web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

“We zijn klaar met jou!” – Zelensky STUNNED als ze naar buiten lopen

Politici in Oostenrijk liepen donderdag weg bij een toespraak van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en plaatsten borden op hun plaatsen met de tekst ‘Een plek voor vrede’ en ‘Een plek voor neutraliteit’. Zelensky sprak het Oostenrijkse parlement toe via videofeed. De conservatieve partij, de Partij van de Vrijheid genaamd, had gewaarschuwd dat ze een soort demonstratie zouden houden als de Oekraïense president in het parlement zou verschijnen om militaire steun te vragen. Het huidige publieke standpunt van Oostenrijk is dat het Oekraïne politiek steunt, maar geen wapens zal sturen of militair zal deelnemen aan zijn conflict met Rusland, omdat neutraal neutraal is. Blijkbaar menen sommige politici dat echt

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥