CIA-agent: Wel degelijk buitenaardse lijken bij Roswell

 

CIA-agent: Wel degelijk buitenaardse lijken bij Roswell

Op 8 juli 1947 bracht de krant Roswell Daily Record het nieuws dat een vliegende schotel bij een lokale ranch was neergestort. Gisteren vertelde een CIA-agent tegen de Huffington Post dat er niets onwaar was aan het bericht dat 65 jaar geleden wereldnieuws werd.

‘Het was echt geen weerballon, het was precies wat de pers er toen over schreef’, zegt Chase Brandon, een voormalig CIA-agent. ‘Het voertuig kwam duidelijk niet van deze planeet, het stortte neer en er waren wel degelijk buitenaardse lijken.’

Doos vol bewijsmateriaal
Brandon werkte tientallen jaren voor de CIA. In de jaren 90 trof hij informatie aan over het Roswellincident op het hoofdkantoor van de CIA. Hij ontdekte in een archief een doos vol bewijsmateriaal. ‘Ik bekeek de inhoud, zette de doos weer op de plank en zei: Mijn god, het is echt gebeurd!’, aldus Brandon. In de doos zaten volgens Brandon documenten en foto’s die onomstotelijk bewezen dat er daadwerkelijk een buitenaardse schotel was neergestort.

Roswell staat bij ufo-aanhangers bekend als het belangrijkste ufo-incident ooit.

http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3283962/2012/07/09/CIA-agent-Wel-degelijk-buitenaardse-lijken-bij-Roswell.dhtml

 Link voor een andere Alien Autopsy film

Link voor een andere Rosswel film

Gerelateerde Berichten