web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Netanyahu geeft toe dat hij Israël voor Pfizer in een ‘Covid Vaccine Lab’ heeft veranderd

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu gaf onlangs toe dat hij eind 2020 van Israël een gigantisch menselijk “laboratorium voor Pfizer” had gemaakt.

Tijdens een interview in februari 2023 met dr. Jordan Peterson onthulde hij dat hij het Israëlische volk als proefkonijn had gebruikt door hun medische en genetische gegevens uit te wisselen voor Pfizers experimentele ‘vaccins’ tegen Covid-19.

Hij gaf trots toe dat hij Albert Bourla, CEO van Pfizer, ervan had overtuigd Israël van voldoende vaccins te voorzien, zodat het het eerste land zou kunnen zijn dat verder komt dan COVID-19.

In ruil daarvoor bood Netanyahu de medische database van Bourla Israel aan, zodat Pfizer kon evalueren welk effect de vaccins op mensen hadden. 

“Ik beschreef dat in mijn boek, mijn gesprekken met Albert Bourla, Pfizer, en ik overtuigde hem om het kleine Israël vervolgens de nodige vaccins te geven om ons als eerste uit de COVID-19 te bevrijden. En de reden dat ik dat kon doen is omdat we… een medische database hebben. Achtennegentig procent van onze bevolking heeft medische dossiers gedigitaliseerd… Ik zei dat we dat zullen gebruiken, om u te vertellen of deze vaccins… wat ze met mensen doen”, zei Netanyahu, voordat hij eraan toevoegde:

“Dus Israël werd, als je wilt, het laboratorium voor Pfizer, en zo hebben we het gedaan”

Liberty Council rapporteert: In februari 2021 verklaarde Bourla ook dat het volk van Israël het COVID-19-vaccinlaboratorium ter wereld was.

“Ik geloof dat Israël op dit moment het laboratorium van de wereld is geworden, omdat ze in deze staat alleen ons vaccin gebruiken en een heel groot deel van hun bevolking hebben ingeënt, zodat we zowel de economie als de gezondheidsindexen kunnen bestuderen”, zei Bourla.

Netanyahu probeert al jaren Israël te lanceren in de mondiale digitale gezondheidszorgsector. Hij verklaarde dat de sector wordt geschat op 6 biljoen dollar en hij gelooft dat Israël tot 10 procent van het marktaandeel zou kunnen verwerven via de medische gegevens van zijn land. In 2018 had hij op de bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, een nationaal digitaal gezondheidsplan voor Israël aangekondigd, wat nu de medische database is waartoe hij Pfizer toegang gaf en die de medische dossiers van bijna negen miljoen Israëlische inwoners omvat. Het kantoor van Netanyahu zegt dat het “de op een na grootste digitale database ter wereld” is. 

Lees ook eens:  JSF's doen een wreed rondje over Neederland

“Dit is een enorme troef”, zei Netanyahu in 2018. “We willen dit beschikbaar maken voor onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemingen.” 

In het recente interview met Dr. Peterson in februari 2023 legde Netanyahu uit hoe hij de nu bevolkte database een stap verder wil brengen in de genetica. 

“Ik ben van plan om die basis van persoonlijke medische dossiers voor [de] hele bevolking in te voeren, een genetische database. Geef me een speekselmonster… Ik weet zeker dat de meeste mensen dat zouden doen. Misschien betalen we ze”, aldus Netanyahu. 

Na mogelijk het Israëlische volk te hebben betaald voor hun genetische gegevens, merkte Netanyahu op dat de genetische gegevens van Israëls robuuste bevolking “een zeer krachtige motor” zouden zijn. 

“Dit is een zeer krachtige motor. Laat farmaceutische bedrijven, laat medische bedrijven, algoritmen op deze database draaien. Maar je kunt een biotechnologische industrie creëren die op dit moment ongehoord is, ongehoord, zelfs onvoorstelbaar.” 

Hoewel de analyse van grote medische gegevens kan worden gebruikt om de gezondheidsproblemen van grote aantallen mensen in kaart te brengen, bestaan ​​er gevaren als big data in handen zijn van grote bedrijven en de overheid, zoals inbreuken, misbruik en zelfs een verkeerde voorstelling van de gegevens aan het publiek. Het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid (IMOH), dat de database-initiatieven van Netanyahu ondersteunt, benadrukt bijvoorbeeld het verhaal dat het Pfizer COVID-19-schot “veilig en effectief” is, zelfs nadat er bewijs van het tegendeel is gepresenteerd. Uit een gelekte video- opname blijkt dat onderzoekers uit juni 2022 de IMOH-gegevens lieten zien van ernstige en langdurige bijwerkingen die verband houden met de injectie van Pfizer, maar Israëlische gezondheidsfunctionarissen beweerden precies het tegenovergestelde in een rapport uit augustus 2022, getiteld ‘Phenomena gerapporteerd door het publiek in de directe nabijheid’ . tot het ontvangen van het COVID-19-vaccin, samenvattend rapport voor de periode 12/2021/31-05/2022 ”, waarin werd gesteld dat ernstige bijwerkingen ongebruikelijk waren en van korte duur waren. 

Lees ook eens:  "Inflatie is gevolg van de euro. Bij invoering was die munt al failliet,"

De onderzoekers die het rapport hebben ingediend, bestudeerden gegevens van december 2021 tot mei 2022 van het Israëlische rapportagesysteem voor bijwerkingen van vaccins, dat verwant is aan het VAERS-systeem in de Verenigde Staten. Ironisch genoeg was het Israëlische systeem pas in december 2021 een effectief instrument geworden, bijna een volledig jaar na Netanyahu’s deal met Pfizer. En volgens vaccinatiegegevens uit september 2021 was ongeveer 65 procent van de Israëlische bevolking al gevaccineerd en bood Israël aan sommige demografische groepen al een vierde boosterdosis aan, lang voordat het systeem van kracht werd. 

Het rapport van augustus 2022 van de IMOH onthulde meer dan 6.000 bijwerkingen uit de 18 miljoen injectiedoses die sinds december 2020 van Pfizer zijn ontvangen. Het rapport bestudeerde echter slechts een periode van zes maanden (december 2021 tot mei 2022) nadat het systeem voor het melden van bijwerkingen werd ingevoerd. operationeel bijna een jaar nadat Israël begon met het toedienen van de schoten. Veel van de bijwerkingen waren bijwerkingen die niet eerder publiekelijk door Pfizer waren vermeld, waaronder onregelmatige menstruatie, verschillende neurologische bijwerkingen, letsels aan het bewegingsapparaat, maag-darmproblemen en problemen met de nieren en urinewegen. Vanwege de tijd en middelen merkte het onderzoeksteam op dat ze alleen naar de vijf belangrijkste bijwerkingen keken, waardoor andere vaak voorkomende bijwerkingen, zoals cardiovasculaire problemen zoals myocarditis, werden uitgesloten. 

Dr. Yaffa Shir-Raz, onderzoeker op het gebied van gezondheidscommunicatie en gezondheidsjournalist aan de Reichman Universiteit in Herzliya, Israël, vertaalde de video van juni 2022 van het Hebreeuws naar het Engels en vatte samen hoe de onderzoekers de IMOH vertelden dat er zorgvuldig moest worden nagedacht over de manier waarop ze hun standpunten moesten presenteren. bevindingen aan het publiek bekend te maken, aangezien de bevindingen in tegenspraak waren met de veiligheids- en werkzaamheidsclaims van IMOH. 

Lees ook eens:  Wie is Nerd Gates?

In haar vertaling en samenvatting in het Engels gaf Shir-Raz aan dat de onderzoekers een causaal verband hadden gelegd tussen de injectie van Pfizer en de bijwerkingen. Ze zei: “Het onderzoeksteam benadrukte tijdens de discussie herhaaldelijk dat hun bevindingen erop wijzen dat – in tegenstelling tot wat ons tot nu toe is verteld – in veel gevallen ernstige bijwerkingen van lange duur zijn, dat de laatste weken, maanden, een jaar of zelfs meer, en in sommige gevallen – aanhoudend, zodat de bijwerking nog steeds aanhield toen het onderzoek voorbij was.” 

Shir-Raz vertaalde de opmerkingen van de onderzoekers verder, die zeiden: “We zullen medisch-juridisch moeten denken – hoe we onze bevindingen moeten presenteren om rechtszaken te voorkomen. Waarom? Vanwege nogal wat bijwerkingen zeiden we: ‘Oké, het bestaat en er zijn rapporten over, maar laat je toch vaccineren.’” 

In plaats van de bevindingen op een transparante manier aan het publiek te publiceren, vertelde het IMOH-rapport het publiek dat ze geen nieuwe bijwerkingen hadden gevonden en dat de gebeurtenissen niet noodzakelijkerwijs werden veroorzaakt door de COVID-injectie. 

Steve Kirsch, uitvoerend directeur van de Vaccine Safety Research Foundation, verklaarde : “Dit suggereert dat er wijdverbreide corruptie bestaat in de medische gemeenschap, overheidsinstanties, onder volksgezondheidsfunctionarissen, de reguliere media en sociale-mediabedrijven over de hele wereld: zij zullen geen enkele gebeurtenis erkennen. dat gaat in tegen het mainstream-verhaal. 

“Dit is een niveau van corruptie dat ongekend is”, vervolgde Kirsch. “De wreedheden hier zijn duidelijk.” 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥