web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edelstenen

Edelstenen en karakter

Het is voor een persoon erg belangrijk dat de edelsteen of halfedelsteen die hij draagt ​​past bij zijn uiterlijk, past bij het gekozen beeld en wordt gecombineerd met andere accessoires.

De kleurvariatie van luxe stenen biedt enorme keuzemogelijkheden.

Maar hoe karakteriseert deze of gene keuze het menselijk karakter?
  • Diamant
   Deze prachtige steen wordt gekozen door mensen met een open hart en een vriendelijke ziel. Diamantdragers zijn slimme en opgewekte individuen, doelgericht en positief, in staat om zelfs in de meest onvoorspelbare en moeilijke situaties de kalmte te bewaren.
  • Smaragd
   De vrolijke groenachtige tint van smaragd wordt een favoriet voor vrolijke, vrolijke individuen, liefhebbers van luidruchtige gezelschappen en dansen tot in de ochtend. Sprankelende ogen en liefde voor anderen, kenmerkend voor de eigenaar van een smaragd, trekken veel vrienden aan, welsprekend optimisme overwint vanaf de eerste kennismaking. Iemand die de voorkeur geeft aan smaragd weet uit de eerste hand wat geluk is; hij heeft geluk en is zeker voorspoedig.
  • Robijn
   Dappere mensen met vuur in hun hart zullen een prachtige robijn kiezen: het is degene die het beste de ziedende vitale energie weerspiegelt die kenmerkend is voor de eigenaar van sieraden met deze steen.
   Heb je behoefte om nieuwe krachten in jezelf te ontdekken? Het is de robijn die het amulet zal worden dat de eigenaar veel positieve energie kan geven.
  • Saffier
   Iemand die voor saffierjuwelen kiest, is zeker een diepzinnig en gevoelig persoon. Hij houdt van mensen en kan een werkelijk magisch en kalmerend effect hebben op de mensen om hem heen. Oprecht en uiterst waarheidsgetrouw geeft hij anderen een gevoel van betrouwbaarheid en standvastigheid, vertrouwen in de toekomst. Saffier is een steen van een holistische en zelfvoorzienende persoonlijkheid, die in staat is een positieve houding ten opzichte van de wereld en anderen te delen.
  • Tanzaniet
   Beroemd om zijn heldere tint, zal de onlangs ontdekte steen zeker een persoon aantrekken die vatbaar is voor esoterie en mystiek. De intuïtie van zulke mensen is extreem ontwikkeld, hun instincten zijn aangescherpt. Degenen die voor tanzaniet kiezen, kunnen, met een grondige studie van de psychologie, genezen van ernstige depressies en de harten en zielen van mensen genezen.
   De eigenaren van tanzaniet zijn echte bronnen van optimisme voor anderen, individuen die genereus energie delen en in staat zijn tot genezing.
  • Parel
   Het is moeilijk om een ​​parel een kostbare steen te noemen, maar de zeldzaamheid en waarde van grote parels maakt ze niet minder aantrekkelijk en waardevol: het is niet voor niets dat vorsten en leden van adellijke en rijke families er al lang hun kleding en accessoires mee versieren. .
   Het is interessant dat parels als decoratie de voorkeur hebben van sterke en veerkrachtige individuen met een vriendelijk en liefdevol hart, degenen wier wijsheid en doorzettingsvermogen kunnen verrukken en aantrekken.
  • Topaas
   Een voortreffelijke steen met een delicate blauwachtige tint zal zeker de aandacht trekken van een kalm en evenwichtig persoon, een persoon met een rijke innerlijke wereld. Hij is niet op zoek naar avontuur, passies verscheuren hem niet. Dit is een geboren diplomaat, in staat om op logische en duidelijke wijze aan de strijdende partijen de voorwaarden over te brengen die voor iedereen het meest gunstig zijn.
  • Aquamarijn
   Reisliefhebbers, avonturiers en avonturiers zullen zeker aandacht besteden aan sieraden met aquamarijn, een steen waarvan de kleur lijkt op het oppervlak van de zee. Vroeger geloofde men dat aquamarijn de favoriete versiering was van de prinsessen van de zee, zeemeerminnen die dappere zeelieden aantrokken met hun liedjes.
 • Toermalijn
  Het belangrijkste karakteristieke kenmerk van de eigenaar van sieraden met toermalijn is zijn medelevende en sympathieke ziel, in staat om iedereen te kalmeren en te verzoenen. Dit zijn oprechte en buitengewoon vriendelijke mensen met een werkelijk ‘groot’ hart, genereus en onbaatzuchtig.
  Vaak zijn er onder degenen die voor toermalijn kiezen mensen met verborgen genezende vermogens, degenen die in staat zijn de ziekte van andere mensen te herkennen en zelfs te genezen.
 • Amethist
  Steen van wijsheid, vrede en kracht.
  Iemand die amethist verkiest boven andere edelstenen is nobel en zuiver van ziel, zijn logica en intelligentie zijn ontwapenend en kalmerend. Woorden zijn altijd waarheidsgetrouw en accuraat, het leven is ordelijk en bijna volledig gecontroleerd. Mensen luisteren altijd naar de eigenaar van sieraden met een amethist – hij zal tenslotte altijd een standaard en een rolmodel zijn.
Het kiezen van sieraden met een kostbare of halfedelsteen is niet zo eenvoudig als het lijkt. De meeste mensen die een aankoop plannen, nemen het probleem zeer serieus en selecteren een steen op basis van hun geboortedatum. Dit is een uitstekende en beproefde aanpak.

Lees ook eens:  Labradoriet

Maar je moet ook je eigen intuïtie niet negeren. Is het je opgevallen dat tussen de enorme variëteit datgene waar je aanvankelijk aandacht aan besteedde, uiteindelijk wordt verworven? Hetzelfde geldt voor edelstenen en halfedelstenen: precies wat aanvankelijk de meeste aandacht trok, kan een detail worden dat perfect in het beeld past.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥