web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Pfizer Insider geeft toe dat mRNA binnen enkele maanden MILJARDEN zal doden

Experimentele mRNA-vaccins zullen al onze medicijnen gaan vervangen, aldus Bill Gates, Pfizer en Moderna, die waarschuwen dat de mensheid gedwongen zal worden elk jaar honderden mRNA-prikken te ondergaan als we willen blijven deelnemen aan de samenleving.

Als dat de prijs is, reken dan maar af. Omdat we elke dag meer te weten komen over de rampzalige effecten van de niet-geteste mRNA-vaccins.

Er zijn legioenen mensen geweest die plotseling zijn gestorven of verwoestende gevolgen voor de gezondheid hebben ondervonden, waaronder jonge en gezonde mensen, en een ongekend aantal professionele atleten.

Terwijl de reguliere media opzettelijk  doen alsof ze verbijsterd zijn, is er nu een vloedgolf aan informatie over de desastreuze effecten van mRNA, waaronder onderzoeken in de meest prestigieuze medische tijdschriften ter wereld.

Deze informatie dringt nu door de kunstmatige barrières die zijn opgetrokken door de poortwachters van de mondiale elite in de media en Big Tech, en de resultaten zijn, eerlijk gezegd, schitterend om te zien. Elke dag worden meer mensen zich bewust van de misdaden van de globalistische elite en eisen gerechtigheid.

Wil je zien hoe dit er in de praktijk uitziet? We hebben de beelden die bewijzen dat de mensen wakker worden en dat de reguliere media gedwongen worden toe te geven dat de zogenaamde complottheoretici altijd gelijk hadden.

Vorige week was er op de Nederlandse televisie een uitzending met deskundigen die openlijk opriepen tot onmiddellijke opschorting van genetische mRNA-vaccins. Waarom? Houd je goed vast, mensen. Het blijkt dat baanbrekende wetenschappelijke rapporten in de meest prestigieuze tijdschriften ter wereld eindelijk hebben bewezen wat zogenaamde complottheoretici al die tijd al wisten.

Het mRNA verandert het menselijk DNA volledig en onherstelbaar. En dit is een heel, heel slechte zaak.

Volgens de leidinggevenden van Big Pharma “komt er een tsunami van mRNA-medicijnen aan”, ook voor hartziekten en kanker, wat toevallig de twee belangrijkste problemen zijn die in de eerste plaats door mRNA-prikken worden veroorzaakt. Dit is Melissa J. Moore, de Chief Scientific Officer bij Moderna:

Lees ook eens:  Coronaklachten? 'Slik maar paracetamol', hoort thuiszorgpersoneel

In plaats van voor een internationaal tribunaal te worden gedaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid, regeert de globalistische elite over de massa, en pocht dat de lockdowns, gezichtsmaskers en gedwongen prikken van Covid nog maar het begin waren.

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg was, pochte de wetenschappelijk directeur van Moderna ook dat Big Pharma binnenkort mRNA rechtstreeks in de harten van mensen zal injecteren. Ja, ze heeft het over dezelfde harten die gezond waren totdat de uitrol van het vaccin ervoor zorgde dat miljoenen mensen over de hele wereld, inclusief fitte en gezonde jonge mensen en topsporters, omvielen met hartproblemen.

Pfizer verdubbelt ook de inzet van mRNA en wedt een duizelingwekkende 43 miljard dollar dat ‘turbokankers’ op het punt staan ​​over de hele wereld te ontploffen.

Vorige maand verbaasde Pfizer de medische wereld door de overname van Seagen, een klein farmaceutisch bedrijf dat turbokankers behandelt en nauwelijks $2 miljard per jaar verdient.

Aangaande de aard van de overname hebben veel mensen zich op het hoofd gekrabd. Er schuilt iets heel sinisters in de details van deze deal.

De nieuwe overname van Pfizer brengt hen van de mogelijkheid om twee van deze turbokankers te ‘behandelen’ naar zeven van de tien. Niet slecht voor een bedrijf dat de markt wil veroveren bij de behandeling van dezelfde problemen die het veroorzaakt.

Dus wat gebeurt er precies? Laten we nog wat meer horen van de moleculair bioloog die dapper genoeg is om op de Nederlandse televisie de gelederen van het Big Pharma-establishment te verbreken en echte informatie met het volk te delen. Het blijkt dat het spelen van God en het veranderen van menselijk DNA niet zo’n goed idee was – tenzij je toevallig de mondiale ontvolking in gedachten hebt.

Lees ook eens:  Wie is de agressor hier?

De mondiale elite heeft ons herhaaldelijk gewaarschuwd dat zij zichzelf als goden beschouwen en dat wij hen niet in de weg mogen staan. Ze maakten geen grapje. Met de uitrol van mRNA-technologie, die in de armen van miljarden misleide mensen over de hele wereld is gepompt, hebben ze geëxperimenteerd met het menselijk genoom, waarbij ze het DNA van hun slachtoffers hebben gewijzigd, en de resultaten zijn verwoestend geweest.

Het tragische is dat we nog maar het begin van de tragedie hebben gezien. Volgens gelekte documenten van Pfizer zullen de nadelige gevolgen voor de gevaccineerden de komende twaalf maanden veel ernstiger worden.

Het is geen wonder dat 42% van de Amerikanen in een opiniepeiling van Rasmussen Reports vertelde dat zij waarschijnlijk of zeer waarschijnlijk zullen meedoen aan een grote class action-rechtszaak tegen Moderna en Pfizer.

We kunnen niet toestaan ​​dat deze globalisten en biotechbedrijven wegkomen met moord. Aangezien we weten dat de elite vastbesloten is de wereld te ontvolken, is het tijd om een ​​streep in het zand te trekken.

Bron

Laten we hopen dat dit niet waar is aub!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥