web analytics
...
Leven na dit LevenReincarnatie

Bijna dood ervaringen van mensen

Bijna dood ervaringen van mensen

732cb5a86a39a80449ed51dc320183c8 via Angel-Wings-Ik overleed en ik herinner me alles.
Hier zijn de belangrijkste punten: Ik werd begroet door mijn vader, hij was een paar maanden daarvoor overleden, en we brachten enige tijd observerend door bij mijn operatie van ‘net achter de sluier van “het echte leven” en de na het leven’. We spraken veel over persoonlijke dingen, maar hadden bv ook kritiek op de medische staf ( alsof we iets over chirurgen wisten). Hij liet me zien dat je aan de overzijde altijd het heden, verleden en toekomst ziet. Je gaat en staat waar je wilt (zolang je ziel er al eerder is geweest) en waar je bv nodig bent. U kunt op meerdere plaatsen zijn. Zijn voorbeeld was dat hij 100% bij mij kan zijn in een tijd die ik hem nodig heb en hij kan er ook 100% zijn voor mijn moeder of broer of iemand anders die om zijn troost vraagt of die hij wil controleren.
Hij moest me overtuigen om terug te gaan naar het “echte leven”. Ik was dood voor slechts een paar minuten, maar het voelde alsof ik had uren had gesproken met mijn vader en het krijgen van een korte rondleiding van de andere kant.

-Er was geen god. Mijn vader legde uit dat het idee van hemel en hel echt is, maar niet hoe mensen erover nadenken. Het leven is alles over de verbindingen die je maakt en relaties die je bouwt, want in het leven hierna, zul je worden begroet door degenen die van je hielden …. Als niemand je groet, is dat de hel…

-Ik zag het toekomst voor me, en achter me was het verleden. Ik kon overal heen in mijn verleden, en het verleden van een van de andere levens die mijn ziel had geleefd. Ik kon ook de toekomst zien, maar dat heb ik niet gedaan. Het was een grote kamer, zeer donker en met een warm en gezellig gevoel, een beetje als een museum van herinneringen maar ook de mogelijkheid om te kijken naar degenen die ik liefheb. Als ik weer wakker ben in de grote ziekenzaal, denk ik dat als ik me langer met mijn vader had kunnen onderhouden, weet ik zeker dat ik nog meer zou hebben geleerd( of er voor altijd zou willen blijven).

Lees ook:   Regressie vorig leven WOII

-Sommige dingen zijn zoals het is, maar we hebben wel altijd een vrije wil
Mijn vader moest me echt overtuigen om terug te gaan. Dat wilde ik niet. Ik wilde bij hem blijven in gelukzaligheid. Maar hij vertelde me dat mijn moeder en broer me nodig hebben, en dat als ik bij hem bleef (wat ik zou kunnen) het mijn moeder en broer nog meer zou doen lijden. Dus ik kwam terug om hun mogelijke pijn te voorkomen. .

-Ik stond meteen op uit de stoel na gebeten te zijn door een slang. En mijn buurman hielp een tourniquet te maken op om mijn arm. Ik ging toen naar het ziekenhuis en ik lag in het ziekenhuis bed en de arts nam de TOURniqueTE die was gevouwen om mijn arm en begon gewoon staren naar mij, alsof hij wachtte op een reactie. Toen begon ik tot God te bidden, dat als ik sterf, om mij te accepteren. Ik begon toen te schudden, heen en weer, en dat was zeer onaangenaam. Ik zie dat de dokter me nog steeds in de gaten houdt. Ik stopte toen met ademen volgens mijn medische gegevens. Ik zweefde toen boven de aarde. Ik begon te denken misschien nu dat ik dood ben, kan ik reizen naar verschillende landen. Ik probeerde het , maar kon niet bewegen. Dan als binnen een seconde was ik in dat prachtige licht, het had dezelfde kleur als rond de zon. Ik probeerde te kijken naar mijn handen, maar kon ze niet zien of iemand anders. Ik begon bang te worden en toen kwam dit overweldigende gevoel van liefde en vrede over me heen. Ik had geen zorgen. Ik hoorde andere mensen in het licht praten. Ze vroegen me wanneer Jezus terugkomt. Mijn hele leven flitste voor me voorbij. Ik dacht aan mijn moeder en dochter maar besloot dat ik wilde blijven omdat het zo goed was. In mijn ziel besloot ik op te geven. Er was toen een groot rond licht met een andere kleur waarvan ik op dat moment voelde dat het God was. En ik dacht bij mezelf dat ik het niet verdien om hier te zijn. Ik ging toen langzaam terug naar mijn lichaam en werd wakker met een glimlach op mijn gezicht. De volgende dag was ik gevuld met woede wetende dat ik terug kwam naar de aarde en niet langer was gevuld met die liefde en vrede

Lees ook:   Relaties in de hemel

-“Het hiernamaals is zo echt dat deze wereld nep lijkt.”

Hij zei: “Ik keek van bovenaf naar mijn levenloze lichaam. Ik kon zien en horen hoe mijn vrienden mijn naam riepen om me wakker te maken.

“Ik keek naar de omgeving om mijn lichaam en ik kon alles zien in prachtig intense, sprankelende en levendige kleuren.”

Edward zag toen flashbacks van zijn hele leven, vanaf het moment dat hij werd geboren tot aan zijn dood.

Op dat moment viel hij terug op zijn lichaam toen hulpverleners hem probeerden te doen herleven.

Edward zei: “God sprak nooit met me toen ik mijn BDE had, maar ik geloof dat het doel van het leven liefde is, want God is liefde.

“In zekere zin denk ik dat ik alleen bevestiging nodig had dat God bestaat. God gaf die bevestiging aan mij. Deze ervaring heeft me volledig veranderd.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button