web analytics

M3GAN

Beetje creepy wel…
Ik ga deze nog kijken.

Maak kennis met M3GAN. je nieuwe beste vriend.

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd als de beste metgezel van een kind en de grootste bondgenoot van een ouder. M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedrobot Gemma (Get Out’s Allison Williams) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze vriend en leraar, speelkameraadje en beschermer wordt voor het kind met wie ze een band heeft. Wanneer Gemma plotseling de verzorger wordt van haar achtjarige weesnichtje Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), is Gemma onzeker en onvoorbereid om een ​​ouder te zijn. Onder grote werkdruk besluit Gemma haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging beide problemen op te lossen – een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal hebben.

Lees ook:   Alegria ღ CIRQUE DU SOLEIL

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button