web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rusland maakt zich zorgen over de ontwikkeling van biowapens door het Pentagon in Oekraïne voor wereldwijde controle – WWIII Alert

Het Russische Ministerie van Defensie heeft beweerd dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DoD) de Biologische Wapenconventie schendt door offensieve biowapens te ontwikkelen in Oekraïne. Luitenant-generaal Igor Kirillov, de chef van de nucleaire, chemische en biologische beschermingstroepen van Rusland, presenteerde bewijs dat het onderzoeksinstituut voor infectieziekten van het Amerikaanse leger van de DoD zich bezighoudt met onderzoek voor tweeërlei gebruik gericht op het creëren van offensieve biowapens in Oekraïne. Het onderzoek omvat het wereldwijd verzamelen van gevaarlijke ziekteverwekkers, het testen van niet-geregistreerde medicijnen en het uitvoeren van programma’s voor tweeërlei gebruik in opdracht van het Amerikaanse Defense Threat Reduction Agency.

 

 

Kirillov wees erop dat dit in strijd is met de artikelen I en IV van het Verdrag inzake biologische wapens, dat de ontwikkeling, productie, aanleg van voorraden, verwerving en behoud van biologische wapens verbiedt. Het rapport gaf ook aan dat de biowapenpijplijn van de Amerikaanse regering naar verluidt prominente leden van de Democratische Partij omvat, zoals Barack Obama, Joe Biden, Hillary Clinton en George Soros. Deze cijfers zouden via organisaties als de Clinton Foundation en de Rockefeller Foundation fondsen hebben geleid om Biolabs in Oekraïne te ondersteunen.

De vermeende biowapengegevens van deze laboratoria stromen naar verluidt naar farmaceutische bedrijven voor onderzoek en ontwikkeling van vaccins, waardoor een winstcyclus ontstaat die de belangen van de Democratische Partij ondersteunt. Kirillov benadrukte de voorbereiding van de Amerikaanse regering op de COVID-19-pandemie door middel van initiatieven zoals Event 201 en het Office of Pandemic Preparedness and Response Policy. Hij suggereerde dat deze acties duiden op een strategisch plan om wereldwijde biologische bestrijding tot stand te brengen.

Lees ook eens:  Vergrijzing oorzaak woningnood? WAT???

Kirillov concludeerde dat de ontwikkeling van de pandemie, samen met projecten van de EcoHealth Alliance, vragen oproept over de opzettelijke aard van COVID-19 en mogelijke betrokkenheid van de VS. Hij uitte ook zijn bezorgdheid dat de VS defensieve technologieën zouden kunnen gebruiken voor offensieve doeleinden en mondiaal bestuur door biologische crises te creëren. De beschuldigingen van het Russische Ministerie van Defensie onderstrepen de toenemende spanningen tussen de twee naties en hun verschillende verhalen over de ontwikkeling van biowapens. Deze beschuldigingen blijven echter omstreden en maken deel uit van het bredere geopolitieke landschap.

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥