web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

Als Mars ooit bewoond was, wat is er dan mee gebeurd?

https://youtu.be/jClJaUHAyfQ

Als Mars ooit bewoond was, wat is er dan mee gebeurd? Is het leven op Mars begonnen en is het daarna naar de aarde gereisd om te bloeien? Een paar jaar geleden kreeg een langbesproken theorie, bekend als “panspermia”, nieuw leven, aangezien twee wetenschappers afzonderlijk suggereerden dat de vroege aarde een aantal chemicaliën miste die essentieel waren voor het vormen van leven, terwijl de vroege Mars ze waarschijnlijk wel had. Dus, wat is de waarheid achter het leven op Mars?

Na tientallen jaren de rode planeet te hebben bestudeerd, geven wetenschappers toe dat er een grote kans is dat een inslag van een asteroïde of komeet het geloof van de rode planeet heeft veranderd, in vergelijking met de aarde, Mars zit vol met inslagkraters, maar dat is niet zo vreemd sinds Mars heeft een zeer oncomfortabele positie in ons zonnestelsel, pal naast de asteroïdengordel. Hierdoor wordt Mars constant gebombardeerd door asteroïden, in tegenstelling tot de aarde heeft Mars geen grotere maan om hem te beschermen tegen inkomende asteroïden. Terugkijkend in de geschiedenis weten we dat de aarde in het verleden is getroffen door grote ruimterots en sommige van die inslagen hebben mogelijk de geschiedenis van onze planeet veranderd.

-Zover ik heb begrepen en gelezen kwamen de Anunnaki ooit van de rode planeet…
Dat is dus mars.

Ze kwamen naar de aarde om goud te winnen en dit te gebruiken voor hun atmosfeer (Goudstof oid maakten ze ervan???) die was nml kapot…waarschijnlijk door oorlogen die zij toen voerden met wapens die nog erger waren dan wij nu kennen!
Waarschijnlijk was de atmosfeer stukgegaan door wapens als een soort kernwapens, maar zo heftig dat ze alles kapot maakten in die wereld van Mars. In feite is het een planeet die tot stof vergaan is op den duur…
Daarom is het ook zo interessant om te kijken wat er te vinden is via de beelden die we uiteindelijk kregen van Mars.

Lees ook:   Erich von Daiken & Linda Moulton Howe: Antarctica’s Secret E.T. Base & More!

De Mahābhārata      

Schijnt de oude geschiedenis te vertellen over de Anunnaki.
De blauwhuidigen! Goden dus… althans de aardse mens  noemden hen Goden
Blue bloods… royals!

Misschien dat de bijbel wel iets is van Mars, dat, dat daar ooit heeft plaatsgevonden, we weten nog maar zo weinig nml…

https://www.theosofie.net/sunrise/sunrise1997/juliaug1997/mahabharata.html

Lees op deze website over de Anunnaki bij de categorie Rh negatief

Rh Negatieve bloedgroepen

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien