web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsGeschiedenisWetenschap & Ontwikkeling

De buitenaardse berichten van Nikola Tesla

  • Tesla geloofde dat hij aan het einde van de negentiende eeuw buitenaardse berichten ontving

Het is geen geheim dat er talloze uitvindingen van Tesla zijn die zijn toegeschreven aan andere ‘uitvinders’. Onder deze uitvindingen bevinden zich de radio en de eerste machine die in staat is naar buitenaards leven te zoeken. De FBI heeft documenten in beslag genomen, waaronder talloze uitvindingen die de tijd van Tesla ver vooruit waren, mogelijke geheime technologie, waaronder een versie van zijn beroemde draadloze zender die radiogolven kon sturen die gericht waren op verre punten van het zonnestelsel.

Hoewel het genie van Tesla onbetwistbaar is, vragen sommige mensen zich af of zijn geest op de een of andere manier waanvoorstellingen heeft gekregen. Wat waar is, is dat Tesla zijn hele leven geïnteresseerd was in het ontwikkelen van technologie om contact te maken met buitenaardse intelligentie en geloofde dat hij, tenminste bij één gelegenheid, een buitenaards signaal had gedetecteerd.

Sinds 1896 geloofde Tesla dat een versie van zijn beroemde draadloze zender gebruikt kon worden om contact te maken met intelligente wezens op andere planeten. In de zomer van 1899 dacht Tesla, terwijl hij in zijn laboratorium in Colorado Springs werkte, een reeks numerieke codes in kosmische radiosignalen te hebben waargenomen, die hij interpreteerde als een teken van intelligentie die afkomstig was van broeken in ons zonnestelsel. Maar is het mogelijk dat Tesla inderdaad een buitenaards bericht heeft ontvangen? Zo ja, waar kwam het vandaan?

Lees ook eens:  Verbazingwekkende oude genetische schijf

Tesla werd door het Rode Kruis gevraagd om de grootst mogelijke prestatie van de mens in de komende eeuw te voorspellen. Onderstaande brief was zijn antwoord.

Een broodnodige transcriptie volgt.

Vertaling

Aan het Amerikaanse Rode Kruis, New York City.

De terugblik is glorieus, het vooruitzicht is inspirerend: er valt veel over beide te zeggen. Maar één idee domineert mijn geest. Dit – mijn beste, mijn liefste – is voor jouw nobele zaak.

Ik heb elektrische acties waargenomen, die onverklaarbaar leken. Hoe zwak en onzeker ze ook waren, ze hebben mij de diepe overtuiging en voorkennis gegeven dat weldra alle menselijke wezens op deze aardbol, als één geheel, hun ogen naar het firmament daarboven zullen richten, met gevoelens van liefde en eerbied, opgewonden door de blijde vreugde. nieuws: “Broeders! We hebben een bericht uit een andere wereld, onbekend en afgelegen. Er staat: één… twee… drie…’

Kerstmis 1900

Nikola Tesla

Vreemd genoeg was Tesla niet de enige die geloofde dat hij berichten ontving van buitenaardse wezens. Marconi, in de geschiedenis de uitvinder van de radio genoemd, dacht zelfs dat Tesla er een paar jaar eerder patent op had aangevraagd dan Marconi, maar ontving ook ‘berichten’ van andere planeten, maar Marconi’s berichten werden afgedaan als een simpele inmenging. Tesla’s zaak was complexer.

Lees ook eens:  Buitenaards DNA ontdekt in de botten van 's werelds oudste menselijke voorouder!

In 1937 zei Nikola Tesla: In 1937 kondigde hij aan:
‘Ik heb het afgelopen jaar veel van mijn tijd besteed aan het perfectioneren van een nieuw, klein en compact apparaat waarmee energie in aanzienlijke hoeveelheden nu door de interstellaire ruimte naar elke willekeurige plek kan worden geflitst. afstand zonder de minste spreiding.” (New York Times, zondag 11 juli 1937.)

Interessant genoeg onthulde LG Lawrence (veldmanager van het Ecola Instituut) in de jaren zeventig een communicatie met buitenaardse wezens:

“Op 29 oktober 1971… tijdens het uitvoeren van verkennende RBS-experimenten [Remote Biological Sensing] in Riverside County, CA, onderschepte het organische transducercomplex van onze veldinstrumentatie een reeks ogenschijnlijk intelligente communicatiesignalen (kleine afstanden en discrete pulsintervallen), terwijl ze per ongeluk achterbleven. wees tijdens een korte rustperiode naar het sterrenbeeld Grote Beer. Het fenomeen hield iets meer dan 33 minuten aan….

“Een enigszins soortgelijk fenomeen werd waargenomen op 10 april 1972…. De schijnbare signalen lijken, afgezien van het feit dat ze schijnbaar zwakker worden, te worden uitgezonden met grote tussenpozen, variërend van weken tot maanden, mogelijk jaren. Tijdens auditieve monitoring werd een zwak, coherent, binair fenomeen opgemerkt. Intervallen tussen snelle reeksen pulstreinen varieerden van… 3 tot 10 minuten….

In de jaren tachtig kon ingenieur Greg Hodowanec enkele van Tesla’s beweringen bevestigen op basis van zijn eigen theorie van de ritmische kosmologie, terwijl hij experimenteerde met een Gravity Wave Detector (GWD) van zijn eigen ontwerp. In 1988 verklaarde Hodowanec dat “…Dergelijke signalen tegenwoordig worden ontvangen met eenvoudige, moderne signaaldetectoren van het scalaire type… coherente modulaties worden ‘gehoord’ in [de microgolf]achtergrondstraling. De meest prominente modulaties zijn drie pulsen (code S), enigszins gescheiden in de tijd, a la Tesla! Af en toe worden ook de code-equivalenten van een E, N, A of K gehoord, maar de meest hardnekkige reactie is SE, SE, enz.

Lees ook eens:  Tijdloos mysterie: eeuwenoud Zwitsers horloge ontdekt in het oude graf van de Ming-dynastie

“Elke ruisdetector van het l/f-type reageert op deze achtergrondmodulatie. De onderzoeker moet echter oppassen dat hij deze reacties niet op ‘lokaal’ niveau creëert door zijn eigen of andere lokale acties. De detectoren zullen bijvoorbeeld ook reageren op hartslagen, ademhalingsacties, lokale bewegingen en mogelijke psychische effecten. De detectoren zijn eenvoudig te maken en de onderzoeker moet deze resultaten gemakkelijk kunnen reproduceren.”

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥