web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edelstenen

Edelstenen in huis

Edelstenen in huis

De magie van edelstenen kan de dynamiek van een kamer veranderen, en ze voegen echt zo’n mooie energie toe aan je ruimte. Elk kristal heeft zijn eigen voordelen en deze kunnen worden versterkt op basis van de plaatsing in uw kamer. Je kunt overal in je huis kristallen plaatsen waar je je goed bij voelt, dit zijn mijn aanbevelingen op basis van hoe je ze zou kunnen gebruiken en plaatsen.

KAMER: SLAAPKAMER
Steen: Amethist

a21f2894f4530b90275136fd671f47df AnGel-WinGs.nl
Reden: Amethist helpt het zenuwstelsel te kalmeren en geeft je de energie die nodig is voor een goede nachtrust. Het breidt deze energie uit naar je dromen en bemoedigt berichten en visioenen wanneer je ze het meest nodig hebt. Amethist kan ook helpen bij het herinneren van dromen. Als je je dromen probeert te herinneren, leg dan een stuk op je nachtkastje samen met een droomdagboek om je geheugen aan te moedigen belangrijke informatie te onthouden die ’s nachts tot je komt.

KAMER: TOEGANGSWEG
Steen: zwarte toermalijn

3c14bc70f57aec473f9060a0e8dac784 AnGel-WinGs.nl

Reden: Zwarte Toermalijn is een steen van bescherming. Het creëert een veld dat fungeert als een beschermende barrière tussen uw huis en de rest van de wereld. Wanneer het vlak voor de ingang van uw huis wordt geplaatst, fungeert het als een spiegel voor negatieve frequenties, die ze terugkaatsen naar de buitenwereld in plaats van ze binnen te laten. Het kan ook helpen om negatieve energie te verwijderen van iedereen die er langs loopt, en moedigt de mensen aan die uw huis binnenkomen om elk negatief deel van hun dag achter zich te laten.

Lees ook eens:  Empathische mensen en de edelstenen die je dan zou moeten dragen

KAMER: EETKAMER
Steen: Rozenkwarts

b557ca268720fba8e778d8e29ec991e2 AnGel-WinGs.nl

Reden: Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde. Het kan helpen je hart te openen en zijn boodschappen te uiten. In de eetkamer worden vaak gesprekken gevoerd over dagelijkse activiteiten, gevoelens en toekomstplannen. Rozekwarts kan ieders hart openen als je aan tafel zit om liefdevolle communicatie aan te moedigen die doordrenkt is met vriendelijkheid en aandacht voor anderen.

Oranje calciet is ook een fijne warme steen voor de woonkamer.

0014b1f79cd92cfb76717d952d596b46 AnGel-WinGs.nl

KAMER: KANTOOR
Steen: Smokey Citrien

768d6d1c9bd1c4291205d542f4a0aaee AnGel-WinGs.nl

Reden: Smokey Citrien is de steen van geluk, overvloed en vreugde. Het heeft de kracht om alle negatieve trillingen om te zetten in positieve en hoeft nooit te worden gereinigd. Het is ook bekend als de steen van de koopman omdat het iedereen in de buurt helpt om hun grootste visioenen te manifesteren. Citrien kan je helpen bij het cultiveren van overvloed in alle vormen gedurende je hele leven. Dit kan de overvloed aan tijd, rijkdom, geluk, liefde of iets anders zijn dat je nu nodig hebt.

KAMER: KINDERKAMER
Steen: Celestiet

ba600303bdc8d12ab41f4ca7e8b7a76f AnGel-WinGs.nl

Reden: Celestite inspireert harmonie en focus. Het kan helpen het zaad van bewust gedrag te planten bij degenen die net leren hoe ze hun energie kunnen sturen. Celestite straalt ook een kalmerende frequentie uit. Het helpt iedereen eromheen te aarden door hen aan te moedigen contact te maken met hun lichaam, geest en adem. Het is ook een geweldig slaapmiddel dat helpt om de hele nacht ononderbroken te slapen.

Lees ook eens:  Fascinerende stenen op Tucson's 2020 Gem Show!

KAMER: KEUKEN
Steen: Bergkristal

2d2c0f788eb0797fbc04d63ea2a11ccd AnGel-WinGs.nl

Reden: Bergkristal zorgt voor positieve vibraties en geluk. De keuken is vaak het middelpunt van het huis en is gevuld met gelach, gesprekken en inspirerende ideeën. Bergkristal kan helpen de toon te zetten voor alles wat in de ruimte wordt gedaan, waardoor het een basis van positiviteit en duidelijkheid krijgt. Bergkristal helpt ook om negatieve vibraties uit te filteren, waardoor iedereen in de buurt zijn zorgen kan loslaten en zich in plaats daarvan kan concentreren op het goede in zijn leven. Het is ook een uitstekende steen om meditatieve activiteiten zoals koken, afwassen of zelfs je ochtendkoffie te vergemakkelijken. Het brengt een rustgevende focus naar de hele ruimte.

KAMER: MEDITATIEKAMER / RUIMTE
Steen: Lemurisch

d298d460039350440d5d98c621b03a43 AnGel-WinGs.nl

Reden: Lemurian opent de brug van je intuïtie naar de oneindige universele kennis. Het is een geweldige steen om bij je te hebben tijdens het mediteren, omdat het informatie kan oproepen die je nu nodig hebt. Het verbetert ook je verbinding met je innerlijke kennis, waardoor je de boodschappen van je ziel kunt herkennen. Lemurian zelf zou oude informatie in zijn ruggen bevatten. Deze informatie kan worden ontgrendeld wanneer je ervoor openstaat om het te ontvangen door middel van een meditatieve staat.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥