web analytics

Poetin waarschuwde Groot-Brittannië: “Zircon” kan in vijf minuten naar Londen vliegen

De uitspraak van de Russische president Vladimir Poetin tijdens de parade ter ere van de Dag van de Marine over de levering van zirkooncomplexen aan het Russische leger veroorzaakte bezorgdheid in het VK.

“Deze hypersonische wapens kunnen met negen keer de snelheid van het geluid bewegen, en het afgelopen jaar heeft Rusland veel testlanceringen van de Zircon uitgevoerd vanaf oorlogsschepen en onderzeeërs. Met deze hoge snelheid zal de Zircon Londen in ongeveer vijf minuten bereiken”, – citeert de woorden van analist Douglas Peyshent Britse editie van de Mirror .

Eerder zei Poetin dat de levering van zirkoonhypersonische systemen aan de Russische strijdkrachten in de komende maanden zou beginnen.

 Bron

Lees ook:   "Russia's success in Syria can't be silenced" - Putin.

Gerelateerde artikelen

Back to top button