web analytics

The watcher serie Netflix

Vertelt het waargebeurde verhaal van een echtpaar dat wordt weggepest uit hun droomhuis door een man die zichzelf The Watcher noemt.
In The Watcher volgen we een echtpaar genaamd Dean en Nora Brannock die recentelijk hun droomhuis hebben gekocht in de idyllische buitenwijk van Westfield, New Jersey. Ze hebben al hun zuurverdiende spaargeld in de woning gestoken, maar dan blijkt al snel dat de buurt het niet zo heeft op nieuwe gasten. Aanvankelijk blijft het bij afkeurende blikken en fronsende wenkbrauwen, maar het duurt niet lang voor de situatie steeds grimmigere vormen begint aan te nemen. Wanneer er op een dag onheilspellende brieven op de mat vallen van iemand die zichzelf ‘The Watcher’ noemt, lijken ze het doelwit te worden van regelrechte terreur, waarbij de sinistere geheimen van de buurt aan de oppervlakte komen.

https://www.netflix.com/nl/title/81380441

Ik vond het een toffe serie!
Leuk om naar te kijken, niet te eng ofzo!

Lees ook:   Gladiator - The Wheat

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button