web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Miljardair-zionisten beloven $50 miljoen om de media te controleren nu de wereldwijde steun voor massamoord en genocide op Palestijnen afneemt

De massamoord op het Palestijnse volk in Gaza gaat steeds verder van verschrikkelijk naar apocalyptisch, terwijl Amerikaanse zionisten de genocide toejuichen.

Er wordt vandaag breed uitgemeten dat Israël ziekenhuizen in Gaza aanvalt waar vrouwen en kinderen hun toevlucht zoeken, met name het al-Shifa Ziekenhuis waar naar verluidt vandaag de dag baby’s uit de couveuses werden gehaald vanwege een gebrek aan elektriciteit, en nu sterven.

Premature baby’s sterven terwijl het al-Shifa-ziekenhuis in Gaza de macht verliest als gevolg van vermeende IDF-aanvallen

Minstens twee baby’s zijn gestorven in het grootste ziekenhuis van Gaza als gevolg van uitgevallen elektriciteit, terwijl Israël het al-Shifa-ziekenhuis zou blijven bombarderen, zeiden meerdere bronnen zaterdag.

“Als gevolg van het gebrek aan elektriciteit kunnen we melden dat de neonatale intensive care niet meer werkt. Twee premature baby’s zijn gestorven, en er is een reëel risico voor de levens van 37 andere premature baby’s”, aldus Physicians for Human Rights Israel in een verklaring, waarin ze het al-Shifa-ziekenhuis als “belegerd” omschrijven.

“Het beeld dat we nu in Shifa zien is niet langer een humanitaire catastrofe – het is een collectief doodvonnis,” voegde de Israëlische artsengroep eraan toe.

Dr. Mohammed Obeid, een chirurg van Artsen Zonder Grenzen (Artsen Zonder Grenzen) die vanuit het ziekenhuis werkt, deelde een soortgelijk verhaal, volgens een opname vrijgegeven door de hulpgroep.

“We hebben twee pasgeboren patiënten die feitelijk zijn gestorven omdat de couveuse niet werkt omdat er geen elektriciteit is”, zei hij. “We kunnen de rook rond het ziekenhuis zien. Ze raakten alles rondom het ziekenhuis. En ze zijn vaak in het ziekenhuis beland.” ( Volledig artikel .)

Oorspronkelijk gepubliceerd door Al Jezeera, maar nu beperkt door YouTube. Van ons Odysee-kanaal , en het zal ook op ons Bitchute-kanaal zijn :

 

Zoals ik herhaaldelijk heb gemeld sinds deze oorlog op 7 oktober begon, zijn de zionisten die genocide tegen de Palestijnen op deze manier steunen veruit de stem van de minderheid, aangezien zelfs een meerderheid van de Joden die in Israël wonen, Netanyahu’s massamoord op onschuldige burgers niet steunt. en honderdduizenden Joden in de Verenigde Staten hebben ook geprotesteerd tegen de Palestijnse genocide terwijl zij oproepen tot een staakt-het-vuren en vrede.

Lees ook eens:  Hoe een 'man' een kind krijgt

Maar de zionistische bedrijfs- en conservatieve alternatieve media zijn waar het grote geld zit, gefinancierd door Wall Street en Silicon Valley, en deze mediabronnen zijn resoluut pro-zionisme.

Maar nu steeds meer publieke zionistische figuren een klap krijgen vanwege het bevorderen van genocide, zoals Robert F. Kennedy Jr. , verzamelen de door zionisten gefinancierde bedrijfsmedia uit de VS naar verluidt miljoenen dollars om te proberen het verhaal onder controle te krijgen. En het is gemakkelijk te begrijpen waarom, omdat deze miljardairs een nieuwe oorlog nodig hebben om de economie te financieren, nu de oorlog in Oekraïne aan populariteit verliest en opraakt.

Miljardairs bespreken anti-Hamas-mediablitz ter waarde van 50 miljoen dollar

Miljardairs uit Wall Street en Hollywood hebben de afgelopen weken een plan besproken om maar liefst 50 miljoen dollar te besteden aan een mediacampagne om ‘Hamas voor het Amerikaanse volk te definiëren als een terroristische organisatie’.

Vastgoedmiljardair Barry Sternlicht lanceerde de campagne in de dagen na de aanslagen van 7 oktober in Israël, en vroeg in een door Semafor bekeken e-mail om donaties van elk 1 miljoen dollar van tientallen van de rijkste mensen in de zakenwereld.

Hij schreef dat hij ‘een geweldig gesprek’ had gehad over de inspanningen met CNN-eigenaar David Zaslav, en dat CEO en talentagent van Endeavour, Ari Emanuel, had ingestemd met het coördineren van de campagne, hoewel woordvoerders van beide mannen zeiden dat ze er nu niet bij betrokken zijn.

De campagne zou tot doel hebben ‘onderscheid te maken tussen antisemieten en de Palestijnse situatie’, schreef hij, omdat Amerikaanse en mondiale media de berichtgeving steeds meer richten op de sterfgevallen in Gaza, waardoor de sympathie en steun voor Israël mogelijk wordt uitgehold.

“De publieke opinie zal zeker veranderen naarmate scènes, reëel of verzonnen door Hamas, van het lijden van Palestijnse burgers de huidige empathie van [Israël] in de wereldgemeenschap zeker zullen uithollen”, schreef hij. “We moeten op het verhaal vooruitlopen.”

De e-mail werd verzonden naar meer dan vijftig bekende namen, waaronder mediamagnaat David Geffen, investeerders Michael Milken en Nelson Peltz, en tech-grootheden Eric Schmidt en Michael Dell. Alles bij elkaar hebben de ontvangers volgens gegevens van Bloomberg en Forbes een nettowaarde van bijna 500 miljard dollar. ( Volledig artikel .)

 

Lees ook eens:  Aids zat in Vaccin in Afrika - bewust!

Christelijk zionisme is een CULT! De Bijbel leert NIET Zionisme!

Ik spreek de waarheid in Christus – ik lieg niet, mijn geweten bevestigt het in de Heilige Geest – ik heb groot verdriet en onophoudelijke angst in mijn hart. Want ik zou kunnen wensen dat ik zelf vervloekt en van Christus afgesneden werd ter wille van mijn broeders, die van mijn eigen ras, het volk van Israël .

Van hen is de adoptie als zonen; van hen is de goddelijke heerlijkheid, de verbonden, het ontvangen van de wet, de tempelaanbidding en de beloften. Zij behoren tot de aartsvaders, en van hen is de menselijke afstamming van Christus terug te voeren, die God is boven alles, voor altijd geprezen! Amen.

Het is niet zo dat Gods woord gefaald had. Want niet iedereen die afstamt van Israël is Israël . Ook zijn ze niet allemaal Abrahams kinderen omdat ze zijn nakomelingen zijn .

Integendeel: “Het is via Isaak dat er rekening wordt gehouden met uw nageslacht.” Met andere woorden: het zijn niet de natuurlijke kinderen die Gods kinderen zijn, maar het zijn de kinderen van de belofte die als nakomelingen van Abraham worden beschouwd . (Romeinen 9:1-8)

Toch spreken deze mannen scheldwoorden uit tegen alles wat ze niet begrijpen; en welke dingen ze instinctief begrijpen, zoals redeloze dieren, dit zijn precies de dingen die hen vernietigen. Wee hun! Zij hebben de weg van Kaïn gevolgd; zij zijn uit winstbejag op de dwaling van Bileam gestormd; ze zijn vernietigd tijdens de opstand van Korach.

Deze mannen zijn de smet op je liefdesfeesten, ze eten zonder enige moeite met je mee – pastoors die alleen zichzelf voeden . Het zijn wolken zonder regen, voortgedreven door de wind; herfstbomen, zonder fruit en ontworteld – tweemaal dood. Het zijn wilde golven van de zee, die hun schaamte opschuimen; dwalende sterren, voor wie de zwartste duisternis voor altijd is gereserveerd.

Deze mannen zijn mopperaars en foutzoekers; ze volgen hun eigen kwade verlangens; ze scheppen op over zichzelf en vleien anderen voor hun eigen voordeel.

Maar lieve vrienden, onthoud wat de apostelen van onze Heer Jezus Christus hebben voorspeld.

Ze zeiden tegen je: ‘In de laatste tijden zullen er spotters zijn die hun eigen goddeloze verlangens zullen volgen.’

Dit zijn de mannen die jullie verdelen , die louter natuurlijke instincten volgen en de Geest niet hebben. Maar jullie, geliefde vrienden, bouw jezelf op in je allerheiligste geloof en bid in de Heilige Geest. Houd jezelf in Gods liefde terwijl je wacht op de genade van onze Heer Jezus Christus om je naar het eeuwige leven te brengen.

Wees barmhartig voor degenen die twijfelen; ruk anderen uit het vuur en red ze; toon aan anderen barmhartigheid, vermengd met angst, en haat zelfs de kleding die bevlekt is door bedorven vlees. (Jood)

Bron

Lees ook eens:  De echte EU agenda : David Icke

Ik ben totaal anti war!
Ik vind het absurd dat wij in 2023 elkaar afknallen…waar zijn ze mee bezig verdomme!
Je kunt een land boycotten maar dit doe je niet.
Niet meer, ik dacht dat we van primitief,… intelligenter waren geworden, maar helaas.
Tijd voor nieuwe Anunnaki!

Wat een zooi maakt de mensheid ervan.
Walgelijk!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥