web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Zelensky koopt 2 luxe jachten ter waarde van 75 miljoen dollar

De Oekraïense president Zelenksy heeft een aantal grote persoonlijke aankopen gedaan in de vorm van luxe jachten voordat hij in ballingschap werd verdreven. Onderzoekers ontdekten dat de volmachten van Zelensky twee luxe jachten hebben gekocht voor een totaalbedrag van $ 75 miljoen. Waar haalden ze dat geld? De aankopen werden gedaan via dezelfde naaste medewerkers die Zelensky eerder heeft gebruikt om proxy-aankopen van onroerend goed en andere luxegoederen te doen.

Lees ook:   Project Thor
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥