web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Psychotische stoornissen gerapporteerd na mRNA COVID-Vaccinaties

Bijna twee jaar na de wereldwijde distributie van messenger RNA (mRNA) COVID-19-Vaccinaties, is nu bekend dat dit vaccin bijwerkingen veroorzaken, waaronder pijn op de injectieplaats, koorts, vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn, koude rillingen en diarree en ze kunnen ook ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals anafylaxie, hartontsteking (myocarditis/pericarditis), trombose (bloedstolsels) en neurologische en gastro-intestinale stoornissen.

Recente casestudy’s die in de medische literatuur zijn gepubliceerd, onthullen dat patiënten, die geen persoonlijke of familiegeschiedenis van psychische aandoeningen hadden, ook psychotische stoornissen ontwikkelden na mRNA COVID-injecties. Hoewel deze rapporten bewijs leveren voor een correlatie, hebben onderzoekers hun bezorgdheid geuit over het beweren van een causaal verband tussen de injecties en psychotische stoornissen en pleiten ze voor verder onderzoek.

Slapeloosheid, angst, trillingen, zelfmoordpoging na tweede COVID-mRNA-Vaccinatie

 

In de eerste casestudy kreeg een 45-jarige man zonder medische en psychiatrische voorgeschiedenis de tweede dosis van een mRNA COVID-injectie.

Hij ontwikkelde onmiddellijk slapeloosheid, ernstige angst en trillingen.

Hij nam contact op met zijn huisarts, die slaap- en neuropsychotrope medicijnen voorschreef. De behandeling was echter niet succesvol. Een maand later bezocht hij samen met zijn ouders een psychiatrische polikliniek vanwege abnormaal gedrag en een zelfmoordpoging eerder op de dag.

Na een tweede zelfmoordpoging werd de patiënt opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Een psychometrisch psychologisch onderzoek bracht tekenen aan het licht van een soort hersenaandoening die het denkproces beïnvloedt en wordt gekenmerkt als concreet, abstract redeneren op basis van onbeduidende feiten. Er werden verschillende psychiatrische medicijnen voorgeschreven en de acute psychotische symptomen verdwenen geleidelijk binnen vier weken. De patiënt werd met hetzelfde medicatieregime uit het ziekenhuis ontslagen.

Lees ook eens:   Mogelijke luchtverspreiding van Legionella door afvalwaterzuiveringsinstallaties

De auteurs van deze casus stellen dat de casus wijst op een sterke correlatie tussen de mRNA COVID-injectie en het ontstaan ​​van een psychose. Sommige casusrapporten benadrukken de mogelijke associatie van organische etiologie, auto-immune encefalitis en het begin van schizofrenie.

Hoofdpijn, angst, parathesie, hallucinaties na tweede mRNA COVID-opname

In een andere casestudy ontwikkelde een 41-jarige mannelijke patiënt symptomen van angst tijdens de COVID-pandemie waarvoor hij geen psychiatrische hulp zocht. Vijf dagen na de tweede dosis van de Pfizer/BioNTech’s Comirnaty mRNA COVID-injectie, had hij hoofdpijn, pijn in de linker intercostale ruimte, paresthesieën (gevoelloosheid, tintelingen) aan de linkerkant van zijn lichaam en begon  paranoia en ernstige angst te ervaren.
Psychiatrisch onderzoek toonde een depressieve, prikkelbare stemming en reukhallucinaties. Na medicamenteuze behandelingen was er een volledige remissie van zijn psychotische symptomen.

Depressie, hoofdpijn, parathesie, wanen na de eerste mRNA COVID-opname

Een andere casestudy betrof een 35-jarige mannelijke patiënt die milde depressieve symptomen ontwikkelde tijdens de COVID-pandemie. Drie dagen na ontvangst van de eerste dosis Comirnaty kreeg de patiënt hoofdpijn en paresthesie in zijn benen. Twee weken later bezocht hij tweemaal de psychiatrische spoedeisende hulp wegens achtervolgingswanen en verwijswanen.
Na een ziekenhuisopname van een maand werd de patiënt ontslagen met gedeeltelijke remissie van zijn psychotische symptomen.

Psychose nadat mRNA COVID-opnamen plaatsvonden zonder persoonlijke of familiegeschiedenis van psychische aandoeningen

Alle casestudyrapporten betroffen patiënten zonder persoonlijke of familiegeschiedenis van geestesziekte. De psychotische symptomen begonnen onmiddellijk of enkele dagen na toediening van een mRNA COVID-injectie.
Auteurs die de casestudy’s van psychotische symptomen na mRNA COVID-opnamen rapporteerden, verklaarden:

Toekomstige systematische onderzoeken moeten worden uitgevoerd met adequate controle van verstorende variabelen om toeval, verband of oorzakelijk verband tussen gerapporteerde psychotische symptomen en het COVID-19-vaccin vast te stellen. 13

Bron

Lees ook eens:   Wat niemand opmerkte aan de NFL AI-robots

(Ik plaatst dit nog steeds onder de categorie Politiek –  omdat ik hen schuldig acht aan al deze ellende! Ze hebben dit bewust veroorzaakt. Ze wisten ervan)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥