web analytics

RH Negatieve mensen zijn degenen die het zuivere bloed dragen van de 24 koninklijke bloedlijnen

RH Negatieve mensen zijn degenen die het zuivere bloed dragen van de 24 koninklijke bloedlijnen van (menselijke) buitenaardse rassen die vele universums en sterrenstelsels hebben gezaaid.

Toen Enki Adam en Eva creëerde, nam hij de 22 DNA van de oorspronkelijke man en vrouw. Vervolgens voegde Enki zijn eigen DNA toe, evenals het DNA van de Queen Ki ”Reptilian” Royal-bloedlijn van Planet Earth. Daarna voegde hij het DNA van de Chimpansee (aap) toe om hem sterk te maken. Dit creëerde de twee bloedgroepen (RH Positief en RH Negatief) dat is wat we hebben omdat het DNA van de chimpansee onverenigbaar is met het DNA van de 24 buitenaardse rassen.

Adam is een mensachtige dierlijke hybride die sterker, intelligenter en krachtiger is dan enig ander wezen in het universum.
Dit is geen fantasietheorie. Dit is de echte waarheid van wie je werkelijk bent.

Bekijk de film The Underworld, daar gaat het om.
Toen Enlil (Jehova) erachter kwam dat zijn halfbroer Enki (Yahweh) een wezen had gecreëerd dat zoveel sterker, intelligenter en machtiger is dan zij wilden was hij zo boos en beloofde hij dit nieuwe wezen te vernietigen. (Sodom en Gomorra was zo slecht geworden omdat de door hen gemaakte mensheid niet meer luisterde maar zelf hun eigen gang ging.

Dit is de oorzaak van de oorlog tussen de twee broers die bekend staat als DE OORLOG VAN DE BROERS of DE OORLOG TUSSEN ATLANTIS EN LEMURIA.

Ze vernietigden elkaar in deze oorlog die ervoor zorgde dat Mu, een continent dat ooit midden in de Stille Oceaan stond, onder water kwam te staan. Enlil liet een waterstofbom op Mu vallen en de hele landmassa zonk naar de bodem van de oceaan en is daar nog steeds.

Lees ook:   Mars, de waarschuwing voor ons allen

Alle eilanden in de Stille Oceaan zijn toppen van de hoogste bergen van Mu die niet volledig onder water zijn gezonken. Als je slechts een paar kilometer uit de kust onder water zoekt, vind je overblijfselen van mu.

Dus de mens heeft 24 buitenaardse rassen in zijn DNA plus het chimpansee-DNA. Dit DNA werd samengeperst tot 12 helix-DNA en dat is wat we hebben. Niet de dubbele helix zoals we die kennen.

Wat Enki deed toen hij Adam creëerde, hij ontkoppelde 10 van zijn helix-DNA maar vernietigde het niet, omdat hij wil dat de mens op een dag zijn kracht terugkrijgt wanneer de tijd daar is. (Die tijd is nu). Enki was bang dat de mensen in opstand zouden komen en de Annunaki zouden vernietigen. Hij wist dat onze centrale zon, bekend als Alcyone of het zwarte gat, op een dag in de toekomst ondersteboven zal klappen en wanneer dit gebeurt, zal onze zonnezon massale coronale plasmalichtenergie naar de aarde afgeven en daarom de elektromagnetische trillingsfrequentie van de planeet van 3d naar 5d van 5g. Deze 5g energie zal al onze 10 slapende DNA opnieuw verbinden. En onze volledige kracht zal worden hersteld.

Terwijl ons 10 slapende DNA actief wordt, transmuteert ons lichaam van het oude op koolstof gebaseerde lichaam dat ziek wordt en sterft naar ons oorspronkelijke onsterfelijke lichaam dat een op kristallijn gebaseerd lichaam is. Ja, we zijn onsterfelijke multidimensionale wezens en dit is wat er nu met jullie gebeurt.

Sommigen van jullie ervaren ongewone veranderingen in je lichaam. Soms pijn in uw gewrichten of hoofdpijn. Soms ben je zo moe dat je dagen wilt slapen en sommige dagen heb je zoveel energie en wil je dagen opblijven.

Lees ook:   Erich von Daniken over Vimana's en het bewijs van oude geavanceerde Technologieën

Dit is allemaal normaal. Dit is waar de Hemelvaart of de Opname over gaat. Je ascendeert naar je oorspronkelijke zelf. Houd er rekening mee dat deze hoge frequentie bij veel mensen ook veel angst en emotionele stress veroorzaakt. Vooral degenen die geen idee hebben wat er aan de hand is.

De terugkeer van de 10 verloren stammen van Israël is een metafoor die verwijst naar de reactivering van onze 10 slapende DNA.

Dit is de lijst van de 22 koninklijke bloedlijn buitenaardse rassen in ons menselijk DNA die afkomstig zijn van het DNA van de mens, plus het DNA van koningin Ki van de aarde en het DNA van Enki, de Annunaki-god van de aarde. Alex Collier ontving deze lijst van Andromeda.

Volgens Alex verwees Andromeda naar mensen als royalty’s van het universum.
Volg Alex Collier voor meer informatie.
Geniet er in ieder geval van!!

1.
Ciakar
Reptiel
Alpha Draconis kleinere ster zonnestelsel Thuban-(Anwar) Giansar, Grumium, Eltanin.

2.
Vega / Lyrans
Menselijk
Kleine sterrenstelsels draaien om Sulafat, Albireo.

3.
Orion
Mens / Reptiel
Kleine sterrenstelsels draaien om Alnilam; zijn sterren genaamd: Syclopesus, Rigel en Betelgeuze.

4.
Cygnus Alfa
Mens / Aquatisch / Vogel
Kleinere zonnestelsels draaien rond de centrale zonnen: Deneb, Sadr, Gienah, Albireo.

5.
Arcturiërs
Mens / Reptiel
Kleinere sterrenstelsels rond Bootes.

6.
Pleadiërs
Menselijk
Zonnestelsels van kleine sterren draaien om Taygeta, Maia, Merope, Pleione en Alcyone.

7.
Reticulanen (Zeta)
Reptiel / Plant
Zonnestelsels van kleine sterren cirkelen tussen de sterren Achernar en Canopus.

8.
Siriërs
Mens / Reptiel / Aquatisch
Muliphen, Murzim (kleine zusterster) schittert tussen Wezen en Aludra.

Lees ook:   Ze hebben het gevonden!... 'Menselijk DNA is ontworpen door oude buitenaardse wezens' - rapport van wetenschappers

9.
Alderbaran
Mens / Reptiel
Een kleine cluster van zonnestelsels die rond de ster Aldebaran draaien.

10.
Andromeda
Menselijk
Veel sterrenstelsels draaien om de centrale zonnen van Almach en Mirach.

11.
Mizaren
Menselijk
Grote sterrenzonnestelsels bevinden zich tussen Alcor en Mizor.

12.
munttaks
Menselijk / Aquatisch
Orion – kleine sterren rond de centrale zon.

13.
Cassiopiërs
Insectueel / Aquatisch
Centrale zon – Caph, Ruchbah, kleinere sterren; 19 sol

Bron

Ik heb geen idee hoe hij die reptielen voor zich ziet, maar ik zie dat dus anders.
Het waren mensachtigen die er misschien iets anders uitzagen, maar niet veel.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button