web analytics
11:11 Dubbele getallen
Films en Muziek

M3GAN

Beetje creepy wel…
Ik ga deze nog kijken.

Maak kennis met M3GAN. je nieuwe beste vriend.

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd als de beste metgezel van een kind en de grootste bondgenoot van een ouder. M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedrobot Gemma (Get Out’s Allison Williams) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze vriend en leraar, speelkameraadje en beschermer wordt voor het kind met wie ze een band heeft. Wanneer Gemma plotseling de verzorger wordt van haar achtjarige weesnichtje Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), is Gemma onzeker en onvoorbereid om een ​​ouder te zijn. Onder grote werkdruk besluit Gemma haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging beide problemen op te lossen – een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal hebben.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥