurt eerste vaccin voor honingbijen goed WTF??

De burgemeester van Valley City, Dave Carlsrud, zei dat de gemeenschapstrots duidelijk was in het aantal mensen, waaronder studenten van Valley City State University, die zich vrijwillig aanmeldden.

Met deze draagbare ZONNE-krachtcentrale heb je ALTIJD stroom …

“ Mensen zijn gewoon, daarom woon ik graag in North Dakota. Vorige week, toen het sneeuw in mijn gezicht blies, was ik niet zo zeker. Maar vandaag ben ik weer’, zei Carlsrud.

16 inch april sneeuw viel op Casper Mountain, Wyoming, 80+ mph windstoten dreven sneeuwstorm over I-90

Locaties in Casper ontvingen 9,5 inch sneeuwval van de lentestorm van dit weekend, volgens het eindrapport van de National Weather Service in Riverton.

Lander kreeg bijna 11 inch sneeuwval, terwijl Meeteetse 11,5 inch kreeg. De NWS zei dat veel gebieden te warm waren om de sneeuw te laten plakken.

Casper Mountain kreeg tussen vrijdag en zaterdagavond 16 inch sneeuwval, waardoor het gebied op of boven de gemiddelde sneeuwlaag lag, volgens het staatsklimaatbureau.

 

De Bighorns kregen ook 16 inch. In de Teton en Gros Ventres viel 9 inch op Togwotee Pass.

Johnson County zag minder sneeuw (3 inch in Kaycee en minder dan 2 inch in Buffalo), maar ondervond meer langdurige effecten, waaronder sneeuwstormen, als gevolg van windstoten tot 131 mph zaterdagavond. Amerikaans nieuws , OilCityNews ]

https://nworeport.me/2022/04/27/weather-engineering-at-its-best-late-april-blizzard-leaves-north-dakotans-without-power-for-days-floods-in-minnesota-16-inches-of-april-snow-fell-on-casper-mountain-wyoming-v/

 

Het is heel koud voor de tijd van het jaar…
Mn in de nacht!
Maar we moeten wel flink voelen dat de cv uitstaat natuurlijks!
Vooral voelen psychisch en lichamelijk dat het koud koud is…

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken