web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Schaduwregeringsbijeenkomst: ultrageheime Bilderberg-bijeenkomsten beginnen in Portugal

Er is een volledige black-out in de media over de aanstaande bijeenkomst van de schaduwregering.

De media berichten niet over de aanstaande bijeenkomst van de schaduwelite.

De Bilderberg Groep, een beruchte schaduworganisatie waarvan de lijst enkele van ’s werelds machtigste en invloedrijkste mensen bevat, houdt dit weekend haar jaarlijkse bijeenkomst in Lissabon, Portugal.

Vreemd genoeg is er een volledige black-out in de zakelijke pers over de aanstaande conferentie, ondanks de aanzienlijke geopolitieke gevolgen die verband houden met de leden en de besproken agendapunten. Uw nederige correspondent kan nog steeds geen enkel verslag van de Bilderberg-bijeenkomsten vinden in de bedrijfsmedia.

Als u bekend bent met de jaarlijkse retraite voor genodigden van het World Economic Forum in Davos, kunt u raden wat Bilderberg bedoelt.

Maar Bilderberg is nog exclusiever omdat, in tegenstelling tot de duizenden die naar Davos gaan, er gewoonlijk minder dan 150 mensen worden uitgenodigd voor de conferentie. Bilderberg bestaat alleen uit de allerbeste zakenmagnaten, royalty’s, invloedrijke mediafiguren en overheidsfunctionarissen.

Lokale onafhankelijke journalisten Charlie Skelton en Dan Dicks denken dat de bijeenkomsten zullen plaatsvinden in het 5-sterrenhotel Pestana Palace in Lissabon, dat dit weekend gesloten lijkt te zijn voor reserveringen.

De Bilderberg-website is sinds 2022 niet meer bijgewerkt, maar we hebben bevestiging dat de vergaderingen plaatsvinden via de website van de Europese Commissie, die ze laat plannen door twee van haar topfunctionarissen. Anders is er een totale black-out met betrekking tot de verwachte deelnemers. ( Tucker Carlson ontslagen – door Murdoch en zijn “oude vriend” Rothschild )

De Bilderberg-bijeenkomsten worden sinds het midden van de jaren vijftig regelmatig gehouden, met de eerste bijeenkomst in Hotel Bilderberg in Nederland in 1954. ( The Economist omslagfoto Mysterie: zullen de Rothschilds ons laten zien hoe de wereld er volgend jaar uit zal zien? )

Lees ook eens:  Raadsleden VERLATEN zaal tijdens ANTI-WOKE pleidooi Milan Schenk

Hoewel de besprekingen tijdens de Bilderberg-conferenties voor een aanzienlijk deel bestaan ​​uit door het publiek gekozen functionarissen, blijven ze een goed bewaard geheim.

Het is niet verrassend dat velen hierdoor vermoeden dat de machtige globalistische ideologen die deelnemen aan deze geheime wargaming-discussies niets goeds van plan zijn. De organisatoren verdedigen de geheimhouding van de conferentie door deelnemers informeel met gelijkgestemden te laten spreken.

Om een ​​idee te krijgen waarom Bilderberg-conferenties vaak worden geassocieerd met geheime onderzoeken, kunt u de lijst met deelnemers aan de bijeenkomst van vorig jaar in Washington, DC bekijken

De bijeenkomsten werden bijgewoond door verschillende staatshoofden en ’s werelds machtigste spionagechefs. Aan Amerikaanse zijde vertegenwoordigden verschillende kabinetsleden van de regering-Biden, evenals CIA-directeur Albert Bourla, CEO van Pfizer, Eric Schmidt van Google, Sam Altman van ChatGPT en Peter Thiel, om er maar een paar te noemen.

Aan Europese zijde waren de Britse en Franse spionagechefs en NAVO-chef Jens Stoltenberg aanwezig. Onderwerpen voor discussie waren onder andere:

-Geopolitieke herschikkingen

-NAVO-uitdagingen

-China

– Indo-Pacifische herschikking

-Technische concurrentie tussen China en de VS

-Rusland

– Continuïteit van overheid en economie

– Verstoring van het wereldwijde financiële systeem

-Desinformatie

-Energiezekerheid en duurzaamheid

-Gezondheid na een pandemie

-Fragmentatie van democratische samenlevingen

-Handel en deglobalisering

-Oekraïne

De agenda van dit jaar is nog niet gepubliceerd en de deelnemers zijn nog niet bekend gemaakt. NAVO-chef Jens Stoltenberg zal in de stad zijn, maar de enige publiekelijk bevestigde aanwezigen zijn EU-commissarissen Paolo Gentiloni en Didier Reynders Justitie.

Het dossier houdt u op de hoogte naarmate we meer informatie ontvangen.

Er is nog steeds geen bericht op de  officiële website  over de conferentie die de komende twee dagen plaatsvindt. Wel zien we de volgende deelnemers van de  website  met de kalender van de leden van de EU-commissie:

Paolo Gentiloni in Lissabon, Portugal (tot 20 mei): ontmoeting met minister van Financiën Fernando Medina; Deelname aan de Bilderberg-bijeenkomsten.

De heer Didier Reynders in Lissabon, Portugal: aanwezig bij de Bilderberg-bijeenkomst.

Dus commissaris voor Economische Zaken Gentiloni en commissaris voor Justitie Reynders nemen deel aan de kant van de EU.

Lees ook eens:  Mensen zijn erger dan beesten- varkensleed (Schokkend!!!)

Charlie Skelton, een van de journalisten die er al is, doet verslag van de voorbereidingen:

 

Niet alleen de NEOS-baas Beate Meinl-Reisinger nam deel, maar ook de CIA-baas, de NAVO-baas, de CEO van Pfizer, Henry Kissinger, José Barroso, ex-voorzitter van de Europese Commissie, een heleboel vooraanstaande veiligheidsfunctionarissen uit de VS of de hoofdredacteur van The Economist.

Hier is de volledige deelnemerslijst van 2022 .

De belangrijkste kwesties laten zich gemakkelijk raden, namelijk de aanhoudende proxy-oorlog in Oekraïne en de voorbereidingen voor oorlog tegen China.

Daarnaast zijn er zeker enkele urgente problemen in de VS, zoals de bankencrisis, de de-dollarisering, de toenemende onthechting van veel staten van de hegemonische macht VS en de wending naar BRICS en de Shanghai Cooperation Organization, evenals de economische herstructurering in de zin van de Green Deal, de ontmanteling van de zelfstandige landbouw zoals die in Nederland wordt bedreven, de industrialisatie van de voedselproductie om er maar een paar te noemen.

Op 28 april 2020 verscheen ” The Hollywood Code: Cult, Satanism and Symbolism – How Movies and Stars Manipulate Mankind ” (ook   beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” The Revenge of the 12 Monkeys, Contagion and the Corona Virus , of hoe fictie werkelijkheid wordt ”.

Op 15 december 2020  verscheen ” The Music Code: Frequencies, Agendas and Secret Services: Between Consciousness and Sex, Drugs & Mind Control ” (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” Popstars as Elite Marionettes in the Service of het nieuwe”. Corona-wereldorde ”.

Op 10 mei 2021 werd ” DUMBs: Secret Bunkers, Underground Cities, and Experiments: What the Elites Are Hiding ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Adrenochroom en bevrijde kinderen van de DUMBs “.

Op 18 maart 2022 werd ” The Modern Music Conspiracy: Popstars, Hits and Video Clips – for the Perfect Brainwashing ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Stars Pros and Cons Vaccination: “The Doctors”, ” The Dead Pants”, Nena, Westernhagen, Eric Clapton, Neil Young en anderen ”.

Op 26 augustus 2022 werd ” The Hollywood Code 2: Prophetic Works, Alien Agenda, New World Order and Pedophilia – They Tell Us Through Movies ” (ook beschikbaar op Amazon ) uitgebracht, met een spannend hoofdstuk ” The Illuminati and the New World Order in Hollywood ”.

Op 10 maart 2023 ” Blood of Illuminati 2: jachtverenigingen van de elites – ze gebruiken rituelen en magie om je te beheersen! ‘ (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ‘Order Out of Chaos: How the Elite’s Plans Were Predicted in Public – Why Did the Georgia Guidestones Have to Be Destroyed in 2022?’ .

 

Lees ook eens:  Censuur in de EU Russische nieuwssites niet langer te bezoeken

Video:

Bronnen: PublicDomain/ ossier.today / tkp.at  op 18/05/2023

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥