web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Bill Gates zegt dat de ‘laatste hindernis’ voor de distributie van een Covid-19-vaccin mensen zal overtuigen om HET TE NEMEN

Bill Gates zegt dat de ‘laatste hindernis’ voor de distributie van een Covid-19-vaccin mensen zal overtuigen om HET TE NEMEN

Hij stopt het maar in zijn eigen hol! En de regering ook als eersten zijn zij aan de  beurt om te testen en over een jaar zien we wel weer hoe het hen is vergaan dan praten we nog eens verder!!!!!

quiz: serial killer or programming language inventor?

Microsoft-miljardair Bill Gates betreurde dat de VS ‘niet eens in de buurt komt’ om genoeg te doen om de pandemie te bestrijden, voordat hij waarschuwt dat het vaccin dat hij in elk mens op aarde wil injecteren, eerst hun toestemming vereist.
Gates sprak donderdag in een stadhuis van CNN met Anderson Cooper en benadrukte dat de VS ” een herstel ” doormaakt in Covid-19-infecties, zelfs als verklaring voor de toename van het aantal tests. Die toename, zo herinnerde de softwaremagnaat zijn interviewers, werd gerealiseerd door lokale overheden ondanks – niet vanwege – het Witte Huis.

Gates leek nijdig dat Washington zijn instructies niet nauwer volgde en klaagde dat ” het mogelijk is om het testen op een nieuwe ziekteverwekker heel, heel snel op te voeren ” als ze maar zouden doen wat hun werd opgedragen. Hij gaf de schuld aan de hogere besmettingsaantallen in de VS, die de wereld blijft leiden met meer dan 2,5 miljoen bevestigde gevallen en meer dan 125.000 doden, omdat het land niet dezelfde maatregelen heeft genomen als alle anderen.


“ Andere landen ” zijn “ hun gedrag te beperken ,” waarbij beperkende lockdowns en quarantaine, en de vaststelling van uitgebreide tracering van contacten, Gates liet doorschemeren, klinkende ongeduldig met de VS’ ‘ zeer grote case spread ,’ die hij ‘ gênant .’

Sommige mensen hebben bijna het gevoel dat [Covid-19] een politiek iets is, wat jammer is.

” Zelfs om zich met maskers te storen, is er misschien iemand nodig die ze kennen om niet alleen positief te testen, maar misschien ook erg ziek te worden, ” voegde hij eraan toe.

Gates, die herhaaldelijk de wens heeft geuit om de wereldbevolking te enten met welk vaccin dan ook dat afkomstig is van de onderzoekslaboratoria die hij financiert, gaf toe dat het schot zou kunnen worden uitgerold voordat het perfect werkt. ” Het is mogelijk dat het vaccin u beter individueel zal beschermen en niet zal voorkomen dat u het overdraagt ​​… het is niet gegarandeerd dat het vaccin een perfecte transmissieblokker zal zijn .”

Opscheppend dat ” de logistiek in de VS helemaal geen probleem is”, schepte Gates op dat “we dit ding kunnen krijgen” voordat hij erkende dat ” je een ‘keuze’ hebt of je het vaccin wel of niet neemt, dus er is die laatste hindernis . ‘

OOK OP RT.COM
Hoe meer je weet? Meer dan een derde van de Amerikanen maakt zich zorgen over het Covid-19-vaccin, onder verwijzing naar overhaaste ontwikkelings- en vertrouwensproblemen
De miljardair leek zich echter geen zorgen te maken over de ‘ aarzeling van het vaccin ‘, hoewel meer dan een derde van de Amerikanen enige bezorgdheid heeft geuit over de veiligheid van een coronavirusvaccin, daarbij verwijzend naar de politisering van het probleem, het gehaaste tijdschema, het minder-dan-stellaire reputatie van enkele van de betrokken personen en andere kwesties.

Ongeveer 70 tot 80 procent van de wereldbevolking zal het vaccin moeten nemen voordat iemand kan hopen weer een normaal leven te leiden ‘met mensen die op vakantie gaan’, reizen en sportevenementen, legde Gates uit, wat impliceert dat ze geen keus hadden.

Bill Gates is now promoting 'digital currency' in third-world countries, which will make the poor even more dependent on central banks while also turning them into guinea pigs for the development of a "cashless society" in the U.S. and Europe.

https://www.rt.com/usa/493068-gates-vaccine-consent-coronavirus/

Lees ook dit

https://www.scientias.nl/veelbelovend-brits-coronavaccin-wordt-nu-ook-in-afrika-getest/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥