web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Meer dan 60 wetenschappers roepen op tot stopzetting van covid-19 “vaccins”

Meer dan 60 wetenschappers roepen op tot stopzetting van covid-19 “vaccins” na het documenteren van vreemde gifstoffen die het bloed beschadigen en de bloedsomloop belemmeren

De Duitse werkgroep voor Covid-vaccinanalyse – die bestaat uit meer dan 60 wetenschappers, artsen, advocaten en journalisten – publiceerde hun “Samenvatting van voorlopige bevindingen” over de giftige stoffen die ze aantreffen in monsters van covid-19-vaccins en de veranderingen die ze zien in de bloedmonsters van gevaccineerde personen.

De wetenschappers “zagen vaak een ongewoon snelle desintegratie van de verschillende soorten cellen in het gevaccineerde bloed” en vonden met name rouleaux-formaties van rode bloedcellen in de gevaccineerde monsters.
Vanwege deze problemen roept de werkgroep op tot stopzetting van alle covid-19-vaccinatieprogramma’s. “Om een ​​direct en dreigend gevaar voor het menselijk leven en de openbare veiligheid af te wenden, vragen we dat de vaccinatieprogramma’s tegen Covid-19 onmiddellijk worden stopgezet”, aldus het rapport van de Groep. Het rapport is naar alle leden van de Tweede Kamer in Duitsland gestuurd en wordt onderzocht door wetenschappers en artsen van verschillende disciplines.

Covid-19-vaccins beschadigen het bloed, belemmeren de bloedsomloop

De vreemde, complexe structuren die in de vaccinlots zijn geïsoleerd, zijn ook aangetroffen in het bloed van gevaccineerde personen. De werkgroep gebruikte kunstmatige intelligentie om met precisie verschillen in het bloed van gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen te onderzoeken. Deze giftige stoffen hebben een diepgaande negatieve invloed op het bloed van gevaccineerde personen, zoals te zien is onder donkerveldmicroscopie. Deze inflammatoire veranderingen in het bloed vinden plaats ongeacht de incidentie en ernst van de bijwerkingen die gevaccineerde personen ervaren. De covid-19-vaccins kunnen langdurige veranderingen in de bloedsamenstelling veroorzaken, zonder dat de gevaccineerde zich bewust is van deze veranderingen.

Bron 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥