web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Pfizer meldt een winst van $ 100 miljard geplunderd van Amerikaanse belastingbetalers

Pfizer meldt een buit van $ 100 miljard, waarbij het overgrote deel van de winst is geplunderd van Amerikaanse belastingbetalers

 

Het is het duurste “gratis” product aller tijden.
Het Dossier is een door lezers ondersteunde publicatie. Overweeg om gratis of betaald abonnee te worden om nieuwe berichten te ontvangen en mijn werk te ondersteunen.

Pfizer spande vorig jaar samen met de federale overheid om $ 100 miljard dollar van de Amerikaanse belastingbetaler over te hevelen, in deponeringen die dinsdag door de medicijnfabrikant werden aangekondigd. $ 31 miljard van die enorme buit kwam neer op pure winst, wat 43% meer was dan in 2021.
Bijna $ 57 miljard van die dollars kwam rechtstreeks uit subsidies van de Amerikaanse overheid voor de mRNA-injecties en Pfizer’s Paxlovid-paardenpillen, de Covid-19-behandeling “vooral bekend om zijn “Paxlovid Rebound” bijwerkingen.

 

Nu, het goede nieuws.
Pfizer voorspelt een enorme omzetdaling voor 2023 tot tussen de $ 67 miljard en $ 71 miljard, aangezien de aankooporders van de overheid voor de mislukte en gevaarlijke experimentele medicijnen van Pfizer naar verwachting drastisch zullen worden verminderd. Zonder nog een blanco cheque van de Biden-administratie verwacht Pfizer dit jaar slechts $ 13,5 miljard van zijn mRNA-shots en $ 8 miljard van de Paxlovid-pillen te verkopen.

 

 

Volgens @Rasmussen_Poll heeft 41% van de mensen die het COVID-19-vaccin gebruikten last van bijwerkingen. Dat zijn bijna 72 miljoen volwassenen in de VS die op zijn minst een kleine bijwerking hebben gehad die aan de injectie is toegeschreven. bit.ly/3Ja4BN8 02:50

In de loop van de afgelopen paar jaar zijn miljoenen en miljoenen mensen bewust geworden van de realiteit van Pfizers roekeloze, frauduleuze, bedrieglijke en mislukte mRNA-experimenten, die volgens enquêtes hebben geleid tot miljoenen vaccinverwondingen. Het meest opvallend is dat deze injecties nu in het publieke bewustzijn sterk worden geassocieerd met beroertes, bloedstolsels en myocarditis. Het is veilig om te zeggen dat het meest erkende product van Pfizer niet langer “het veilige en effectieve wondermiddel” vertegenwoordigt waarop het ooit op de markt werd gebracht.

 Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥