web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Eerste generatie laserenergiewapens door het Amerikaanse leger naar het Midden-Oosten gestuurd

Tegen DEW moet je het dak blauw verven, zegt men… DEW werkt niet op blauw… bizar hé!? Oprah Winfrey heeft haar dak naar het schijnt al blauw geverfd.

-Begin vorige maand stuurde het Amerikaanse leger vier op Stryker gemonteerde laserprototypes van 50 kilowatt naar het Midden-Oosten voor tests in de echte wereld, waarbij ook stofdeeltjes naar beneden werden gericht, zo onthulde de nieuwe vicechef van de dienst, generaal James Mingus, aan Breaking Defense.

“Het is een prototype, maar we willen experimenteren in een live-omgeving”, zei Mingus woensdag in zijn eerste interview sinds hij in januari werd beëdigd als vice-chef. “Is het 100 procent klaar? Gaat het perfect werken? Waarschijnlijk niet, maar we gaan ervan leren.”

Tijdens een ontbijt in februari zei legerchef-generaal Randy George dat de regio van het Amerikaanse Centrale Commando (CENTCOM) klaar is om nieuwe contra-onbemande luchtsystemen (C-UAS) te ontvangen als onderdeel van zijn nieuwe ‘transforming in contact’-push waarbij gebruikers, ontwikkelaars en testers kunnen samenkomen en feedback geven. Een deel van dat initiatief omvat schijnbaar het prototype van de Directed Energy Manoeuvre Short-Range Air Defense (DE M-SHORAD) dat een laser van 50 kilowatt op Strykers integreert om luchtdrones van klasse 1 tot 3 en inkomende raketten, artillerie en mortieren neer te halen.

Vier van deze prototypes arriveerden begin februari in het operatiegebied van CENTCOM, en de dienst is begonnen met de eerste testactiviteiten, maar niet met live-fire-activiteiten. Toen ze dat eenmaal deden, vermoedde Mingus dat het enkele maanden zou kunnen duren om observaties te verwerken die de rijping van technologie en overnamebeslissingen zouden kunnen stimuleren. ( Bron)

Het leek er op dat geen enkel Amerikaans bedrijfsmediakanaal dit verhaal berichtte, hoewel de Russische media dat wel deden. Het lijkt erop dat alleen militaire websites in de VS dit verhaal publiceerden.

Zou de reden kunnen zijn dat het Amerikaanse leger Rusland probeert te intimideren, terwijl het de meeste Amerikanen in het ongewisse laat over deze nieuwe energiewapens, terwijl zij verhalen over UFO’s, Chinese luchtballonnen en andere soortgelijke ‘nieuws’-verhalen naar voren brengen?

Lees ook eens:  Rode kruis klaagt over te weinig donaties huhuh

In de aankondiging over de inzet van deze experimentele laserwapens werd niet vermeld in welk land ze werden ingezet in het Midden-Oosten, maar mijn beste gok zou Saoedi-Arabië zijn, waar ze de soort woestijnomstandigheden zouden hebben die nodig zijn om deze te testen, in een land dat bevriend is met de VS en maar al te bereid is massavernietigingswapens te kopen.

Hoewel deze militaire aankondiging beweerde dat dit prototypes waren die nog niet klaar waren voor de strijd, bevestigt het wel dat militaire contractanten wel over directe energiewapens beschikken die de Amerikaanse regering aan het testen is. Deze op Stryker gemonteerde lasers van 50 kilowatt worden geadverteerd als een kosteneffectievere manier om drones en andere wapens te onderscheppen en te vernietigen voor een fractie van de kosten van de huidige luchtafweersystemen, waar het Amerikaanse leger tot wel een miljoen dollar aan kan uitgeven. of meer om eenvoudige drones en andere wapens te vernietigen die slechts honderden dollars kosten.

Hoewel de leiders van het Pentagon de noodzaak van dergelijke wapens onderkennen, worstelen ze ook met de kosten per moord voor het lanceren van kinetische interceptors, die in de miljoenen dollars kunnen lopen.

Als gerichte energie-eenheden zoals de DE M-SHORAD vruchtbaar blijken in massa, biedt dit een venster voor het aanzienlijk verlagen van de kill-prijs per eenheid en/of het bieden van commandanten een mix van kinetische en gerichte energie-C-UAS’s om te gebruiken, afhankelijk van de dreiging of weersomstandigheden. ( Bron .)

Is het niet verbazingwekkend dat het leger precies weet hoeveel uw leven waard is, aangezien zij over de gegevens en technologie beschikken om uw “kill-prijs per eenheid” te berekenen, en toch beweert het Pentagon dat het niet over de gegevens en technologie beschikt om zijn eigen begroting bij te houden en te laten zien waar al die miljarden die zij uitgeven aan massavernietigingswapens naartoe gaan?

Ondanks dat het ministerie van Defensie elk jaar de helft van de discretionaire uitgaven van de gehele federale overheid krijgt, onderneemt het niet eens de meest elementaire stappen om fraude te voorkomen en te onderzoeken, zo blijkt uit een nieuw bombshell-rapport.

Het Government Accountability Office (GAO) ontdekte in een rapport in opdracht van senator Bernie Sanders (I-Vermont) dat het Pentagon – het enige federale agentschap dat nooit een audit heeft doorstaan ​​– er herhaaldelijk niet in is geslaagd adequaat te reageren op fraude, ondanks duizenden fraudegevallen gevallen in de afgelopen jaren, en ondanks eerdere aanbevelingen voor fraudepreventie door GAO-onderzoekers.

Volgens interviews met functionarissen van het Pentagon en analyses van meer dan 4.700 strafrechtelijke fraudeonderzoeken tussen 2015 en 2021 slaagt het Pentagon er niet in om eenvoudige data-analysemethoden voor fraudebestrijding toe te passen, zoals het vergelijken van openbaar beschikbare gegevens en informatie met interne inlichtingen, en doet het dat in feite regelmatig niet. zelfs publiek beschikbare inlichtingen nastreven in gevallen waarin dat nodig zou zijn. ( Volledig artikel .)

Het feit is dat, hoewel wij, het volk, het Amerikaanse leger financieren, we geen idee hebben hoe dat geld wordt uitgegeven, terwijl de particuliere militaire aannemers rijk worden door het financieren van oorlogen en het bevorderen van massamoord en genocide over de hele wereld.

Wapenfabrikanten boeken torenhoge winsten uit Amerikaanse wapenverkopen in 2022

Oorlog is altijd big business geweest in de Verenigde Staten. Volgens het baanbrekende anti-oorlogsessay ‘War is a Racket’ zag buskruitfabrikant Du Ponts zijn winst tijdens de Grote Oorlog met meer dan 950% stijgen.

De Amerikaanse wapenverkoop aan andere landen schoot omhoog in 2022, wat wapenfabrikanten een aardig winstbedrag opleverde, zo blijkt uit gegevens die woensdag door het ministerie van Buitenlandse Zaken zijn vrijgegeven.
De Amerikaanse wapenverkoop aan andere landen is, grotendeels gedreven door de reactie van de NAVO op de speciale militaire operatie van Rusland in Oekraïne en de toegenomen spanningen in Azië, gestegen van 35,8 miljard dollar in 2021 naar 51,9 miljard dollar in 2022.

De directe wapenverkoop van in de VS gevestigde wapenfabrikanten kende ook een enorme stijging, van 103,4 miljard dollar in 2021 naar 153,7 miljard dollar in 2022. ( Bron .)

Waar kunnen we anders nieuwe energiewapens zien testen? Sommigen hebben gesuggereerd dat ze worden gebruikt om “bosbranden” te veroorzaken, zoals vorig jaar in Maui .

Lees ook eens:  Wereldwijde COVID-top, VAIDS & wereldwijde overname – WHO-pandemieverdrag

Vorig jaar publiceerden we een rapport van een vermeende klokkenluider die voor Raytheon werkte bij het IceCube Neutrino Observatorium op de Zuidpool, waar hij beweerde dat er experimenten waren uitgevoerd om aardbevingen te veroorzaken. Zien:

Klokkenluider beweert dat Antarctica IceCube Laboratory energiewapens heeft die aardbevingen kunnen veroorzaken

Het bestaan ​​van energiewapens is zeker geen complottheorie. Maar wat wij (het grote publiek) niet weten is hoe ver deze technologie zich precies heeft ontwikkeld en waar al deze experimenten zouden kunnen plaatsvinden, aangezien dat geen publieke informatie is, en ook niet hoe geavanceerde Chinese en Russische militaire directe energiewapens zich hebben ontwikkeld. kennis.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥