web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Uit een geheim Pfizer-rapport blijkt dat het bedrijf sinds februari 2021 WIST dat zijn mRNA-COVID-prik mensen doodde

Zonder dat de meesten het wisten, produceerde een verzoek uit de Freedom of Information Act (FOIA) uit 2021 wat bekend is geworden als het ‘Vertrouwelijke Pfizer-rapport’, waaruit blijkt dat de vaccingigant al die tijd wist dat zijn Wuhan-coronavirus (COVID- 19 ) prik is dodelijk.

 

De mRNA-injectie veroorzaakte meer dan 1.200 gerapporteerde sterfgevallen en tienduizenden gemelde bijwerkingen, voor zover wij weten , juist binnen de eerste twee maanden na de vrijgave ervan medio december 2020. Er waren ook 23 gemelde gevallen van spontane abortussen op de 270. zwangerschappen en meer dan 2.000 meldingen van hartaandoeningen.

 

Pfizer ontving al deze rapporten eind februari 2021 en het bedrijf bevestigde zelf dat zijn prikken verantwoordelijk zijn voor ‘doodslag’. Op basis van dit bewijsmateriaal had Pfizer op dat moment volgens de wet de verantwoordelijkheid om de injectie onmiddellijk stop te zetten, maar dat gebeurde niet.

 

In plaats daarvan zou Pfizer honderden miljoenen mensen over de hele wereld injecteren met zijn mRNA-injecties. En nogmaals, dankzij de goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en acceptatie door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), injecteert Pfizer het publiek opnieuw massaal met nog meer mRNA- injecties .

 

Lees het volledige Pfizer-rapport in zijn geheel via deze link .

 

(Gerelateerd: Wist u dat de mRNA-COVID-prikken van Pfizer op niet-gevaccineerden terechtkomen ?)

 

Pfizer maakt zich niet alleen schuldig aan ‘doodslag’ – het bedrijf pleegt GENOCIDE met criminele bedoelingen

Als Pfizer eind februari 2021 onmiddellijk zijn mRNA-injecties had ingetrokken nadat het al deze rapporten had ontvangen, dan zou de aanduiding ‘doodslag’ van toepassing kunnen zijn geweest, afhankelijk van hoe met de onthulling was omgegaan. Omdat Pfizer ze is blijven verspreiden en beheren, valt dit nu in de categorie van massale genocide .

 

 

“Moord impliceert, in tegenstelling tot doodslag, ‘criminele bedoelingen’”, meldt Global Research . “Het COVID-19-vaccin van Pfizer vormt een criminele daad. Vanuit juridisch oogpunt is het een ‘moorddaad’ die wereldwijd wordt toegepast op een doelgroep van 8 miljard mensen. Tot nu toe is meer dan 60 procent van de wereldbevolking getroffen door COVID-19. 19 gevaccineerd.”

 

Volgens de momenteel geldende geneesmiddelenbewakingsovereenkomst is Pfizer volledig verantwoordelijk voor het beheer van alle veiligheidsgegevens na autorisatie namens BioNTech, zijn COVID-prikpartner, waardoor dat bedrijf ook medeplichtig is aan massale genocide.

 

In minder dan drie maanden na de officiële lancering van Operatie Warp Speed ​​door de regering-Trump waren er in totaal 42.086 casusrapporten (25.379 medisch bevestigd en 16.707 niet-medisch bevestigd) met daarin 158.893 gebeurtenissen”, legt Global Research uit .

 

“De meeste gevallen (34.762) werden ontvangen uit de Verenigde Staten (13.739), Groot-Brittannië (13.404), Italië (2.578), Duitsland (1913), Frankrijk (1506), Portugal (866) en Spanje (756); de overige 7.324 werden verspreid onder 56 andere landen.”

 

Aangezien al deze gegevens officieel zijn en volledig zijn uiteengezet in een rapport van Pfizer zelf, valt dit niet te ontkennen. Dit is met andere woorden geen complottheorie. Op basis hiervan is er nu voldoende bewijs om juridische procedures te formuleren, niet alleen tegen Pfizer en BioNTech, maar ook tegen overheidsinstanties zoals de FDA en CDC, evenals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de massamedia.

 

Bekijk het volgende interview met Caroline Mailloux van Lux Media en prof. Michel Chossudovsky terwijl zij het ‘geheime’ Pfizer-rapport bespreken en wat het grote publiek nu kan doen om Big Pharma, Big Government en Big Media verantwoordelijk te houden voor het plegen van deze massale genocide op de wereld:

 

 

“Dit is de facto een mea culpa van de kant van Pfizer”, concludeert Global Research . “Ja, het is een moordend vaccin.”

 

“Het is ook een mea culpa en verraad van de kant van corrupte nationale regeringen over de hele wereld, die worden bedreigd en omgekocht door Big Pharma.”

Bron

Maar is allemaal niet waar natuurlijk!!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥