web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

De man die verdronk, naar het hiernamaals ging en terugkeerde

Een man genaamd Phil Roiz zei dat hij, nadat hij was verdronken, in een soort “wachtkamer” belandde waar andere mensen waren die net waren overleden. En toen brachten twee mysterieuze mensachtige figuren hem terug naar de aarde. Roiz sprak over zijn ervaring in een nieuwe BDE-video van het YouTube-kanaal “The Other Side BDE”.

In 2012 kreeg hij voedselvergiftiging en was erg ziek . Tijdens het douchen braakte hij, verloor zijn evenwicht en viel op de vloer van de douche en stootte zijn hoofd. Maar dit was niet de oorzaak van zijn “dood”, maar het feit dat toen hij viel, hij de doucheafvoer met zijn lichaam zodanig blokkeerde dat het water de cabine snel begon te vullen.

Roiz herinnert zich hoe hij probeerde te vechten, maar hij had helemaal geen kracht en het water bedekte uiteindelijk zijn gezicht. En toen kwam hij op een vreemde plek terecht.

‘Het volgende dat ik me herinner, is dat ik op een plek ben die eruitziet als een kamer, zo groot als een normale slaapkamer. Er was de vloer van mijn badkamer, maar er waren andere mensen om me heen in andere kamers,” zei hij.

0c5634149bc47582cb47cc23c9a41548 AnGel-WinGs.nl

“Ik zag dat er andere mensen om me heen waren, rechts van mij lag een man op de grond, hij zat op handen en voeten te kreunen. Hij zag eruit alsof hij ook vergiftigd was met voedsel.

Lees ook eens:  Planetaire Verblijven

Ik hoorde ook een vrouw in de buurt kreunen, en ik kon echt weten wat ze dacht. Ze was verdrietig omdat ze was overleden en ze had kleine kinderen die ze niet alleen wilde laten.

Ik realiseerde me niet dat ik nog niet helemaal dood was, maar ik was blijkbaar “in de rij voor de hemel” of waar je heen gaat na de dood om te ontspannen of uit je aardse lichaam te komen of wat dan ook. Dat soort, ik weet het niet.

Het leek alsof we hier allemaal tegelijk aankwamen en het was als een grote rij.

Ik kreeg de indruk dat we ergens heen gaan, misschien op weg naar de geestenwereld of ergens waar je heen zou kunnen gaan om je ziel te veranderen, een ander lichaam te krijgen en terug te komen om te reïncarneren of zoiets”.

Phil Roiz woont in Dallas, Texas . Hij denkt dat hij zich vervolgens heeft vergiftigd met een oude over de datum verpakte salade uit de supermarkt. Op een gegeven moment, toen hij al thuis was, voelde hij zich erg zwak worden. Toen kreeg hij pijn in zijn maag, moest hij overgeven en toen hij ’s avonds naar bed ging, kon hij lange tijd niet in slaap vallen. En de volgende ochtend ging hij voor het werk douchen, en daar overkwam hem alles. En hij was bijna klaar om te gaan waar de andere doden gingen, maar plotseling verschenen er twee mensachtige wezens voor hem.

Lees ook eens:  Wat betekend een soulmate?

“Deze twee wezens kwamen naar de kamer waar ik was en keken op me neer. Ze leken op mannen. Ik herinner me hun gezichten niet specifiek. Ik weet niet meer of ze lang haar en baarden hadden of dat ze er misschien uitzagen als engelen of iets dergelijks, maar ik kreeg de indruk dat het mensachtigen waren, maar toch niet helemaal zoals wij.

Degene rechts van mij zei tegen degene links van mij: “Wat doet hij hier? Hij hoort hier niet. Stuur hem terug naar de douche.’

En ik verliet meteen mijn “kamer” of mijn “bubbel”, draaide me om en ging terug door de tunnel van licht. Het was geen wit licht, het was als gekleurd licht. Dan eindigt de herinnering aan deze scène en word ik “wakker” onder mijn douche.

Hij was echter nog niet teruggekeerd naar zijn lichaam. Phil begreep dit meteen, want hij voelde geen pijn. Toen zag hij dat hij naar zijn lichaam keek en dat slechts een klein deel van zijn hoofd boven het water uitstak. Alles zag er zo vreemd uit dat Phil niet eens meteen door had dat hij naar zijn eigen lichaam keek.

Maar na enkele ogenblikken keerde Phil terug naar zijn lichaam en had hij eindelijk de kracht om zelf uit het water op te staan. Hij was gered.

Lees ook eens:  Hoe zag Jezus er uit?

Phil zegt dat dit incident hem voor altijd heeft veranderd.

“Ik maak me geen zorgen meer over de dood. Ik weet dat we blijven leven en dat onze ziel voor altijd leeft, en we gaan naar verschillende plaatsen. Ik ben de motivatie voor mijn carrière kwijtgeraakt, om de carrièreladder te beklimmen en veel geld te verdienen. Veel dingen hebben geen betekenis meer voor mij.

Ik heb nu geen behoefte om super mooie materiële goederen te hebben. Ik ben nu een ander mens. Ik ben veel spiritueler, niet zo religieus, niet zo georganiseerd religieus, maar ik ben veel spiritueler dan voorheen.

Tijdens deze ervaring heb ik de Heer of God, onze vader, niet gezien, hoewel ik weet dat ze bestaan ​​- ik had gewoon niet veel tijd.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥