9 Verbazingwekkende reïncarnatie-verhalen van kinderen

9 Verbazingwekkende reïncarnatie-verhalen van kinderen

Hieronder is een fragment uit Wayne’s nog meest recente boek, Memories of Heaven , dat perfect zijn geloof illustreert in veel meer dan alleen deze aardse ervaring.

 

Toen mijn co-auteur Dee Garnes en ik persoonlijke anekdotes over de herinneringen aan de hemel, van jonge kinderen vroegen, openbaarde reïncarnatie zich onmiddellijk als een belangrijk thema en we realiseerden ons al snel dat het een hoofdstuk zou worden in het boek dat we aan het creëren waren. Het lijkt erop dat jonge kinderen vaak heel specifieke herinneringen hebben aan een vorig leven, als iemand in hun huidige familie . In veel gevallen wordt de ziel blijkbaar een terugkeerder naar de aarde door een andere ziel binnen het gezin, als kind terug te keren.

Een baby die in een gezin wordt geboren, kan de ziel zijn van een geliefde die voorheen is gestorven, maar dit wil niet zeggen dat elke baby die in een gezin wordt geboren, een gereïncarneerde voorouder is. Echter, na het onderzoeken van de berg aan bewijs, veel van het werd ons aangeboden door zeer erkende wetenschappers, heb ik mijn geest voor deze realiteit geopend.

Hier zijn slechts enkele voorbeelden van verhalen uit het boek over dit thema.

Mijn moeder was zwanger en verloor de baby, die Nicole zou heten. Ongeveer twee jaar later werd ik zwanger en besloot ik mijn baby Nicole te noemen. Mam en ik hadden het over de mogelijkheid dat het dezelfde ziel was die door haar probeerde te komen.

Toen Nicole ongeveer vijf jaar oud was, zei ze: “Mamma, voordat ik in je buik was, zat ik in de buik van Gammie.” Ik barstte in tranen uit en belde natuurlijk mijn moeder meteen om haar te vertellen wat Nicole zojuist had gezegd. Dat was onze bevestiging.

– JODY STRUCK AMSBERRY

Toen mijn kleindochter, Elise, ongeveer twee jaar oud was, merkte ik haar op hoe ze me deed denken aan mijn grootmoeder, die me gedeeltelijk had opgevoed en ongeveer 50 jaar geleden was overleden. Elise zei: “Ik weet het, omdat ik haar ben.” Op die jonge leeftijd maakte ze geen grapje of probeerde ze me op te zetten. . . ze beweerde alleen maar wat waar was voor haar. Haar verklaring was zo diepzinnig. Ik zal het nooit vergeten.

– JACQUELINE JEWETT
Santa Rosa, Californië

Wayne Dyer met zijn kleinkinderen

Mijn kleinzoon, Louis-David, was ongeveer vier of vijf jaar oud toen hij herinneringen begon te geven aan mijn vader, die hij nog nooit had ontmoet, glimlachend met dezelfde bijzondere glans in zijn ogen toen hij dingen deed die vergelijkbaar waren met hoe mijn vader het had gedaan hen. Op een dag zei hij tegen mij: “Ik herinner me dat ik hem was. . . Ik herinner me jou. “We hadden geen films of specifieke foto’s; we hadden het vaak over oma, maar zelden over opa.

Tot op heden vraag ik me nog steeds af, ook al heb ik geen bewijs van vorige levens. Mijn vader is ten oorlog getrokken en heeft hem volledig vernietigd. Louis werd platvoet geboren – ik veronderstel dat als hij mijn vader is, hij zeker niet opnieuw wilde vechten. Mijn vader had één arm gedeeltelijk gebogen aan de elleboog (ik wist nooit waarom) – Louis viel en brak zijn arm, en nu beweegt zijn arm op dezelfde gedeeltelijk gebogen manier. Er zijn nog veel meer dingen zoals die voorbeelden. Ik zeg niet dat ik dit of dat geloof; Ik vermeld alleen waarnemingen.

– SYLVIE PERRAS
Laval, Quebec, Canada

Jaren geleden, toen mijn dochter nog geen drie jaar oud was, werkte ik in de nachtdienst als een geregistreerde verpleegster en bracht ik mijn dagen door met dutten op de bank om ‘haar in de gaten te houden’. Ze was altijd een zorgzame kleine en zou kom langs en streel mijn hoofd terwijl ik nijd. Op een bepaalde dag terwijl ze op mijn hoofd en gezicht aaide, zei ze (en ik zal dit altijd onthouden): “Weet je dat niet meer? Ik was je moeder. ‘

Dat maakte me wakker! Ik moet er verbaasd uitzien, want toen herhaalde ze hetzelfde. Ik heb het mijn man verteld en we stonden allebei open voor het idee dat ze misschien herinneringen aan die tijd tussenin heeft. Naarmate de jaren vorderden, vroeg ik haar vaak of ze zich dat nog herinnerde, en natuurlijk, als ze ouder werd, lachte ze en zei ze: “Ja, en vergeet het niet!”

– SUZANNE ROBINSON
Seminole, Florid

Toen ik twee was, vertelde mijn zoon me: “Ik ben je vader en zoon.” Hij werd geboren op dezelfde dag dat mijn vader stierf.

– HANS GROENLAND *

Toen mijn dochter drie of vier was, was ze gefrustreerd nadat ik haar iets had uitgelachen. Ze legde haar handen op haar heupen, staarde me recht in de ogen en zei: “Wel! Zo werkte het niet toen ik je moeder was. ‘
Ze bleef spelen en liet me daar staan, volkomen verbluft. Het had een toevallige opmerking kunnen zijn, maar de kalme autoriteit waarmee het werd gesproken, gaf me een pauze.

– DY CYMRAES
Westminster, Maryland

Mijn zoon was twee en speelde aandachtig met zijn speelgoed toen hij feitelijk zei: “Weet je nog toen je een baby was en ik je altijd voedde?”
Hij werd geboren een jaar na de dag dat mijn grootvader stierf. Op een dag, toen hij vijf was, vroeg hij me: “Welke dag is het?”

“Donderdag”, antwoordde ik.

“Nee, zoals, welke datum is het?” Het was de verjaardag van mijn opa.

– STACEY KNIGHT-GRIFFITH
Rochester, Illinois

Ik ontmoette een arts een tijdje geleden (ik zal haar “Mary” noemen) die me een heel interessant verhaal vertelde. Maria’s eerstgeboren kind stierf voordat ze één was. Mary zong een slaapliedje dat speciaal voor haar baby was, en toen ze plotseling stierf, zong Mary dat lied nooit meer. Na zeven jaar had Mary nog een klein meisje dat op vierjarige leeftijd met het slaaplied begon te zingen. Mary verstarde en vroeg haar dochter hoe zij het lied kende. Het antwoord van het kind was: “Mama, je zong het altijd voor mij.”

Maria werd daarna een ware gelovige en begreep dat je je moeder en vader kiest voordat je geboren wordt.

– ANNA KIELY
Victoria, Australië

Mijn drie jaar oude dochter vertelde me dat ze de kleine jongen van haar oma Rosie was. Ik zei tegen haar: “Nee, je bent altijd een klein meisje geweest.” Ze zei: “Je begrijpt het niet – ik was haar kleine jongen en ik stierf toen ik bijna vier was.” Ik wist niet genoeg om te volgen andere vragen, zoals ‘Waar woonde je?’ enzovoort. Maar bijna tien jaar later ontdekte ik dat de zoon van Rosie op ongeveer drie jaar oud was gestorven en dat beide kinderen blauwe ogen en blond haar hadden.

Mijn dochter is nu 30 en heeft hier geen herinnering aan.

JUDY KNICELY
Newark, Ohio

Ik spoor u aan om zo nieuwsgierig te zijn naar de kleintjes als mogelijk, zonder te lijken te twijfelen, behandel hun verklaringen als feitelijk en moedig hen aan om vrijuit en open te spreken over hun eigen unieke inzichten. Je zult vaak merken dat er details zijn die het toeval ver overstijgen, wat wijst op de waarachtigheid van wat ze rapporteren.

Hebben uw kinderen of kleinkinderen ooit gezegd iemand anders te zijn? Voel je vrij om hieronder een opmerking of verhaal achter te laten.

Gerelateerde Berichten