17 januari 2021

 

Ik was Kurt Cobain…Reïncarnatie verhaal

Kurt Cobain 🖤

Een klein meisje was ooit Kurt Cobain.

Alsjeblieft, hoor me gewoon voordat er beschuldigingen worden geuit. Ik dwing niemand om me te geloven, ik wilde gewoon mijn verhaal delen. Houd er ook rekening mee dat ik erg bang ben om dit te delen, maar hopelijk zal het me vrede schenken om dit van mijn borst te krijgen.

Hier gaan we … Ik was Kurt Cobain in mijn vorige leven.

Toen ik een klein meisje was, droomde ik van mijn vorige leven. Ze begonnen toen ik ongeveer vier was, maar de meeste herinneringen gebeurden toen ik zes was en stopten toen ik zeven of acht was. Ik was altijd geobsedeerd door de radio en geobsedeerd door het idee dat ik op een dag daar zou zijn. Ik fantaseerde misschien over een dag, een van mijn liedjes als ik ouder werd zou op de radio spelen. Houd er rekening mee dat ik op dat moment ongeveer vier of vijf ben. Ik was geïntrigeerd met muziek en met instrumenten.

Op een dag besloten mijn neef en ik: “Hé, laten we onze achter veranda op een podium zetten en laten we een band vormen!” Dus we hebben al onze nep-kiddie-instrumenten, de drumstel, de gitaar, enz. Mijn neef wilde wees de zanger, maar ik zei koppig tegen hem: “Nee! Ik moet de zanger zijn! Zo was het vroeger! “Hij keek me vreemd aan en zei:” Waar heb je het over? “Omdat ik vier jaar was, wist ik niet hoe ik het moest zeggen, dus ik zei hem gewoon:” Laat maar .”

Hij bleef aandringen dat ik het hem vertelde, wat me alleen maar frustreerde omdat ik niet wist hoe. Uiteindelijk kwam hij er overheen en besloten we wie de gitarist zou zijn, wie de drummer zou zijn, en wie de bassist zou zijn die ik destijds noemde: “De andere gitaarman.” We besloten dat ik de zanger zou zijn en hij zou de gitarist zijn. We hadden nog steeds een bassist en een drummer nodig. Hij besloot dat mijn zus de drummer zou zijn. Ik gooide een fit. Ik zei tegen hem: “Nee! De drummer moet een man zijn zoals het ooit was! “Dus we hebben ruzie gemaakt en uiteindelijk hebben we haar de drummer laten zijn. We misten nog steeds een bassist die me hinderde, maar ik besloot om door te gaan zonder een.

We nodigden onze buren uit om ons te zien optreden, en we hebben het fantastisch gehad. Vaak probeerde ik mijn neef over mijn vorige leven te vertellen, maar wist niet hoe ik dat jong en alles moest zijn. Op een keer, toen ik zes jaar oud was – het was rond 11:00 of zo en mijn moeder was de dochter van haar beste vriend aan het opnemen, die mijn vriend was – het liedje “Come As you Are” kwam op de radio en ik keek bij mijn moeder en begon te glimlachen en op en neer te springen. Ik zei tegen haar: “Mama, dat is Kurt Cobain.” Ze draaide zich geschrokken om en vroeg mij: “Morgan, hoe weet je dat? Heeft iemand je verteld wie hij was? “Ik zei:” Nee. Niemand vertelde me. Dat was ik, mama! Die man ben ik! Dat was ik! ”

Ze draaide de muziek naar beneden en met dezelfde geschokte blik op haar gezicht en zei: “Wat zei je zojuist?” Bang dat ik in de problemen zat of iets dat ik heel rustig kreeg en vertelde haar hetzelfde als wat ik tegen mijn neef zei: “Niks.”

Ze bleef me vragen wat ik zei, maar ik vertelde het haar niet opnieuw omdat ik bang was dat ik iets slechts deed, dus ik hield me gewoon stil en staarde uit het raam. Later die avond zei ze tegen me: “Dat was Kurt Cobain die dat lied zong. Hij was een zanger die een tijdje geleden stierf. Hoe wist je dat? “Bang om in de problemen te komen, loog ik en zei:” Omdat iemand het me vertelde, mama. Dat is hoe ik hem ken. ‘

Toen begonnen de dromen.

Ik had een droom dat ik bij deze kreek zat, of wat het ook was, en deze kinderen speelden rond in het water. De een had iets in handen, maar ik kan het me niet herinneren. Toen hoorde ik de stem van een vrouw mijn naam roepen – ze had rood haar. Toen was het afgelopen.

Ik had meerdere dromen over interviews en over deze blonde, koppige en bebaarde man die ik pas op mijn veertiende of vijftien als Kurt Cobain zou herkennen.

Ik tekende op een dag mijn afbeelding van “God” toen mijn neven en nichten kwamen. Ik was toen acht. “God” had blond haar en blauwe ogen en een blonde baard. Mijn neven, rond de veertien of vijftien, vroegen me of het Kurt Cobain was. Ik was in de war totdat ze me een foto van Kurt lieten zien, de man in mijn dromen toen ik zes jaar oud was, die ik helemaal vergeten was, en ik glimlachte en zei opgewonden: “Dat was ik!”

Lees ook:   Deze kinderen herinneren zich hun vorige levens

Mijn neven en nichten dachten dat ik gewoon een overactieve verbeelding had en ging er mee akkoord. Ik had ook dromen van de videoclips. In Come As You Are, wilden ze dat ik op de kroonluchter slingerde, waar ik doodsbang voor was, omdat ik  doodsbang was en omdat ik me altijd het slechtst mogelijke scenario voorstel, zoals; wat als het mijn gewicht niet kan dragen en Ik sterf? Haha. Ik herinner me dat de regisseurs in de Come As You Are-video wilden dat ik op het gras lag en de camera kuste. We deden het meerdere keren en meerdere keren raakte ik geïrriteerd door hen, maar voordat ik het allemaal opblies, kreeg ik het eindelijk goed zoals ze wilden dat ik het deed.

Ik herinner me dat ik die hond zag die ze met iets in zijn nek in de video zouden stoppen. Het was in zekere zin wit en had de vorm van een lampenkap. Ik herinner me nog voordat ik de Heart Shaped Box-video maakte, ze wilden dat ik een zilveren doorzichtige jas zou dragen, en ik begreep niet waarom, dus ik deed het uit en toen moesten ze het weer aantrekken. Ik vond het in eerste instantie niet leuk, maar toen ik de video maakte, raakte ik eraan gewend, maar deed het meteen daarna weg.

Ik herinner me dat ik bij Smells Like Teen Spirit erg gefrustreerd raakte over de regisseur omdat de video-opname zo lang duurde. Ik verwachtte dat ik er gewoon in zou gaan en er klaar mee was. Ik herinner me ook de menigte tieners in de shoot die helemaal in de war raakten en de regisseur schreeuwde en schreeuwde maar naar hen. Ik herinner me de foto shoots en de spanning in de band tussen de leden. Ik herinner me dat ik gitaar speelde, terwijl ik Frances tegelijkertijd probeerde te bekijken, en Courtney kwam terug, waar ze ook was en begon tegen mij te schreeuwen en ik werd boos op haar.

Ik herinner me dat ik Frances vasthield, en haar een bijnaam gaf, “Bean.” Ik herinner me zelfs dat ik nog een tiener en een kind was. Ik herinner me Courtney in haar witte jurk en fotografen die foto’s maakten van ons kleine gezin. Ik ontdekte pas wie ik was toen ik veertien of vijftien was. Ik ga gewoon eerlijk zijn, in het begin vond ik het niet leuk, wie mijn vroegere zelf was of de muziek. Het trof me niet dat dit [Kurt Cobain] was,  geloof het of niet.

Op een dag was ik aan het nadenken over die dromen die ik had en ik begreep het uiteindelijk. Dit is wie ik was. Waarom anders had ik al deze dromen over een persoon die ik nog nooit eerder heb gezien, plaatsen waar ik nog nooit eerder ben geweest, enz. Het kostte me een tijdje om dat ook te laten inzinken. Ik geloofde het niet. Ik heb nooit eerder in reïncarnatie geloofd. Tot nu.

Nu, voordat mensen verder gaan met te zeggen dat ik gewoon aandacht wil of dat ik een gek ben, geobsedeerd door Kurt Cobain, laat me gewoon zeggen dat, ja, ik heb geen bewijs van wat dan ook, maar waarom zou ik dit verzinnen? ? Waarom zou ik mijn tijd verspillen alleen om mensen te vermaken? Er is zoveel dat ik me herinnerde.

Dan was er de droom van mijn dood, die ik niet zal bespreken omdat het erg privé is en me nog steeds achtervolgt. Mijn moeder vertelde me dat zij en mijn biologische vader het sinds 1993 probeerden om mij te krijgen, maar dat konden ze niet. Artsen zeiden dat er niets mis met haar was. Ze was absoluut perfect gezond en prima. En toen, in september 1994, werd ze zwanger van me, vijf of zes maanden na de dood van Kurt.

Ik ben nu achttien, bijna negentien jaar oud, en ik kwam in dit leven als een vrouw. Ik waardeer dit leven, maar ik mis mijn oude. Wat ik het meest mis is mijn dochter. Ik zou alles geven om een ​​eenvoudig gesprek te hebben met de mensen uit mijn verleden, vooral met haar. Ik probeer nog steeds mijn vorige leven te overwinnen en te genezen, zodat ik in deze kan leven. Vrede, liefde, empathie. -Kurt Cobain.

Gerelateerde berichten